4. maj 2005 11:27
Pozdravljene vse skupaj! Se že nekaj časa nisem oglasila, čeprav vas berem vsak dan. Od zaključka dijete je že 1 mesec in nisem se zredila niti za gram, čeprav sem prvi teden po koncu morala pojesti vse prepovedane reči, beri palačinke, sirove štruklje, sendvič s salamo in sirom ... Pa ne bom zdaj vstrajne hujšarce na kriva pota spravljala, tako da bom nehala z naštevanjem. Zdaj se še vedno z zaročencem drživa sadnega zajtrka, potem pa kombinirava hrano po drugi Rinini knjižici z občasnimi grehi, seveda. Oba uspešno ohranjava težo. Je pa res, kar pravite, pravi užitek je pogledati stare slike in stara oblačila, kjer vidiš kakšen si bil prej. Jaz recimo prej sploh nisem hotela priznati da sem krepko predebela in da bi morala shujšati. Zatiskala sem si oči in se tolažila s hrano. Zdaj živim dosti bolj zdravo,s svojo postavo sem že kr zadovoljna, vsak dan jem dosti zelenjave in sadja, ogromno se gibljem in se ne nažiram s hrano. Do idealne teže imam še nekje 8 kg, vedar je nikoli v življenju nisem imela, vedno mi je manjkalo kakih 5 kg, pa sem hujšala, obupala in se zredila še za kakšni dodatni 2 ali 3 kile. 21.5. se z mojim fantom poročiva, po poroki pa bom lahko spet nadaljevala z dijeto. Moja šivilja je še obupovala nad mano, vsak teden me je bilo manj in ni mogla začet šivat obleke. Obleka bo vsak čas gotova, poroka pa tudi pred vrati. Upam, da ravno tisti vikend ne boste imele srečanja pod pohorjem, saj bi se vam rada pridružila in vas spoznala. Imejte se krasno in čim manj grehov! olina Sporočilo je spremenil(a) olina dne 04. maj 2005 11:28:34