24. mar 2005 16:20
nikakor sem poskusila na roke vse napisat pa ko dam odposlji se vse spet pomesa zal mi je upam da nam bo jernej lahko pomagal vipercat
24. mar 2005 16:20
nikakor sem poskusila na roke vse napisat pa ko dam odposlji se vse spet pomesa zal mi je upam da nam bo jernej lahko pomagal vipercat
24. mar 2005 16:37
Pozdravljeni! Včasih sem vas utegnila vsaj brati, zdaj pa vas samo še preletim. Ampak pofočkati se moram, da bom tudi jaz v evidenci. Takole: Kraj: okolica Kranja Začetek diete: 03.01. Višina: 163 Začetna teža: 74.5 Sedanja teža: 66,5 Cilj: 59 (pa ne v tem krogu, se že skoraj končuje) Starost: 40 Pozdravček! Patricija
24. mar 2005 17:00
U, lep seznam... precej nas je in število iz dneva v dan narašča. Se mi pa zdi, da jih nekaj manjka...recimo Rožica, Maychi,... tako da počakajmo, da se vse napišejo. Jerneju je pa verjetno treba v beležko javit, če lahko kaj zrihta... saj boste punce to porihtale, ko ste ful pridne. Darchy
24. mar 2005 17:59
Redno vas berem že pol leta, se z vami veselim, dobivam motivacijo, predvsem pa predloge, kako kršit, ne da bi potem imela slabo vest... Pa še moji podatki: višina: 178 cm začetna teža: 104 kg željena teža: za začetek 80 kg trenutna teža: 88 kg mladost: 37 let Ljubljana Veliko volje in malo kilogramov!
24. mar 2005 19:05
Tako zdaj sem prebrala vse za nazaj in se vam tudi jaz pridružujem o mojih podatkih,ki pa so kar še precej visoki višina: 165 cm začetna teža:97,5 željena teža :70 kg kar bo pa šlo še navzdol pa tolk bolje trenutna teža:92 kg starost :38 let Ljubljana začetek diete:6.3.2005 lep pozdravček
24. mar 2005 19:36
Ker premalo berem(nimam časa), sploh nisem videl, da zbirate podatke! Evo še moje: Ime: Robi Kraj: Litija Starost: 37 let Višina: 175 cm Začetna teža: 98,5 kg Željena teža: ne vem, recimo 80 kg,nimam cilja! Trenutna teža: 82 kg Začetek diete: 10.1.2005 Konec diete: 10.4.2005 Tako, pa sem še jaz v evidenci! Kje pa bo ta razpredelnica, zakaj se bo uporabljala... Nimam časa, da berem vse za nazaj! LP Robi
24. mar 2005 22:04
Robi, mogoče bomo s to tabelo lažje našle kraj, kjer bi se srečale in si naredile svetsko čago. pa POP TV lahko povabimo, da naredijo reportažo o nas - ha,ha,ha. Pa fino je videti, od kod smo, kakšne smo, vsaj po merah, ki smo jih dale od sebe. Ja drage moje, danes sem grešila, čeprav mislim, da to ni tako hud greh. Imam OH dan in za kosilo sem v pavzi med predavanji pojedla nekaj riževih oblatov. Zvečer sem imela v planu sladkarije,ki sem se jih kar veselila, saj jih pri zadnjem OH nisem jedla, ker sem namesto njih raje navalila na prvi regrat. In kaj sem naredila danes ? Spet navali narode na regrat s krompirjem ! Po moje bi umrla, če ga ne bi. Dala bi vse sladkarije za eno skledo tako dobrega regrata z vročim krompirjem. Pa da ga ne bi jedla sedaj, ko se nam tako ponuja !!! Saj ne bo dolgo ! No, tudi jaz sem postala članica kluba grešnikov in grešnic. Pa mi ni niti malo žal. Jutri imam sadni dan, v soboto pa bom pila vodo, ker sem si tako prestavila en dan, da bom v nedeljo lahko malo počelebrknila velikonočnega meseka. Zajtrka ne bom jedla, bom pa popoldan, ko bomo vsi pri starših in polni mizi. Bom pa jedla le meso, ne jajc in ne sira. Pa kakšen kruhek zraven. Pa hren z jabolki. Moti me le to, da bom vodo pila sama, ker ostale jo imate kasneje. Ampak tako sem se odločila. Pa saj bom vso soboto dosti delala, tudi pasla se bom, tako, da ne bo dosti časa razmišljati o lakoti. Encijan, tisti tvoj predlog glede zajtrka je zelo mikaven. Bom razmislila, samo glede na to, da mi do konca ostaja še dober teden, bom poizkusila zdržati. Danes sem dobila knjigo o nadaljevanju diete. Pregledala sem jo in v njej so spet jedilniki napisani po dnevih, vendar ne v takem zaporedju, kot v prvem delu Dnevi v tednu si sledijo B,Š,Š,B,OH, sadni dan. So pa jedilniki pisani za vsak dan in sicer zajtrk, malica, kosilo, večerja. Za večerjo ni potrebno več jesti tisto, kar smo jedli za kosilo. Za malico so v glavnem sokovi ( sadni ali zelenjavni, včasih razredčeni z mineralno vodo). Všeč mi je, ker so v njej še nove jedi, tako, da je izbira sedaj pa že kar velika. Vem, da se vrstnega reda ne bom držala, bom pa ločevala in potrudila se bom 1x tedensko imeti sadni dan. Glede vodnega dne pa se bom odločala glede na kg in počutje. To je to, rožice moje. Jutri grem še na eno polnjenje glave z nekimi zoprnimi stvarmi ali kar se mora, ne sme biti težko. Vse za ljubi kruhek, a ne . Lep večer vam želim, mirno spanje in lepe sanje ! marjanca45
24. mar 2005 22:12
Ja, to sem pozabila - ko sem pregledala seznam sem bila presenečena, koliko Štajerk je med nami. Smo kar mala manjšina ratale punce. Upam, da se Slovenija ne bo kam nagnila, ko bo toliko shujšanih deklet na tem koncu. Smo pa res vseh starosti - od zelo madih, do tistih v najbolših letih, potem pa smo me, nad 1/2 od 90. Kako so včasih rekli: stara koka, dobra supa. Ampak že to, da si vsaka od nas upa priznati, da ima nekaj kg preveč in da zbere voljo, da je treba nekaj narediti, to je vredno vse pohvale. In potem vztrajanje, ki včasih niti malo ni enostavno. Toda smo trmaste. In to zato, ker smo si v glavi pošlihtale in točno vemo, kaj želimo. Pa četudi ni pot proti cilju vedno ravna, tudi pot z ovinki pripelje do cilja. In samo to je važno, drage moje. Predvsem sebi smo dokazale, da zmoremo. Samo sebi !!!!!! In to nam dviguje samopodobo, zaupanje vase. BRAVO ZA VSE NAS !!!!!!!!!!! Za tiste, ki končujemo, za tiste, ki začenjajo in tiste nekje vmes. Zdaj pa res dovolj ! marjanca45
25. mar 2005 6:11
Pozdrav! Berem vas le občasno, ko imam pač čas, zato pošiljam svojo statistiko malce kasneje: ime: Milan ( mrmi ) kraj bivanja: Ljubljana višina: 183 cm starost: 38 let začetek diete: 22. januar 2005 / 107,5 kg danes 63 dan: 25. marec / - 21.7 kg konec diete: 22. april / upam da 80 kg Pa prijetno urejanje podatkov. Glede na to da me že prva Rinina knjižica ni ravno navdušila prosim kako Ljubljančanko, ki ima drugo knjigo če bi mi jo lahko posodila za pol ure ( se zmenimo na mailu ). Že vnaprej hvala, lep dan še naprej in čimlažje praznike. mrmi
25. mar 2005 7:04
Jutro! Komaj vam sledim. Francka, tolk sem se že na vsezgodaj nasmejala tvoji debati. Dobro, da nam moralo dviguješ in nas nasmejiš. Te bojo še na recept začel predpisovat proti depresiji. Še moja statistika: starost. 44 pomladi višina:165 začetna teža: 92 (uf kako je težko napisat) želena teža:65 (realno 70) doma iz Sevnice začetek klestenja 29.3. (predpriprava), potem se pridružim večini Čauči! GobicaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Krompirjevi kroketi Saint-Florentin
Polnjene gobe