ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

jesen  

član od: 5.10.2004

sporočila: 410

30. maj 2005 9:36

Oh celulit imam jaz povsod,se mi zdi,da še na ušesih.Glede potenja je pa takole,jaz lahko skačem pri aerobiki ko zmešana,od drugih teče znoj v potokih,jaz sem pa samo rdeča v glavo,kot,da me bo vsak čas kap- sploh ne vem kako je če se človek pošteno preznoji.Ko greva z možem v hribe se on dvakrat preobleče in lahko majico kar ovije,jaz se pa tudi malo ne preznojim.Se imam na sumu,da mi ravno to nagaja,da kile ne grejo nikamor. jesen

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

30. maj 2005 9:44

Hojla, lepotičke! Sem se komaj prebila čez vse pisanje. Zgleda, da bom morala še med vikendom malo na računalnik prečekirat, kaj napišete. Računalnika se namreč doma branim kot hudič križa. Ga imam že v službi preveč. Marjanca, tako sem bila vesela zate, da ti ne znam povedat. Super! Samo sedaj ne pretiravaj. Za rojstni dan ti bom pa jutri čestitala. Vsem ostalim, ki praznujete v maju pa vse naj, naj. Naj se vam izpolnijo tiste najbolj skrite želje, ki naredijo življenje lepše. Bussy Bee, takle vikend okrepi človeka. Mogoče se ti zdi to fraza. Ampak čez leta spoznaš, da s tem dobiš samo trdo kožo. Že zjutraj je tako vroče, da ni za dihat. Kaj šele bo. Ampak mi se ne damo, kajne. Punce, držte se. Se še kasneje kaj oglasim. Me že šef kliče. Čauči! Gobica

tabina  

član od: 15.2.2005

sporočila: 474

30. maj 2005 10:19

ej, jesen, jaz tud ne švicam...... dobra teorija---mogoče pa se tud meni kile ne premaknjeo iz tega razloga. prav obupana sem no, pa tako voljo sem imela.... zdaj pa naj bi prišlo obdobje ko kile ne grejo nikamor-le kaj se bo zdaj zgodilo, če že itak zdaj komaj 2 kili šli dol.... ne razumem, prejšnji krog pa je bil tako lahek, v bistvu sem po eno tretjino 3MD (1 mesec od treh ) imela kar nekaj krogov, potem pa sem odnehala ker je bila teža zadovoljiva. se bojim, da je to bumerang učinek, da so se zato nabrale te trdovratne maščobe, predvsem pa celulit. marjanca, močno upam,da voda vsaj malo pripomore k izgubi celulita, ker ne vem, kje ga nimam...ker tole ni več samo pomarančasta koža, pri meni je že relief kot na maketi MB pohorjA!! tabina

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

30. maj 2005 10:58

Punce, kaj bi dala, da se ne bi tako znojila. Pri vsakem naporu od mene lije, poleti pa sem tako in tako ves čas "vlažna". Kako si želim, da bi lahko imela kakšno majčko na golo kožo. Pa ni šans, ker bi bila vsa premočena. In tako moram imeti spodaj vedno še spodnjo majico, ki mi popije velik del znoja. Tako je pač to. Sto ljudi, sto čudi. Smo pa res tako zelo različni. Čeprav je po moje vseeno boljše to, da se človek znoji, saj se po moje na ta način kar dobro razstrupi. Tabina, moj celulit je bil obup in pri tej dieti se nisem mazala z nobeno žavbo proti celulitu, nikamor nisem šla na odstranjevanje. Upoštevala sem dieto in se gibala, kožo pa sem mazala le z mlekom za telo. In mi ga je pobralo po moje 70-80%. Saj je še viden, vendar proti temu, kar je bilo prej, ga je zelo malo. Pisala si, kolikokrat si začela in končala z dieto. Telo se je po moje komaj navadilo, pa je bil spet konec. Najprej si ti njega malo zezala, zdaj pa on tebe. Verjetno so maščobe res trdovratne, ampak ženske smo pa še malo bolj zategle in tokrat jih dokrajči. Smo al nismo, Štajerka ?! Vztrajaj, pa boš iz reliefa Mb Pohorja naredila najprej relief Goričkega, potem pa že panonske nižine. Samo ne popusti - saj veš, malo po malo....... CILJ. marjanca45

Sibila  

član od: 8.7.2004

sporočila: 62

30. maj 2005 12:27

alo, po nekaj mesecih pregreh in kar nekaj ponovno pridobljenih kg se ponovno vračam med vas. Tokrat sem odločena, da se ne vrnem k starim pregreham in poskusim vztrajati. Zgubila bi rada 10 kg, kar kot same veste sploh ni malo. Danes je moj prvi B dan in računam na vašo podporo. Dobro vem, kako ti dvigne moralo, ko veš da je še veliko takšnih kot si ti. Že v prejšnjem krogu 3MD sem imela težave, ker sem velikokrat pozabila piti vodo in vem, da bo tudi tokrat tako. A ve nimate teh težav? Delam in kar pozabim. Lep dan vsem. Sibila

marjanca45  

30. maj 2005 12:39

Sibila, največ vode spijem dopoldan v službi. Pred sabo imam vrč in vsak dopoldan dan spijem 1,5 - 2 L vode. Sedaj je telo že tako navajeno na to količino vode, da me s slabim počutjem samo opozori, da naj pijem. Za vse ostalo pa držim pesti. Prvi korak si že naredila, ko si se odločila, zdaj pa pogumno naprej, čez hribe in doline..... proti - 10 kg. marjanca45

Darchy  

član od: 3.2.2005

sporočila: 213

30. maj 2005 13:23

Uff, jaz sem pa malo razočarana nad tem vikendom- no, imela sem se zelo lepo, ampak glede kil! uff...spila sem ogromno vode, jedla veliko sadja, saj mi v tej pasji vročini kaj druga ni pasalo... pa ni nič manj -teža še kar stoji! AH, tako sem že naveličana hujšanja in odrekanja hrani, ap nonstop se človek sekira, potem se pa za nekaj novega odločiš, hura, morda pa bo, motivacija na full, uspe ti, wou, kok fino, potem pa se sčasome vse vrne in spet je ista kilaža tu, ki jo je pa še težje kot prejšnjič spravit dol...in RES SE MI NE DA VEČ! Ne vem, če bom še sploh kdaj zbrala motivacijo, da bi se lotila kakega hujšanja. Darchy

marjanca45  

30. maj 2005 13:31

Darchy, pogledala sem v tabelo, ki jo je naredila Vipercat in tam piše, da si končala in da si se skrčila za 4 kg. Kaj imaš sedaj probleme po končani dieti ? Ali si začela kar še enkrat ? Ne vem, kako je s ponovnimi krogi, vendar večina tistih, ki ima izkušnje s tem pravi, da gre vsakič naslednjič počasneje. Kakšen je tvoj cilj ? Si še daleč ? marjanca45

tabina  

član od: 15.2.2005

sporočila: 474

30. maj 2005 13:35

hey darchy, čisto te razumem, mislim, da sem včeraj zvečer ob krožniku prepovedanega mlečnega riža razmišlajla enako.... potem sem pa v postelji razmišlajla, da je ta dieta še edino, kar mi je dalo vero, da tudi jaz lahko zgledam vitko. če je enkrat uspelo, ni hudič d ane bo spet. enostavno drugega orodja za to nimam, glede na možnosti, ki jih imam (s tem mislim - ni denarja za plastic fantastic, liposukcijo, ipd kure). torej...imam možnost nehat in se redit...ali pa nadaljevat. če pa si še bolj v dilemi- pomisli, koliko dobrega narediš za svoje telo s sadjem in izbrano hrano, namesto d aga zastrupljaš z junk footom. darchy, saj bo- nisem zasledila katere ki ji ne bi vsaj malo uspelo, torej to tud nobena od naju ne bo ;) tabina

jesen  

član od: 5.10.2004

sporočila: 410

30. maj 2005 13:41

No Darchy kaj je zdaj to za eno pisanje.Saj v tej vročini res človeku vse dol visi,ampak na tem forumu smo zato da se VZPODBUJAMO ne pa da cagamo .Počasi se daleč pride,s tem se tudi jaz tolažim zdaj poleti bo veliko zelenjave,sadja in predvsem vode,ni vrag,da se ne bi kaj poznalo na kilažiSibila vodo imej pred sabo,tako,da te spomni,da moraš pit.Jaz se kar veliko zadržujem v naših prostorih kjer so postavljeni ti "napajalniki " z vodo,doma pa imam poseben kozarec,ki me opominja,da je treba pit. Lepo vroče popoldne vsem skupaj jesen

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti