ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

puhica  

član od: 19.4.2005

sporočila: 36

27. maj 2005 21:50

Marjanca, to je pa res čudovita novica. Sem prov vesela. Ko sem tole prebirala, mi je dlaka kar pokonci stala. Res si nam za zgled. Če bi bili na svetu vsi taki kot si ti bi bil svet čudovit Artemis vse pohvale tudi tebi. Jaz se silim z vodo pa jo na dan povprečno spijem 1l.Vem da ni dobro, ampak sej bo šlo!!! Ubistvu pijem Za life(voda z okusom jabolka), sam verjetno se to šteje kot obrok, a mi zna kakšna to potrdit oz. zanikat? Pridne in lepe ostanite puhica

marja44  

član od: 20.1.2005

sporočila: 57

27. maj 2005 22:40

Me veseli, da se toliko ljudi tako zelo razume pa čeprav se v bistvu ne poznamo. Ko prebiram vaše poste imam za vsako ime predstavo, kakšnega videza ste. To navado imam kot službeno deformacijo, saj ko debatiram večkrat s strankami po telefonu mi je najlažje komunicirati če si predstavljam izgled človeka. Ste vsi lepega videza, le tu in tam še komu manjka kakšen kg v minus in bomo popolne. Takšne kot si želimo. Ampak na koncu koncev niso vse kg, važen je človek, duša in srce. Ravno danes mi je priateljica potožila, ki je shujšala 10 kg, da je šla v trgovino po nove hlače, pa se sebi še vseeno zdi močna. Pravi da bi še morala dati dol 10 kg. Je imela čisto steklene oči, kar na jok ji je šlo. Pa ji rečem, da je za sedaj dovolj, važna si ti in da takšna kot si si lepa za moža,če pa misliš da je treba dati še kg dol pa boš že počasi spravljala dol, saj ni tako hude potrebe da moraš biti Twigy do dopusta. Marjanca, vesela sem za tvoje zdravje saj še predobro vem kako je, če so zdravniki prizanesljivi. Tako postane dan še lepši in hude skrbi kar zbežijo vstran. Si mi pa dobro napisala, da bo uspeh tudi če poješ do sitega. Torej le pridno naprej pa bo. Marjetka cvetka te zelo razumem. Tudi mene so silili k hrani še posebno, ko sem bila na počitnicah pri stari mami. Je zatrjevala da sem zelo bolana ker tako slabo jem. Dopovedovala je moji mami, da me naj prisilijo več jest, in tako se je počasi začelo. Od vsega sem imela najraje sladkarije. Ker jih moja mama ni imella časa pečti sem se kar sama odločila za peko. In nato še počasi ostale kuharije. No malo kasneje pa sem že bila všeč mojim staršem." Si se le popravila" je rekla stara mama in vsi smo bili zadovoljni. Danes, ko pridem k njej na obisk pa kar skimuje z glavo kak sem se zredila pa tak suha sem bila včasih. Tako je to. Vem, da so nam želeli dobro saj je včasih močna ženska veljala za zdravo kmečko dekle. Danes so pa časi drugačni in tudi svojim otrokom ne vsiljujemo česar sami ne želimo. Tako, lep sončen dan je za nami, jutri pa novim zmagam na proti. Lahko nočko. marja44

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

27. maj 2005 23:39

Marjanca, vesela sem lepih novic, saj je vedno dobro slišati kaj dobrega. Vidim pa, da navade o preobilnem hranjenju izvirajo iz otroštva, saj vsi nekako povemo podobno zgodbo. Tudi jaz sem bila pridna, če sem vse pojedla iz krožnika, danes pa mislim, da to nima nobene zveze s pridnostjo. Če si presuh, te silijo jesti, nato pa se čudijo, da si debel. Res je, da kilogrami niso vse, ampak vsi si želimo tudi dobro izgledati. Zato pa se trudimo in uspevamo. Punce, le tako dalje! Lahko noč! riba-ribica

dudlarka  

član od: 26.5.2005

sporočila: 5

28. maj 2005 0:55

joj joj, ura je 1 ponoči jaz pa se premetavam in se zadržujem, da ne grem kaj pojest v hladilnik - zdaj vem kaj pomeni brez večerje v pojstlo :) HUDO no ja, očitno bom morala začt delat trebušnjake bolj redno, men se nič ne pozna!! saj bi šla tečt ali kolesarit vendar mam epilepsijo in se ne smem zadihat - zoprna stvarca... no kakorkoli, zdaj grem sanjat da se bom jutri zbudila s 5imi kg manj. aja še to: a se vi tehtate vsak dan? jaz samo v nedeljo - ful dobr feeling ;) lp, ln in dj ;) dudlarka

vipercat  

član od: 21.2.2005

sporočila: 102

28. maj 2005 7:39

lep pozdrav koncno trenutek de malo pogledam k vam na forum. sedaj je pa res nastala guzva pri meni. poleg sluzbe imamo se na oriflamu tako akcijo zdej (zastonj vclanjevanje), da me skos nekam klicejo in da skos nekaj sibam, tako da se opravicujem, ker me nekaj casa ni bilo na spregled. ja marjanca hvala za spodbudne besede. res nicem clovek ki bi bila lahko tiho ce mi nekaj ni vsec, zato sem ga tretji dan zacela grdo gledat in pa ignorerat, ko je prisel kaj piskat. no zgleda da je opazil, ker se je kar malo spremenil. cetrtek in petek sta bila zelo lepa in delo je potekalo glatko. upam da bo tako tudi naprej. jaz pravim tako; ja mora se vedeti kdo je sef, ampak mora pa se vedeti tudi to, da zmano ne bo nice pometal pa naj bo kar hoce bit!!! joni - no vidis se ena pozitivna stran dijete vsaj vidis da si zgubljala cas s tvojo t.i. kolegico. sedaj se lahko posvetis tistim, ki jim resnicno lahko reces prijatelj. marjetka cvetka ceprav pravis da imas se veliko za izgubit si ze naredila izjemno pot saj sploh vec nisi podobna tisti cvetki iz slik, ki si nam jih pokazala - le tako naprej! marjanca 45 - cestitam! res sem vesela zaze!!!!!!!SEDAJ PA PO PAMETI. ne pretiravaj. lepo uzivaj s svojo hrbtenico in ne obremenjuj je prevec. vsem, ki ste na novi pa naj povem to, da ste prisle na pravo stran, kajti tukaj so punce res 1A! lep pozdrav vsem! vipercat

majdad  

član od: 29.12.2004

sporočila: 72

28. maj 2005 9:33

Dobro jutro, moja kavica je danes malo bolj pozna, ker sem žurala do jutranjih ur. Kako je bilo na našem srečanju, je povedala že Marjanca in upam, da srečanje ni bilo zadnje. Marjanca je pa enkratna! Ob prebiranju vaših sporočil ne moremo zapeti "..kako smo si različne...", ampak zapojemo lahko: "Kako smo vse enake..." . Tudi jaz sem imela podobno mamo, kot ve. In tako so se kile le nabirale, potem pa je bil ta ali oni izgovor za hrano. Včeraj sem povedala Marjanci, da sem imela, ko sem bila najbolj okrogla, ob majhni postavi, še 25 kg več. Potem sem počasi leto za letom spravljala dol, dokler nisem začela s 3MD. Še vedno je nekaj kg preveč, a jih bom z voljo in vašo pomočjo spravila dol. V 2. delu diete sem zgubila še en kg, zginjajo pa cm. Včeraj sem imela poseben žur in sem zavestno zjutraj pojedla le jagode, potem pa ves dan le vodo. Zvečer sem grešila, a se ne pozna. Zato bom danes jedla čim manj. Včeraj je bil problem, kaj obleči. Nove garderobe še nisem nabavila, zato, sem kot ponavadi, oblekla dolg žakelj. Moram pa reči, da sem kljub temu požela priznanja. Ko gledam sinočnje slike, moram sama sebi priznati, da sem ful faca. Kako to paše! Kakšen greh me čaka tudi jutri, a bom skušala biti karakter. V rorek bom spet držala luno oz. drugi vodni dan. Potem pa s čimmanj grehi dalje. Marjetka cvetka in Riba- ribica, Rožica... koliko skupnih stvari imamo! Vipercat, vidim, da znaš reševati probleme. Le tako dalje. Vse smo to doživljale. Tejčica, pridruži se mi, saj sem tudi jaz oz. smo vse imele podobne krize! Vsem novim pa: NE OBUPAJTE; NIKOLI NI PREPOZNO! Sedaj grem pa spet na jagode... majdad

marja44  

član od: 20.1.2005

sporočila: 57

28. maj 2005 12:06

Moj sadni dan je za mano. Do večera brez greha, nato pa me je kar začelo metat proti hladilniku a k sreči je zraven postavljena skleda s sadjem. Z nje sem zmaknila štiri banane. Želodček je bil kar potolažen. Sledili so trebušnjaki, malo še na računalnik potem pa spat. Danes pa končno mesek. Piščanec (za mene belo meso) na žaru, solata iz vrta in juha. Navadila oz. prisilila sem se spiti 3 litre vode. Natočeno v steklenico lažje kontroliram koliko jo spijem kot pa po kozarcih, saj nisem nikoli pretirano žejna. Dekleta enkratne ste. Tole druženje z vami je tako prijetno, da kar naprej letam iz kuhinje na računalnik. (tudi to je telovadba, ha,ha) Vsem lep sončen pozdrav. marja44

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

28. maj 2005 12:47

Hojla! Včaraj sem se na travniku razmigala,ampak potem sem imela še toliko volje,da sem zvečer naredila še dvajset trebušnjakov.Zjutraj sem bila že malo čez šest pokonci in sem hitro šibala na vrt.Zdaj sem ga že rešila iz najhujšega plevela.Tako torej kar pridno migam,tako da nimam časa mislit na hrano. Danes imam sadni dan,čeprav bi morala imeti OH,vendar sem dneva zamenjala,čeprav to ni po pravilih. Vendar grem jutri na praznovanje rojstnega dne,in si bom privoščila en velik kos torte,ampak prav zares velik.Praznovali bomo namreč MOJ rojstni dan.Sicer ga imam uradno šele v torek(31.5.)! Menda pa nisem edina ki ta vikend praznuje,saj je tudi Marjanca omenila da si bo morala spremeniti številko v podpisu. Želim ti veeeeeliko sreče,najlepše darilo si pa tako dobila včeraj! Me pa res zelo veseli,da so ti povedali vesele novice! Vipercat,sem se že spraševala,kje si,sam mal sem si pa mislila,da te čas preganja.Samo,da ti je lepo v službi.Maš pa prav,da si dala vedet šefu,da s tapo pač ne bo pometal.Bravo! Artemis,me veseli,da si se spravla k sebi.Sej ni treba veliko,malo dobre volje in naš forum,pa stvari stečejo same od sebe. Zdaj pa grem pojest solato! Marjetka cvetka

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

28. maj 2005 14:37

Marjanca, ta vikend praznuješ rojstni dan, zato ti želim vse najboljše, veliko zdravja, lepo postavo, super garderobo, skratka vse po tvojih željah in da bi bila še naprej z nami. Marjetka cvetka, tudi tebi želim lepo praznovanje rojstnega dneva, da bi bila še naprej tako pridna pri izgubljanju kilogramov, se pravi vse lepo v krogu domačih. Obema še enkrat hvala za prijetne pesmice, katere z veseljem kažem okrog. LP riba-ribica

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

28. maj 2005 15:03

Hvala,riba-ribica! Zdaj grem na vrt pobrat špinačo.Ni,kaj,shranjevanje ozimnice se je začelo.Juhu! Pa še nobenga prekrška danes.Jupi! Uživajte v lepem vremenu! Marjetka cvetka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti