12. jun 2005 8:04
dobro jutro, dame! z največjim veseljem vam sporočam, da sem uspela za 3 MD prepričati tudi moja starša. Dolgo sem potrebovala, pravzaprav mi je bilo na koncu že vseeno, ker sploh nista odobravala, kako jem, predvsem tiste moje mešanice solat so jima šle v nos in nikakor jima ni jasno, kako lahko ješ sladkarije vmes, prepričalo pa ju je moje "uravnavanje" teže, ko sem lahko jedla veliko, pa vseeno kg niso šli gor. No, ravno včeraj pa, po spet ponovnem mojem pripovedovanju o tem forumu, pa kaj vse prestajate in kako ste se znebile poleg kg tudi celulita, pa sta me zaprosila za knjigo in trdno sta odločena, da bosta začela jutri. Skupaj, s skupnimi močmi, in vem, da jima bo uspelo in predvsem, dosti lažje bo, ker bosta skupaj v tem. Predvsem pa se moram zahvaliti marjanci, ker sem mami vsak dan trobila, ko je jamrala, kako jo boli hrbtenica, pa roka (saj veš, marjanca, sem ti razlagala o njenih težavah), pa da se kar redi, ker se zaradi bolečin ne more gibat, o tebi. Pravila sem ji, kako si premagala kg in tudi kako obvladuješ bolečine. Ko sta včeraj zvečer morala it na neko otvoritev, se mi je prav zasmilila, ženska, ki ima polne omare kostimov, plaščev, jaken, v glavnem, omare ji pokajo po šivih, ni imela kaj za obleči, tako da sva komaj našli en kostim, ki ji je bil prav, pa še za tega je rekla, da ne bo mogla cel večer držati trebuha noter. Drugače je visoka 160 in je imela zmeraj največ 60 kg, zdaj pa je že pri 66 in več kg, kar se na majhno telo zelo pozna. Rekla sem ji, mama, verjemi mi, če se boš držala 3 Md, ti bo že čez nekaj tednov prav že pol omare. Ne verjame še povsem, a preko tega bosta pa morala it sama. lepo nedeljo vam želim! brittney