ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

Irena19  

član od: 5.1.2004

sporočila: 319

24. mar 2005 7:40

In tu so tudi moji podatki: Irena19, doma iz Ljubljane, drugič začela 3MD 3.1.05 pri višini 162cm in teži cca 74kg. Letos jeseni bom dopolnila 46 let, tako, da nisem med najmlajšimi. Do danes, dober teden pred koncem prvega dela, sem z malce muke spravila dol slabih 8 kil (je blo že več, pa so pršle nazaj). Moj cilj je 62 kil, da bom oblekla stare cunjce, ki sploh niso tko stare, samo 4 leta, takrat sem jih imela toliko. Prvi krog sem imale lani od 20.2.04 pa +90 dni, izgubila dobrih 10 kil in po 12 cm na najbolj občutljivih mestih, ampak po neumnosti sem jih jeseni skoraj vse dobila nazaj. Zdaj sem se odločila, da bom hujšala bolj počasi in z občasnimi malimi prekrški, da želja po "prepovedani " hrani ne bo prehuda. (saj poznate prenažiranje s takimi stvarmi ?) Prepričana sem, da nam bo vsem uspelo, tudi tistim, ki vsake toliko časa malo "cagajo". Za srečanje sem, saj je dobro spoznat tiste, s katerimi toliko "preklepetamo na netu". lep dan Irena

lkc  

član od: 24.1.2005

sporočila: 66

24. mar 2005 7:54

Katrin 315 Moj cilj je bil tudi 52 kg, pa nekako ne uspeva, kg mi stojijo tu nekje med 54 in 54,5, največ zgubila prvi mesec, pa sem tudi zadovoljna, samo da ne gre več na 55. Sicer pa je to moja konstantna teža izpred let pred porodi, pa ne gre več naprej oz nazaj. tudi jaz sem dobila knjižico, nisem še vse predelala, bom pa verjetno kakšne recepte uporabila. Pri nas pa zelenjava še nič ne poganja, bo treba kaj pognojit. LP lkc

francka  

član od: 12.12.2004

sporočila: 41

24. mar 2005 8:08

Dobro jutro, drage moje! Jaz toliko povem, da nič ne povem. Bom pa zdaj: starost: 30 začetek hujšanja: 106 pred 3MD začetek 3MD s 101 kg 3. novembra 2004 konec 3MD 79 kg sedaj: 77 kg nova runda 30.3.2005 cilj: sanje=prvo št. videt 6 Encijan: praviš, da je treba zdaj začet, saj bo sadja čedalje več. Bljak! Sadja sem imela že v prvi rundi dost! Pravi čas bo, ko bo mesa več!! Jaz sem se že odločila, ko enkrat Boga srečam, se bova lepo usedla in se pomenila. Tako, ženska z moškim. Bog MORA bit moški, ker ženska bi pomislila na bedarije, ki jih je on pozabil. Predvsem glede ditet. Potem: zakaj mi zjutraj na glavi vse štrli - ni pomislil, kolk prej se moram ustat, da poležem vse lase! A, evo! Joške pa vse poležane! Baš bi bilo to težko zamenjat, pa da meni joške štrlijo!! Ampak, vse bomo urihtal! Čim se jaz dobim s tem površnežem! Rok je že določen, ker kolikor sem dobra in LEPA, bom vseeno enkrat morala umret. Torej enkrat čez 30 do 50 let, če ga prej kje ne srečam. Kje se moški zadržujejo? V gostilnah in kjer so lepe ženske! Torej moramo tja! Vidite TLE tiči odgovor! Ker se Bog vrti okrog lepotic, SPLOH NE VE za moje povešene joške! Evo, spet sem zašla! Zadaj me pa kar še spodbujajte, da se večkrat javim, ko jambrate, da se preveč piše! Pozdravlja vas nizko joškata francka

tabina  

član od: 15.2.2005

sporočila: 474

24. mar 2005 8:12

dobro jutro punce! poglejte kako storilnost med dieto naraste. TAKOJ nardimo vse, kaj:) tiste ki sprašujete kdaj grupni začetek novega kroga. pobudnice so se zedinle da 11.4. kar je čisto okej. le da nas je nekaj, ki s ebojimo kako se bomo po praznikih spravile v red. za tiste je pač ena predigra, tako da jih komot dohitimo, če začnemo 29.3 v torek s sadnim dnem (po velikonočni požrtiji se bo prav prilegel) ali pa 30.3. z B. če niste tolk striktne, ne bi smelo bit problemov. če se bojite da boste preveč shujšale, pol pa že ;) jaz pač štejem potem dni do vodnega dne od 11.4. ker se ravno tega bojim. več nas bo, lažje bo. v glavnem, 11.4. dan B!!! francka, pa saj nimam besed. do solz sem se nasmejala, ti pa praviš naj te ustavimo. daj še! tabina

Marina5  

član od: 6.10.2004

sporočila: 170

24. mar 2005 8:28

Dobro jutro, Prav rada bi sodelovala v statistiki, ampak ne morem, ker se ne vagam :o(( Napisala pa bom vsaj tisto kar lahko, ker res želim biti zraven. Marina - doma v okolici Jesenic starost - 42 let Višina - 178 cm Začetek diete: 3.1.2005 konec diete: nekje aprila, ne vem točno, koledarja pa nimam s sabo teža ob začetku - ?? recimo 90 željena teža - ??? recimo 75 Ojej, sorry!! A si boste sploh kaj lahko pomagale s temi podatki? Napisala sem vseeno, nimam pa osnovnega pojma koliko tehtam. Sploh ne maram številk, ker potem sem vsa depresivna, če ni tako kot sem si zamislila. Včeraj popoldne sem se sprehajala po polju in nabrala regrat. Za večerjo sem ga pojedla celo skledo s krompirjem in verjetno bom naslednji teden samo na regratu. Tako ga imam rada in kar prehitro bo konec "sezone". Si morete misliti, da ob regratu še mesa ne pogrešam. Do jajc pa mi tako ali tako ni preveč. Torej, gremo ven, nabirat regrat. No ja, takoj po službi ... če bo le še dan! Aja, povešene prsi. Ja pa kaj! Dandanes imajo tako dobre modrčke, da se da že vse lepo porovnat in še lepo izgleda. Kot sem že omenila, tudi moje so pobožne (na kolenih) in stvar rešujem z modrčki. Res pa je, da sem se sama s tem sprijaznila verjetno zato, ker sem pač že v takšnih letih. Čvrstih prsi se le še spominjam - iz mladosti :o)). Je pa tako punce, tudi če imate malo manjše, nič hudega. Prevelike so hudir, verjemite mi. Na ramenih boli od naramnic, ki se zarezujejo v kožo (teža prsi), obremenitve hrbtenice so tako velike, da se joškarice hitro srečujejo z ortopedi. Poleg tega bolijo, če tečete in prsi "opletajo", na trebuhu spati se sploh ne da ... itd!! Moja sestra je imela prevelike prsi (kaj pa je preveliko?? njen mož je bil zelo zadovoljen, ona pa malo manj) in je najsrečnejši človek od kar si jih je zmanjšala. Lažje se ukvarja s športom, vdolbine na ramenih so skoraj izginile, hrbet je ne boli več tako, modrček lahko kupi v trgovini, obleče lahko tudi kakšno oprijeto stvar. Res punce, preveč ni dobro. Sama sem bila vedno srečna glede oprsja: v mladosti bolj malo pa čvrsto, po porodih več in potem vedno več. Trenutno, hm .... manj in povešene in vse to lepo pospravim v podložen modrček in sploh ne izgleda slabo. Vsekakor pa me ne bi slikali gole za Playboy ali kaj podobnega :o)) Lep dan vam voščim, tistim s čvrstimi, velikimi, majhnimi, povešenimi joškami in celo tistim, ki jih nimajo :o)) dijoooooooooooooo Marina5

bambola  

član od: 25.2.2005

sporočila: 43

24. mar 2005 9:34

Aknirad jaz sem pa iz Izole, torej Primorska O Brittney midva sva pa obe enako velike in po teži tudi. bambola

vipercat  

član od: 21.2.2005

sporočila: 102

24. mar 2005 9:37

oj! ja jest sem tiho in delam :) haha hecam se, samo res pa je da kar recem vedno naredim in seveda je tako tudi z naso statistiko. res ste bile pridne. nisem pricakovala takega odziva, se tako naprej. imam pa en problem. nikakor mi ne uspe lapo spravit to naso razpredelnico na ta forum hmmm? ima kdo kaksen predlog? imam jo v excelu in pa v .txt formatu lep pozdrav vipercat

katinka  

član od: 16.3.2005

sporočila: 57

24. mar 2005 10:30

Živjo, se zahvaljujem vsem, ki ste mi potrdile mojo sumnicavost v "kos kruha" pri beljakovinskem obroku in mešanju bolj mastnega sira in mlečnih izdelkov k OH obroku. Je pa res, da sem kljub temu vceraj h golažu pojedla dva majhna koscka polnozrnatega kruha in pojedla nic zelenjave. To je pa navada - zelezna srajca - pac ne morem jesti golaza brez kruha/krompirja/testenin, pa tudi solata mi ne pase zraven. No, pa sem spet gresila, danes bo lazje, krompir in korenje z oljcnim oljem - pasirano - mnjam mnjam... Ne vem kako mi dieta napreduje s kilami, ker se ne tehtam (beri: nimam tehtnice), se mi pa ze po oblekah pozna manjsi napredek. Zacela sem pa 15.03., ampak sem skoraj vsak dan gresila, razen dvakrat/trikrat. Lep pozdrav in veliko volje vsem, K. katinka

aneris  

član od: 13.4.2004

sporočila: 70

24. mar 2005 10:35

Koper Višina 170 cm teža cca 68-70kg staros 36let željena teža 60-62kg lani oklestila 8-10kg prišla na 66-68kg (varira po dnevih) Predpriprave začmem 29.03.2005 tekma pa kot vse ostale

Encijan  

član od: 11.5.2004

sporočila: 399

24. mar 2005 10:35

Super je brat tole našo statistiko v nastajanju. No, za intermezzo pa eno vprašanje. Nekaj je že bilo govora o dieti v času bližnje velike noči. Jaz še ne vem, kaj bo pri nas z velikonočnim zajtrkom, sem že imela idejo, da bi ga prestavili kar na kosilo, ker dneve bom tako že spet pomutila, pa kombinacija tudi ne bo pravilna, samo ne vem, če me ne bodo drugi preglasovali. No, skratka, trenutno spet prebiram Mazelovo, ki ima za svojo dieto podobno osnovo, ampak na malo drugačen način. Čeprav je tam v sami dieti še več sadja, ki z encimi pospešuje prebavo ostale hrane, po drugi strani občasno dopušča (kao brez posledic na tehtnici) tudi nepravilno kombinirane obroke. Ona pravi, da si izjemoma celo lahko privoščimo nesadni zajtrk, še bolje pa je, da vstanemo dovolj zgodaj, pojemo nekaj sadja in imamo nato zajtrk šele čez dve uri. Kaj pravite na to? Je katera to že prakticirala? Maychi, če se ne motim, si ti precej doma na tem področju? Encijan

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti