ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

urši  

član od: 20.3.2005

sporočila: 6

23. mar 2005 17:23

ŽIVIJO!!!! Začetek diete:21.02.2005 Začetna teža:71-72kg Sedanja teža:66kg Moj cilj:60kg Mislim, da mi bo uspelo, saj imam full volo, ker vidim, da deluje in najbolj me podžge to da se mi že prav lepo vidi po oblekah. Lp urši

Darchy  

član od: 3.2.2005

sporočila: 213

23. mar 2005 17:37

Še moji podatki: Začetek diete: 10.1.2005 Višina: 165 cm Začetna teža: 64kg Željena teža:54kg Kraj: okolica MB a se zavedate, da ste v enem dnevu popisale pet strani??? uff, sem brala kot nora! Sem pa ful vesela, da imamo kar nekaj novih članov in da se nas tudi stari mački še spomnijo. Glede knjižice: na začetku je na kratko predstavljena dieta in napotki za nadaljnjih 90 dni, potem sledijo recepti po dnevih, ki pa si ne sledijo enako kot do sedaj, ampak so mešano, recimo prvi štirje dnevi: B, Š, Š, B... Če vaš še kaj zanima, vprašajete. Prijazno hujšanje, Darchy

Zajčica  

član od: 17.3.2005

sporočila: 63

23. mar 2005 18:05

Jaz sem pa danes ful slabe volje. Že res, da pridno hujšam in da še nikoli nisem bila tako blizu moji idealni teži (brez pretiravanja) ... ampak v slabo voljo me spravlja to, da so se mi najbolj zmanjšale prsi. sedaj pa študiram sam še na to, al je fajn met lepo postavo in majhne prsi ali skoraj normalne prsi in nikakvo postavo :)) hihi. že prej sem imela le B košarico, sedaj so mi pa vsi modrčki preveliki... joj Zajčica

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

23. mar 2005 18:07

Pa vi niste normalni! Tolk napišete, da vas ne dohajam več. Tudi jaz se vam pridružim po praznikih. Najraje bi začela 29.3. Jaz sem že hujšala lansko leto. Zgubila 10 kil, ki jih uspešno držim pod kontrolo. Spadam v klub 165. Imam pa kakšnih 20 kil še vedno viška. Se mi pa zdi, da ste večina mlajše. Jaz imam 44 let. Je še katera mojih let? Čeprav nisem na 3 MD vas berem. Pač moč navade še od lani. Vsem,ki ste že izgubili in vsem, ki še boste izgubili kile, čestitam. Čauči! Gobica

aknirad  

član od: 26.2.2005

sporočila: 87

23. mar 2005 18:24

Vipercat? Kje si? Katera bo vse spravila na eno stran? A bova tiste s "pomanjkljivimi" podatki spomnile da še kaj napišejo, ali pustiva tako? Mogoče bi bilo dobro,da bi stopili v kontakt, kako dalje. Kaj misliš ti oz. ostale? Aknirad-bombica

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

23. mar 2005 18:57

Zdravo! Še jaz moram napisati svoje podatke: starost 52 let (za starost nisem nič kriva) teža na začetku 80 kg (precej kriva) željena teža v 1. fazi 70 kg teža na 52. dan 73 kg začetek hujšanja 31. 1. 2005 konec hujšanja 1. 5. 2005 kraj prebivanja Maribor Statistika bo pa zanimiva! riba-ribica

dani26  

član od: 14.2.2005

sporočila: 4

23. mar 2005 19:36

Kaj moški tudi lahko?? Da bo za primerjavo moški-ženske,ker sem mnenja da gre moškim vseeno lažje dol. Starost:38 let Višina:175 cm Začetna teža: 83 kg Začetek dijete : 1.3.2005 Željena teža cca71 kg Trenutna teža :74 kg Iz tega izhaja da mi teža stoji že cca 3 tedne.Pa se nič ne sekiram kot nekatere dame ker se vseeno super počutim.Pa lep pozdrav iz maribora. dani26

dani26  

član od: 14.2.2005

sporočila: 4

23. mar 2005 19:38

ups napaka ZAČETEK DIJETE JE BIL 1.2.2005 IN NE 1.3.2005 .SORRY dani26

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

23. mar 2005 20:07

Pa smo res neverjetni, kako šibamo. Skoraj sem prepričanaa, da se bomo nekje dobili. Ivonja, imam prirojeno napako hrustanca, ki je močno premehek in ko sem toliko tekala, je bilo še slabše. Če je koleno v redu, nima kaj biti. Je pa boljše tekati po mehkejši podlagi ( npr. trava, zemlja), ker ti kolena in hrbtenico manj nabija. Tudi pri mojih težavah s hrbtenico lahko hodim le po mehki podlagi in se pozna če npr. nekaj časa hodim po asfaltu, se hrbet tako razboli, da se komaj premikam. Kokos, pridi k nam v Konjice. Regrata je vse polno. Zadnjič sem ga nabirala v enem opuščenem vinogradu, sedaj pa je že na travnikih in pravkar so me razveselili vremenoslovci, ko so povedali, da v soboto ne bo dežja, kar pomeni, da bom lahko odšla na pašo. Bi ti ga kar po pošti poslala. Zajčica, tudi mojih jošk že kar nekaj časa ni nikjer. Imela sem košarico C, na katero sem bila tako presneto ponosna, sedaj pa je napol prazna. Francka, ti si res carica, kako si fantastično opisala tvoje joškovje oz. kar je od njega ostalo. Moje so pa tako male, da še bingljati počasi ne bo imelo kaj. Samo Francka, od kod jih pobiraš ? Pa ti mi res delaš smejalne gube - kot da že drugih ne bi imela dovolj. Ampak kako paše smeh, veš. Mislim, da se v teh trapastih, hitrih časi prav gotovo smejimo premalo !!!!!!!!!! Lisička, saj nisi sama, Jaz jih imam 45, tako, da sva zelo blizu. Shodila sem, ko si prišla na svet - ha,ha. Pa kje so še drugi moški ? Je pa res neverjetno, kako hitro hujšajo oni, pa tako težko se odločijo. Res občudujem tiste, ki vztrajajo ! Saj nisem poredna, ampak danes sem se tako najedla regrata, da me bo razneslo. Sploh nisem mogla nehati. Po kosllu sem potem šla 5 km peš, ampak zvečer me je čakala še ena doza plemenite trave. vendar nisem mogla pojesti vse. Pomagajte mi nekaj razjasniti - jutri imam OH in bom ves dan visela na enih predavanjih. Kupila sem riževe oblate, saj na njih piše 85% OH, na forumu pa sem nekje prebrala, da spada to med Š. Res je, da je to riž, vendar je tudi koruza v Š, polenta pa v OH. Kaj si jih lahko jutri privoščim ali ne ? To bo zaenkrat. Nestrpno čakam odgovor, da si pripravim culico za jutri. marjanca45

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

23. mar 2005 20:28

Hojla! Francka si najbrž dolge pušča(joške mislim)! Marjanca,jaz mislim da ne bo hudega,če jutri ješ tiste riževe oblate,čeprav mogoče bolj spadajo pod Š dan,vendar se po njih sigurno ne boš zredila,tako,da mislim da ni panike. Pa da ne boš jutri na predavanju čist zelena,ko si tolk regrata pojedla. Lisička,nekaj nas začne z dieto 11.4..Če se ti da še malo počakat,da bo nas več in bomo drug drugega spodbujali,bi bilo pa res fino.Več ko nas bo,boljš nam bo šlo.Pravo hujševalsko tekmovanje. Mejte se lepo! Marjetka cvetka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti