31. maj 2005 7:31
Hojla drage moje Končno sem našla čas, da se vam oglasim. 1. Najprej - vsem majskim lepotičkam vse najboljše za vaš praznik, še posebej Marjetki cvetki, ki praznuje danes. Upam, da je bilo/bo vaše praznovanje veselo in da se vam bodo vaše skrite želje uresničile. 2. V četrtek mi je umrl stari ata. Zato je bilo zadnjih par dni čustveno zelo izčrpljujočih. Včeraj je bil pogreb in upam, da se bodo zdaj stvari umirile. 3. Dieta gre v redu - z vzponi in padci. Potem, ko mi je teža ves prejšnji teden trmasto stala in sem se jaz še bolj trmasto držala diete, je bil včeraj zjutraj nenaden padec za skoraj 2 kg velika nagrada in spodbuda za naprej. Zanimivo je bilo to, da sem v soboto pojedla ogromne količine krompirja (celo pregrešila sem se s 3 piškotki, ki pa so bili fantastični), v nedeljo pa na morju ogromno margerito (ja z sirom) in popoldne sladoled. In bam, v ponedeljek sem prav s strahom stopila na tehtnico po dveh dneh in skoraj 2 kg manj - 70,8 kg. Tako sem zdaj skupaj izgubila dobrih 4kg. 4. Včeraj pa, ko smo imeli pogrebščino, sem se pa čist ven vrgla (na sadni dan) in sem pojedla vse od juhe do krompirja do mesa do solate in sladice. Danes zjutraj - 71 kg. Očitno je Bog usmiljen do mene. 5. Kakor koli že, danes imam svoj prvi vodni dan, ki se ga nameravam držat, če se ne bom preveč slabo počutila. Ali mislite, da je sadje še najmanjši "greh" če bi recimo začutila slabost/omotico? Želim vam en lep dan. Pa držte zame pesti, ker imam danes izpit. Naj vam kile hitro dol padajo. mala mucica