6. jun 2005 19:19
Pozdravljene! En teden odklopa na vseh področjih je za mano. Privoščila sem si dopust, zdaj pa kar ne pridem na zeleno vejo. Ne v službi, ne doma, ne na forumu. Kaj vse ste napisale v enem tednu! Čestitke vsem, ki ste praznovale ali se vam je zgodilo kaj lepega, sočustvujem s tistimi, ki so jih spremljali žalostni dogodki. Kar preveč je vsega, da bi omenjala vsakega posebej. Imena dobivajo obraze. Vzeti si bom morala malo več časa, da si ogledam vse vaše slike in morda pošljem kakšno svojo. Časa trenutno nimam veliko na razpolago, saj grem že jutri na službeno pot in me ne bo nekaj dni. Z manjšimi grehi sem se na dopustu poskušala prehranjevat po planu. Že ob odhodu sem si zadala cilj, da ko pridem domov, tehtnica ne sme pokazati več kg. Cilj je bil dosežen, celo pol kg manj je pokazalo. Bolj me skrbijo naslednji dnevi, ko si ne bom mogla sama odrejati jedilnika, a se bom poskušala brzdat. Verjetno bom ločevala znotraj posameznega obroka. Upam, da grehi ne bodo preveliki. Rezultate vam sporočim naslednjo sredo, ko bo za mano drugi vodni dan. Sicer pa želim vsem veliko izgubljenih kg, dobre volje in čim manj kriz. Papa. FRIDOLINA