ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

Barbolinka  

član od: 27.4.2004

sporočila: 143

25. mar 2005 10:59

Dobro jutro! Danes pa niste preveč zgovorni a? Da dodam podatek za dopolnitev - željena teža 70 - 73 kg. Danes imam sadni dan ker je itak post , sem si malo preuredila dneve, tako da imam jutri meseka, pojutrišnjem pa š dan in v ponedeljek oh dan. Joj ko malo berem vaše podatke moram priznat da ste zelo pridni in da vam gre zelo lepo dol! Le tako naprej z menoj vred! Včeraj sem bila pridna in sem že pobarvala jajčka, letos mi pa niti eden jajček ni počil, juuupiiii. PS: Vsem mamicam iskrene čestitke ob materinskem dnevu in čimveč izgubljenih kilogramov vam želim! Barbolinka Sporočilo je spremenil(a) Barbolinka dne 25. mar 2005 11:39:19

Lisa  

član od: 13.1.2005

sporočila: 1812

25. mar 2005 11:17

Ikc, saj imaš prav! Pa moj dolgi jezik! Vsak izhaja iz enih svojih izkušenj, pa po svoje gleda na druge - spomnim se, da so vse moje mičkene prijateljice zmeraj bile nekako "cirlih", pa če so imele kakšno kilo nad 50, ali ne. tudi če so imele enako mastno rito kot ta velike, jim nekako ni šlo "do živega" - pri izgledu, mislim. Ta velike smo pa zmeraj izgledale kot Pehte, če smo se zredile. Potem se mi je pa počasi zazdelo bedasto, da zmeraj "spravljajo dol" tisto 50., ko so bile itak luštne tudi brez tega. Vidim pa, da ste ene shujšale v mesecu več kot jaz lahko upam ves čas! Srečke! Lisa

urši  

član od: 20.3.2005

sporočila: 6

25. mar 2005 11:22

Da še jaz malo zapomnin seznam: - Velikost:167cm - Predhodna teža: 71-72 kg - Željena teža: 60 kg - Trenutna teža: 66 kg - Starost: 21 let - Kraj: okolica Brežic (točno iz Dečnih sel) - Začetek diete: 21.02.2005 - Konec diete (zadnji dan):20.05.2005 (petek) ŽELIV VAM VESELE IN ZDRAVE VELIKONOČNE PRAZNIKE IN IMEJTE SE KAR SE DA LEPO!!!!!!!!!! Lp urši

Darchy  

član od: 3.2.2005

sporočila: 213

25. mar 2005 11:23

Drage moje, vsem mamicam Čestitam ob materinskem dnevu! Darchy

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

25. mar 2005 14:02

Čez praznike bo pa najbrž res težko držat dieto. Hvala bogu imam sadni dan danes, tako da pride v naslednjih dneh bolj konkretna hrana na vrsto. Šunko bom jedla kar jutri ko imam B dan. Najtežje pa bo v nedljo. Pri zajtrku, ko se bodo ostali mastili z vsemi dobrotami, imam jaz na jedilniku sadje. Bom kar ušla. Pri kosilu in večerji bo lažje saj imam Š dan. Imam pa ravno v nedeljo rojstni dan, tako da bo potrebno vsaj nazdravit. Bomo preživel. V ponedeljek na OH dan pa si bom za večerjo KONČNO lahko privoščila potico. Pa ne samo eno rezino! Upam da vsi preživimo te praznike čim bolj uspešno, pa s čim manj mukami seveda. Sedaj pa hitro pirhe delat! tejčica

Kat  

član od: 16.2.2005

sporočila: 44

25. mar 2005 14:04

Cestitke ob materinskem dnevu in vesele & lepe velikonocne praznike!!!! LP, Katarina

vipercat  

član od: 21.2.2005

sporočila: 102

25. mar 2005 14:22

no tko! popravila sem vse kar ste mi poslale. aura mislim pa da si nekaj pri datumih zacetka in koca dijete zamesala. prosim ce se enkrat preveris. no punce jast grem na veliko planino. pridem nazaj enkrat v nedeljo ali ponedeljek, do takrat pa vam vsem zelim vesele praznike in pa seveda vsem mamicam lep materinski dan. upam da se ga bodo spomnili tudi vasi potomcki :) lep pozdrav vipercat

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

25. mar 2005 18:10

Hojla! Vsem mamam čestitke ob prazniku! Vsem skupaj želim lepe velikonočne praznike,da bi vam velikonočni zajček odnesel nekaj odvečnih kil! Marjanca,tudi jaz bom jutri pila vodo(lunin post-polna luna zvečer ob desetih),tako,da vendarle ne boš osamljena.V nedeljo si bomo pač malo privoščili.Sej če vam bo v usta zašlo kaj prepovedanega,se ne preveč sekirat.Sam ne pol kar navalit na hrano,češ,zdej sem se pa že tako pregrešila! No,mejte se lepo,držte se in uživajte! Marjetka cvetka

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

25. mar 2005 18:58

Petrusha, jaz jem slivove oz. jagodove knedle na OH dan za večerjo. Res so dobri. 4 imam dovolj, jem pa kar tiste kupljene, ki jih je 8 v eni vrečki. Ali jih morda delaš ti sama? Jaz nisem tako pridna, kuharske knjige raje berem, namesto, da bi po njih kaj skuhala, čeprav je tudi to potrebno. Le od česa sem predebela, če ne kuham rada? Od zraka verjetno ne. Sporočam še, da sem rojena 15. marca 1953. Pozdrav vsem! riba-ribica

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

25. mar 2005 18:58

Petrusha, jaz jem slivove oz. jagodove knedle na OH dan za večerjo. Res so dobri. 4 imam dovolj, jem pa kar tiste kupljene, ki jih je 8 v eni vrečki. Ali jih morda delaš ti sama? Jaz nisem tako pridna, kuharske knjige raje berem, namesto, da bi po njih kaj skuhala, čeprav je tudi to potrebno. Le od česa sem predebela, če ne kuham rada? Od zraka verjetno ne. Sporočam še, da sem rojena 15. marca 1953. Pozdrav vsem! riba-ribica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti