24. mar 2005 8:28
Dobro jutro,
Prav rada bi sodelovala v statistiki, ampak ne morem, ker se ne vagam :o((
Napisala pa bom vsaj tisto kar lahko, ker res želim biti zraven.
Marina - doma v okolici Jesenic
starost - 42 let
Višina - 178 cm
Začetek diete: 3.1.2005
konec diete: nekje aprila, ne vem točno, koledarja pa nimam s sabo
teža ob začetku - ?? recimo 90
željena teža - ??? recimo 75
Ojej, sorry!! A si boste sploh kaj lahko pomagale s temi podatki? Napisala sem vseeno, nimam pa osnovnega pojma koliko tehtam. Sploh ne maram številk, ker potem sem vsa depresivna, če ni tako kot sem si zamislila.
Včeraj popoldne sem se sprehajala po polju in nabrala regrat. Za večerjo sem ga pojedla celo skledo s krompirjem in verjetno bom naslednji teden samo na regratu. Tako ga imam rada in kar prehitro bo konec "sezone". Si morete misliti, da ob regratu še mesa ne pogrešam. Do jajc pa mi tako ali tako ni preveč.
Torej, gremo ven, nabirat regrat. No ja, takoj po službi ... če bo le še dan!
Aja, povešene prsi. Ja pa kaj! Dandanes imajo tako dobre modrčke, da se da že vse lepo porovnat in še lepo izgleda. Kot sem že omenila, tudi moje so pobožne (na kolenih) in stvar rešujem z modrčki. Res pa je, da sem se sama s tem sprijaznila verjetno zato, ker sem pač že v takšnih letih. Čvrstih prsi se le še spominjam - iz mladosti :o)). Je pa tako punce, tudi če imate malo manjše, nič hudega. Prevelike so hudir, verjemite mi. Na ramenih boli od naramnic, ki se zarezujejo v kožo (teža prsi), obremenitve hrbtenice so tako velike, da se joškarice hitro srečujejo z ortopedi. Poleg tega bolijo, če tečete in prsi "opletajo", na trebuhu spati se sploh ne da ... itd!! Moja sestra je imela prevelike prsi (kaj pa je preveliko?? njen mož je bil zelo zadovoljen, ona pa malo manj) in je najsrečnejši človek od kar si jih je zmanjšala. Lažje se ukvarja s športom, vdolbine na ramenih so skoraj izginile, hrbet je ne boli več tako, modrček lahko kupi v trgovini, obleče lahko tudi kakšno oprijeto stvar. Res punce, preveč ni dobro. Sama sem bila vedno srečna glede oprsja: v mladosti bolj malo pa čvrsto, po porodih več in potem vedno več. Trenutno, hm .... manj in povešene in vse to lepo pospravim v podložen modrček in sploh ne izgleda slabo. Vsekakor pa me ne bi slikali gole za Playboy ali kaj podobnega :o))
Lep dan vam voščim, tistim s čvrstimi, velikimi, majhnimi, povešenimi joškami in celo tistim, ki jih nimajo :o))
dijoooooooooooooo
Marina5