9. jun 2005 6:19
Dobro jutro, rožice ! Moji tehtnici se je zmešalo. Danes zjutraj mi je pokazala še dobre pol kile več kot včeraj, zato bom danes kar na sadju. Zdaj mi pa res nič več ni jasno. Pa popoldan sem pregonila še 13 km na sobnem kolesu ! Moj križek je kolo lepo prestal in mi ni delal problemov. Očitno ta mavec res pomaga, ko ne morem narediti nobene napačne kretnje, samo rešitev to za dalj časa pa tudi ni. Je prav zoprno biti čez dan v tem, pa v avtu. Sem nerodna kot slon v trgovini s porcelanom. Vsak dan komaj čakam, da pridem domov in ga snamem. Mala mucica, življenje je žal sestavljeno iz smeha in solz, iz veselja in žalosti. In so tudi živalce tiste, na katere se tako zelo navežemo, da je potem hudo, ko je z njimi kaj narobe. Smo pa ljudje očitno zelo trdoživi in preživimo vse mogoče hude stvari. Lahko se tolažiš s tem, da je tvoji muci lepo pri tebi. To pokaže tudi s tem, ko hodi v teh manj lepih trenutkih zanjo, k tebi po tolažbo. Živali vedo oz. čutijo, kdo jih ima rad. In tvoja muca to prav gotovo ve. Kokos, tudi meni ti dve punci manjkata. Pa Tejčice že dolgo ni. Kje si, gorenjska Primorka ? marjanca45