ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

mojcika  

član od: 20.12.2004

sporočila: 33

7. maj 2005 9:07

Dobro jutro! Lepo je videti, da ste še naprej pridne, tiste, ki niste, pa poskrbite, da boste :) Saj vemo: trenutek na ustnicah, celo življenje na bokih! Moj včerajšnji sadni dan je minil čist brez problema. Ne vem kaj mi je, ampak prav silit se moram, da kaj pojem. Sploh nisem lačna. Danes greva z mojim ven na kosilo, hm , nimam pojma kaj naročiti, meso brez priloge?!? Ah bo že... No danes je moj 13. dan! Še brez pregrehe za enkrat :) Lep vikend želim vsem, s polno smeha in veselja, lp Mojca

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

7. maj 2005 9:36

utro! A ste vse pod Pohorjem? Ko sem vstala in videla kakšen lep sonček je, sem prvo pomislila kako lep dan boste imele. Uživajte v lepem dnevu, okilju in prijetni družbi. Sy, saj vem da imaš veliko dela, študij in sinek (če ne ne motim) ti poberata največ časa, ampak vzemi si ga bolj pogosto še za našo druščino. Ti, maychi in jaz smo povezane že od vsega začetka. Me vse skupaj smo druščina, ki jo je septembra usoda nevede združila, da si pomagamo doseči cilje. Zato še toliko bolj opazim vajino odsotnost in vaju pogrešam. Vse smo pričele z istim ciljem (izgubiti kilograme) in ne malo kart pomislim kako vama gre. In verjamem da nam bo vsem uspelo! Moje hujšanje je bolj "klaverno", kar se kilogramov tiče, se ne premeknjejo pod težo prvega vodnega dne, še približajo si ji le z mojim velikim trudom. Moram pa dodat, da se pozna v cm. Vsaj nekaj kar me tolaži, ups zadovoljuje. Se pa sploh ne čudim, da je stanje tako, ker sem imela veliko praznovanj v tem mesecu in sem kar veliko grešila. Kokos, ti si rekorderka v doseženih izgubljenih kilogramih na našem forumu. Mislim, da ta podatek res mora biti v tabeli, za še večjo motivacijo vsem začetnikom, da bodo videli, kaj se tudi da doseči. Ti pa čestitam za zaposlitev in držim pesti, da se uresniči tvoja skrita želja. Mala mucica si pogledala osnovne napotke. Če ti še kaj ni jasno kar vprašaj. Aknirad, ne obupavaj in ne jokaj in stokaj, če enkrat malo padeš se poberi in pojdi odločno naprej po svoji poti, kot si hodila do sedaj. Poglej, saj se že vidi ciljna črta. Lep dan, vsem pod Pohorju in ostalim širom Slovenije! Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

puhica  

član od: 19.4.2005

sporočila: 36

7. maj 2005 13:33

Zgleda da so vse pod Pohorjem. Verjetno užitate, kar je edino pravilno. Pri nas na dolenjskem je tudi sonček in uživamo. Oziroma, dele je treba še malo pospravit, potem pa na sprehod. Danes imam sadni dan, tako da bom bolj zunaj, da me ne bo kej premamlo, čeprav če povem po pravici, sploh nisem lačna. Se mi zdi, da je pri eni tudi tako. Saj še boljše =) A že kaj veste o tehtnici iz špara, a je dobra?Ker tudi jaz gledam tehtnice, sicer sem jih gledala v quelletu za 7000, pa meri še maščobo in vodo v telesu. Sedaj pa veselo na delo. Sporočite, kako ste uživale pod Pohorjem puhica Sporočilo je spremenil(a) puhica dne 07. maj 2005 13:34:18

Busy Bee  

član od: 16.4.2005

sporočila: 56

7. maj 2005 14:19

Upam, da uzivajo pod pohorjem! Jaz mam danes OH dan in sem si skuhala spagete z omako iz pradiznika oliv in kaper. Zanima me ali so to dopustne sestavine ali ne? Popoldan bom pa morala gresiti, ker tasca praznuje rojstni dan in bi bil ogenj v strehi, da sedim tam in nic ne jem. Upam samo, da bodo imeli kaj blazno pustega purana. LP, Barbara Busy Bee

aknirad  

član od: 26.2.2005

sporočila: 87

7. maj 2005 15:02

Tudi jaz sem danes z mislimi pod Pohorjem. Puhica, tudi jaz imam danes sadni dan, pa sem pojedla za zajtrk 8 namočenih sliv - mi je pomagalo pri prebavi, za kosilo skledo solate, za večerjo pa še ne vem. Sem mislila, da mi bo bolj hudo brez konkretne hrane, a gre. Večje skušnjave bodo jutri ob vodi, a po naravi sem zelo trmasta, zato vem da mi bo uspelo. Bo še katera jutri vodena? Zadnje čase opažam, da me na sadni dan že od jutra boli glava. To pa pripisujem OH dnevu. Mislim, da mi škodi čokolada. Ima še katera po sladkem glavobole? Riba-ribica, Marjanca in vse ostale, ki uživate pod Pohorjem, zvečer pričakujemo raport. Upam, da se imate ful kul, kot bi rekel moj pubertetnik. Aknirad-bombica

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

7. maj 2005 15:02

Hojla! Jaz uživam doma,sem imela dopoldan obveznosti.Mi je pa zelo žal,ker je tako lepo vreme.Upam,da se še kdaj kje srečamo! Tudi jaz danes OH dan,jadla špagete z mešano zelenjavo in solato.Jutri na sadju,potem pa že prvi vodni dan. Mejte se lepo! Marjetka cvetka

mala mucica  

član od: 11.10.2004

sporočila: 50

7. maj 2005 15:04

Drage moje, Preživela sem sadni dan včeraj! Brez grehov. Zvečer sem si naredila sadno solato s cimetom in drobljenimi lanenimi semeni (baje da so dobra za prebavo in na vrečki piše, da pašejo v sadno solato, kar je čisto res!). Bila sem zelo švoh proti popoldnevu, morda tudi zato, ker sem v celem dnevu naredila ok.15 km s kolesom. Ampak neke panike z lakoto ni bilo. Rožica - Hvala za spletno stran, na katero si me napotila - vsaka nova informacija o dieti je zelo dobrodošla. Sem jo pregledala, ampak moram reči, da vsebuje ogromno napak in deluje nekako zmedeno. Skratka, nisem si mogla kaj dosti pomagati z njo. So mi pa všeč tiste razpredelnice in jedilniki, ki so jih naredili. Busy Bee - po moje so sestavine, ki si jih naštela čisto v redu - celo super. Zakaj pa zvečer ne poješ samo kaj sladkega? A misliš, da bodo opazili? Madonca se nekateri z drugimi veliko ukvarjajo. puhica in mojcika - blagor vama, ker ne čutita nobene lakote. Jaz molim že cel teden, da bi se tudi meni to uresničilo. Dan, ko ne bi bila lačna... hmm. Bogve kako bi to izgledalo? Se mi pa zdi, da mi je tale dieta malo že ukrotila apetit. Samo občasno me pa tako prime, da bi kaj prepovedanega (pire krompir+piščanec, sendvič s tuno, pečenko + mladi krompir v pečici...) Danes imam B dan - za zajtrk sem skodelico višenj (ostale od včeraj od solate), potem pa sem za malico pest redkvic - a je to hud greh? Za kosilo sem si spekla na žaru hrenovko in pol (lačna očitno še od včeraj) in eno bučko in skledo solate s paradižnikom. Nekaj vprašanj: Ali lahko pijem od Native Zeleni čaj z limono (ima sadni sladkor) - mi namreč zelo paše za med obroke. Ali lahko kdaj namesto sadja (morda za malico) jem surovo zelenjavo - kot npr. danes redkvice, ali pa surove kumare mi tudi zapašejo? Na tisti spletni strani od rožice (moj planet) ni omenjena nobena solata na OH dan. Ali to pomeni, da naj v bistvu ne bi jedli solate na OH dan? Moram reči, da me je tista stran malo zmedla, ker piše, da moraš tudi na Š dan piti juho po kosilu!? Hvala vam že vnaprej in veliko sončka vam želim :) mala mucica

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

7. maj 2005 15:04

Hej aknirad,bom jaz držala jutri pesti zate,ti pa v ponedeljek zame!Velja! Mala mucica,jaz na OH vedno jem solato,je pa res,da je tudi v Rinini knjižici ni.Sam jaz solato tako obožujem,da si jo vseeno privoščim. Marjetka cvetka Sporočilo je spremenil(a) Marjetka cvetka dne 07. maj 2005 15:07:18

puhica  

član od: 19.4.2005

sporočila: 36

7. maj 2005 15:18

aknirad, sem prav vesela, da si povedala, da si jedla za kosilo solato, kar pozabim da jo lahko jem. Moram mojemu sotrpniku povedat, da jo lahko je, ker drugače se bo se pregrešil. Njegov prvi sadni dan Mala mucica, zelenjavo lahko ješ. Solata tudi ne škodi, če jo ješ kadarkoli, tako da kar "navali". Kar se tiče pa čaja, pa jaz ne bi vedela-žal. kokos, tebi pa vsaka čast, za izgubljene kilograme. Res čestitke Punce pridne bodite puhica

mala mucica  

član od: 11.10.2004

sporočila: 50

7. maj 2005 15:37

marjetka cvetka in puhica - Hvala za vajine odgovore. Res upam, da solato lahko jem kadarkoli. Sploh ker tako zelo paše k testeninam. Kokos - Vse čestitke !! A je to možno, da človek izgubi kar 30kg? Izdaj nam tvojo skrivnost. A si se tako zelo strogo držala diete ali kaj? mala mucica Sporočilo je spremenil(a) mala mucica dne 07. maj 2005 15:39:41

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti