24. mar 2005 16:06
Hojla!
Francka,ko se ti bodo joške dovolj povesle,si jih fajn natopiraj in boš hitro deset centimetrov višja! Sam bolj slabo boš vidla.
Aknirad,se opravičujem,ker nisem napisala kg,ampak me je strah,da bi še koga kap,ko bi videl te vrtoglave številke,povem le toliko,da ciljam na dvomestno številko
!
Moja mama je stara 65 let pa hujša.Najprej je rekla,da se ji pri teh letih ne splača več,zdej pa prizna,da se bolje počuti,da jo manj duši,da ji je življenje postalo lažje.
Torej ni važno al si star al mlad,preveč kilogramov ti otežuje življenje.Samo škoda,ker si tako veliko ljudi tega noče priznati in govorijo,da se tudi z preveč kilogrami dobro počutijo.Vendar jih nekje globoko v duši vendarle mori in se sprašujejo,zakaj morajo biti ravno oni tako debeli.Potem pa iščejo izgovore in opravičila za svojo debelost,namesto da bi zato nekaj naredili.Že čisto malo kilogramov minusa je dovolj,pa se človek veliko bolje počuti.
Neki znanec mi je nekoč dejal da je življenje zanj lepo samo takrat,ko se dobro nažre,napije in poseksa!
O,moj bog človek,v življenju lahko najdeš toliko lepih stvari in hrana prav gotovo ni na prvem mestu.
Če živi samo za hrano,pijačo in seks,njegovo življenje prav gotovo ni nič kaj prida.(no,jaz bi slednje prav gotovo dala pred hrano)!
Sicer pa,če v tem uživa,pol naj pač uživa,jaz pa trenutno uživam v topljenju kilogramov,v sprehodih v naravi ter v zmerni hrani,ob obilo vode in ob ogromno s..........!
No,mejte se lepo,jaz grem zdej okna pomit,tako da skurim tisti motovilec z jajcem,ki sem ga imela za kosilo,z kosom kruha,seveda!
Adijo!
Marjetka cvetka