ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

mala mucica  

član od: 11.10.2004

sporočila: 50

31. maj 2005 7:31

Hojla drage moje Končno sem našla čas, da se vam oglasim. 1. Najprej - vsem majskim lepotičkam vse najboljše za vaš praznik, še posebej Marjetki cvetki, ki praznuje danes. Upam, da je bilo/bo vaše praznovanje veselo in da se vam bodo vaše skrite želje uresničile. 2. V četrtek mi je umrl stari ata. Zato je bilo zadnjih par dni čustveno zelo izčrpljujočih. Včeraj je bil pogreb in upam, da se bodo zdaj stvari umirile. 3. Dieta gre v redu - z vzponi in padci. Potem, ko mi je teža ves prejšnji teden trmasto stala in sem se jaz še bolj trmasto držala diete, je bil včeraj zjutraj nenaden padec za skoraj 2 kg velika nagrada in spodbuda za naprej. Zanimivo je bilo to, da sem v soboto pojedla ogromne količine krompirja (celo pregrešila sem se s 3 piškotki, ki pa so bili fantastični), v nedeljo pa na morju ogromno margerito (ja z sirom) in popoldne sladoled. In bam, v ponedeljek sem prav s strahom stopila na tehtnico po dveh dneh in skoraj 2 kg manj - 70,8 kg. Tako sem zdaj skupaj izgubila dobrih 4kg. 4. Včeraj pa, ko smo imeli pogrebščino, sem se pa čist ven vrgla (na sadni dan) in sem pojedla vse od juhe do krompirja do mesa do solate in sladice. Danes zjutraj - 71 kg. Očitno je Bog usmiljen do mene. 5. Kakor koli že, danes imam svoj prvi vodni dan, ki se ga nameravam držat, če se ne bom preveč slabo počutila. Ali mislite, da je sadje še najmanjši "greh" če bi recimo začutila slabost/omotico? Želim vam en lep dan. Pa držte zame pesti, ker imam danes izpit. Naj vam kile hitro dol padajo. mala mucica

Sibila  

član od: 8.7.2004

sporočila: 62

31. maj 2005 8:31

Hy, punce. Marjanca45, pa smo res skupaj po starosti in tega sem vesela, to mi je dodatna vzpodbuda. Spomnim se prejšnjega kroga moje 3MD, kjer so prevladovale študentke. Sicer pa, so leta sploh pomembna pri teh odločitvah? Mislim da ne. Vse smo v istem. Danes imam Š dan in bom jedla fižol in solato. Se že veselim. Joj, zopet sem pozabila na vodo. Že grem. Sibila

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

31. maj 2005 8:34

Sibila, saj poznaš tisto: že dolgo nismo pili ga, pili ga, pili ga. Pri nas pa je : že dolgo nismo pili jo, pili jo, pili jo, našo dobro vodico ! Na zdravje ! marjanca45

olina  

član od: 24.3.2005

sporočila: 44

31. maj 2005 8:48

Pozdravljene vse moje hujšarice! Še enkrat se vam zahvaljujem za lepe želje ob najini poroki. Vse je potekalo super, od vremena dalje. Ker žal nisem mogla priti pod Pohorje in pozdraviti vse, ki ste se tam zbrale, pa tudi za vse ostale, ki jih zanima, na spodnjem linku so foto albumi najine poroke, lahko si jih pogledate. Slike še niso urejene drugače kot po avtorju-fotografu, zato se opravičujem, ker je dosti enakih. http://www.redkva.com/poroka/index.html Evelina Turk olina

Darchy  

član od: 3.2.2005

sporočila: 213

31. maj 2005 9:04

Marjanca (in vsem ostalim), hvala za vzpodbudne besede... saj vem, nekaj bo treba naredit... ampak trenutno sem tako brez volje... Razmišljam, da bi poizkusila z Montignacom... sedaj sem okupirala Maychi, da mi da še kak dodaten nasvet Evelina, pa saj ti si moja sošolka iz faksa! (Mislim, da se ne motim, prej si se pisala Očko, ne?) ČESTITKE za poroko! Darchy

Busy Bee  

član od: 16.4.2005

sporočila: 56

31. maj 2005 9:06

Dobro jutro! Obema rojstno dnevnicama cestitam. Olina: full lepe fotke. Skoda, ker je od moje ze tako dolgo. Grem pa v soboto na bratrancevo.Stara sem 28 let in je to moja prva taka poroka. Res ne vem a mam cist noro zlahto, pa se bolj cudne prijatelje al je to normalno?!? Sem na skrobo, pa sem tako lacna ze zdele, da komaj cakam kosilo. LP, Busy Bee

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

31. maj 2005 9:13

Pozdrav! Nekaj dni nisem imela časa in toliko za prebrat. UFFF! Maychi nisem še na dopustu, greva naslednji teden. Sarica, nisi perepozna, hvala za informacije. Kar nekaj izgubljenih se je oglasilo, me veseli. Kokos vidim, da se počasi prebijaš skozi strani. Kat, se nisi tudi ti pred kratkim poročila? Evelina si bila prava princeska. Marjanca, marjetka in Frina vse najboljše! Sem kar grašila zadnje dva dni, tako da bom nekaj časa spet bolj stroga do sebe. Ker je pred mano dopust in veliko praznovanj (okroglih), in poroka. Vem, da bo še veliko grehov, zato bom prej malo bolj pazila. :) Lp, Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

tabina  

član od: 15.2.2005

sporočila: 474

31. maj 2005 9:31

marjetka cvetka_ vse najboljše za te, vse najboljše za teee, vse najboljše, draga marjeeeeeetka, vse najboljše za teeeeeeeee!! očitno mi voda škodi.... ampak čestitka pa velja! mala mucica, moje sožalje. pa obilo sreče pri izpitu. očitno sva obe vodni. boš zmogla pisat s klokotajočim želodčkom?? jaz sem se oborožila. sem prišla v službo kot terminator- termoska s toplim čaje, multi, MG in Ca tablete, škatla zelenega čaja, če bo prehudo.... ker nežlahtna voda mi požene strah po žilah ko vem, da bo cel dan na jedilniku...tega nisem počela vse od srednje šole...če ne bo šlo, pa d akomu kaj ne nardim v stanju neprištevnosti, si jemljem za rezervo še jabolka...boljše to kot pa da zavijem v trgovino in navalim na kaj še bolj pregrešnega... po 3 urah volja še je :) olina, čudovita si bila!!! zdaj poznamo še en obraz s foruma:) nč, šibam jaz, pa nazdravje! danes se bom najbrž večkrat pojavljala tukaj.... kr mi zdaj pa že malo brbota.... p.s. Bussy bee...ma zakaj bi bila ti čudna, saj si se poročila (če s ene motim) :)) kolk dolgo nazaj pa, če ni skrivnost? nekaj ti povem, jaz sem med najmlašimi v žlahti, sem mislila, da sem otvorila sezono, pa nič! ena sama poroka od takrat. pa vsi med 20 in 40 let.... papa tabina Sporočilo je spremenil(a) tabina dne 31. maj 2005 09:43:21

Busy Bee  

član od: 16.4.2005

sporočila: 56

31. maj 2005 10:25

Draga Tabina! Porocila sem se pred 2 letoma in imela sem po mojem najlepso mozno poroko. Tudi najmlajsa v sorodstvo, razen mojega brata. V bistvu vedno pricakujes, da bodo dali to vsi pred tabo cez kot vse v zivljenju, so pa vsi cakali in so ze vsi krepko cez 30 let. No, jaz itak pa nisem mnenja, da se je treba porociti po srednji soli. Tako,da zadaj komaj cakam bratrancevo poroko - tudi ce se zadeva zacne ze ob 8,30 zjutraj. LP, Busy Bee Sporočilo je spremenil(a) Busy Bee dne 31. maj 2005 10:25:57

jesen  

član od: 5.10.2004

sporočila: 410

31. maj 2005 11:04

Pozdravljene! Najprej iskrene čestitke vsem,ki praznujejo,ki so se poročili in ostalim.,ki vztrajate . Danes sem na sadju,pa imam s seboj tako suha jabolka,da mi niti slučajno ne teknejo,zaenkrat je boljša voda. Busy bee ste pa zgodnji s poroko,kdaj boste šli k frizerju in ostalo ponoči?Verjetno te čaka napoen dan.Onlina lepa si bila ,kar milo se mi je storilo,ko sem gledala slike. Lepo se imejte,danes je malo hladneje prav paše. jesen

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti