30. maj 2005 10:58
Punce, kaj bi dala, da se ne bi tako znojila. Pri vsakem naporu od mene lije, poleti pa sem tako in tako ves čas "vlažna". Kako si želim, da bi lahko imela kakšno majčko na golo kožo. Pa ni šans, ker bi bila vsa premočena. In tako moram imeti spodaj vedno še spodnjo majico, ki mi popije velik del znoja. Tako je pač to. Sto ljudi, sto čudi. Smo pa res tako zelo različni. Čeprav je po moje vseeno boljše to, da se človek znoji, saj se po moje na ta način kar dobro razstrupi.
Tabina, moj celulit je bil obup in pri tej dieti se nisem mazala z nobeno žavbo proti celulitu, nikamor nisem šla na odstranjevanje. Upoštevala sem dieto in se gibala, kožo pa sem mazala le z mlekom za telo. In mi ga je pobralo po moje 70-80%. Saj je še viden, vendar proti temu, kar je bilo prej, ga je zelo malo. Pisala si, kolikokrat si začela in končala z dieto. Telo se je po moje komaj navadilo, pa je bil spet konec. Najprej si ti njega malo zezala, zdaj pa on tebe. Verjetno so maščobe res trdovratne, ampak ženske smo pa še malo bolj zategle in tokrat jih dokrajči. Smo al nismo, Štajerka ?! Vztrajaj, pa boš iz reliefa Mb Pohorja naredila najprej relief Goričkega, potem pa že panonske nižine. Samo ne popusti - saj veš, malo po malo....... CILJ.
marjanca45