ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

maychi  

član od: 12.9.2004

sporočila: 616

12. apr 2005 20:11

Pozdravček lepotice (tudi lepotci)! Pozdravljene vse nove ter povratnice na dieti. Vidim, da vam volje ne manjka, kar pomeni, da tudi rezultati ne bodo izostali. Kar tako naprej!! Kakšno "žalostno" vreme. Pri nas skoraj cel dan ni deževalo in ko sem se oblekla za tek, pogledam skozi okno in je tako lilo....no pa sem potem vsaj pilates vaje naredila...da nisem res cel dan samo ležala. Včeraj ni tako močno deževalo pa sem vseeno šla tečt, malo bolj sem se oblekla, pa kapa na glavo, ampak danes je pa res bilo preveč. upam, da bo jutri kaj boljše, čeprav vremenarji tega ne napovedujejp-pa saj vsi vemo, da se velikokrat zmotijo, morda... Kako se pa ve "zamotite" oz rekreirate na takšne dni? Rožica, kako ti gre kaj v novem krogu? Se kgji kaj premaknejo? A pa še to, v kakšnih "rovtah" pa ti živiš, da je zasneženo pa da še nimate regrata? Hec, da ne boš zamerila! Darchy, kaj pa ti? Kako sedaj ko si zaključila 90 dni? Še kar vztrajaš, ali se mo boš pridružila pri Montignacu? Jaz si ravno pečem polnozrnat kruh, da bom imela zjutraj svežega za zajtrk in tako omamno diši...se bom težko zadržala, ampak se bom! Teta tejčica, čestitke! Pa kar kak kozarček še spij v našem imenu, da bo Ema zdrava! Lp, maychi

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

12. apr 2005 20:27

Čer!!! Luucy, brez skrbi, jaz mislim da bodo kilce še šle dol. Saj pri meni je bilo tako. Drugače pa jaz se tolažim, da ni važno koliko tehtaš, samo da fajn zgledaš. Ja jaz sem se tehtala samo enkrat na teden ( ponedeljek). Najbolje je da ne razmišljaš, da si na dieti in kakšno je stanje ampak samo živiš z dieto. Maychi živjo! Ja dieta laufa 4,1kg manj kot na začetku diete. Vredu ne? Ne, SUPER. Ta teden imam vodni dan in se počasi pripravljam na stagniranje teže. :) Glede "rovt" pa pridi jih pogledat, bova skupaj z lupo po travnikih tekale. Ali pa še malo počakaj, da pri vas regrat začne cvetet in ne bo več tako dober, potem pa pridi samo za vsak slučaj še lupo prinesi. Vreme še vedno slabo kaže upam da nebo spet sneg. Kaj pa tvoja statistika, je zdaj na Montiju bolje? Lp, Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

kokos  

član od: 31.10.2004

sporočila: 373

12. apr 2005 20:38

Čer! Naj vam povem, da so me prepričali, da ne potrebujem še en krog hujšanja in sem podlegla! Zdaj pa verjetno ne bom nič več govorila in kar enkrat začela v upanju, da ne bodo opazili. Ja, tokrat nisem dovolj trdna, da bi se jim uprla. Pa nekam hudičevo mi dišijo razne sladkarije in se ne morem upreti. Temu moram narediti konec!!!! Saj bom, obljubim!!!! V petek sem zopet začela hoditi na aerobiko in povem vam, da je s 30 kg manj prav super telovadit in skakat! Prav super sem se počutila že med samo vadbo, po njej pa še bolj. Dramik, a se ti meša? Še -20 kg? Te bomo pol s povečevalnim steklom iskali? Ne ga srat, no!!!! Katrin315, glede trebušnjakov: js mam tud ful probleme s trtico in hrbtenico zato sem si kupila žogo in delam trebušnjake na njej in je super!!!! Poskusi! Marjetka cvetka in ostale, ki ste včeraj začele, držim pesti za vas, da vam uspe priti do zastavljenega cilj!!!! Tejčica, tebi pa čestitke za novo titulo. Bodi dobra teta svoji mali nečakinji Emi. Čestitke tudi mamici in očku! kokos

meda  

član od: 10.4.2005

sporočila: 3

12. apr 2005 22:31

zivjo! komaj sem uspela prebrat, tko ste pridne za pisat. zasledila sem, da zelo različno izgubljate kilograme. a je to odvisno od začetne teže ali od količine hrane? jaz imam danes petnajsti dan. začela sem z 82 kg, danes jih imam 75,5. ampak moram priznat, da ste zelo pridne in, da sem prve dni preživela samo zato, ker sem prebirala tele strani. dale ste mi moč in pogum, da vztrajam še naprej. hvala!!! lep pozdrav! meda

bessybori  

član od: 28.5.2004

sporočila: 118

13. apr 2005 8:49

Zdravo! Ja Meda, presneto, kaj nič ne ješ? Ta recept pa še bi jaz rada videla, da tako naglo hujšaš.Tako da si predvsem ti vredna pohvale. A telovadiš cele dneve, da ti kg kar puhtijo? Napiši, da vidimo, kje je caka in se zgledujemo po tebi. Bajči

vipercat  

član od: 21.2.2005

sporočila: 102

13. apr 2005 9:22

dobro jutro! tabina jaz sem zadovolna saj sem v 55.dnevu in ze dosegla svoj cilj -8 kg. sicer bom z dijeto nadaljevala ampak se bom se naprej tako slatko gresila kot do sedaj. cisto malo vsak dan, da me potem ne prevlada. upam da bo tudi tebi in seveda vsem ostalim slo dobro in da boste s svojimi rezultati zadovolne vipercat

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

13. apr 2005 9:45

Ha,ha, ha, Danes je pa ves sneg dež pobral. Kaže, da zdaj pa mogoče res bo pomlad. Sicer pa saj veste kakšen je april, pustimo se presenetit. Meda ja tebi gre pa res super, kar vidim kako zadovoljna, srečna si. Boš morala res izdat tvoj recept uspeha. Vipercat čestitam!!!!! Pa malo ti zavidam, ker praviš da se vsak dan malo grešiš pa kar gre. Jaz bi tudi!!! No saj jaz tudi po malo grešim najprej velika noč, porem praznovanje zdaj v soboto 60 letnica,... da ne naštevam naprej, v glavnem "lušno" bo. Imam vikenda vse ješče, pa zaenkrat tudi kar gra. Se ne smem pritoževat. Še nekaj. A to je bil tisti realen cilj ali tisti res željeni bolj " sanjski". Jaz imam danes sadje, včeraj sem si pa privoščila malo ocvrte hrane, bolje rečeno nekaj mišk. Ja saj vem, kar dajte si duška, kar vedno solim pamet, da bi rada izgubila maščobo, zato naj jo ne vnašamo v telo. Ker pojemo že veliko tiste ne vidne, zato naj vidne uporabljamo čim manj. ..... Bla, bla, bla,... Pa sal mi sploh ni nič žal, najbolj jezi me to, ker nimam tistega bad filinga. Sicer pa tako vem, da bo zdaj teža malo stala zaradi obdobja diete, malo pa zaradi pre velikega vnosa kalorij. Jutri pa vesoljni potop. Lp, ROŽICA. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

tabina  

član od: 15.2.2005

sporočila: 474

13. apr 2005 9:59

ojjjj, mene takkkzzzebe danes, da mi ni ne za delat, niti za jest. pa lih OH dan je... včeraj si nisem nič pripravla, tako da bom začela panično razmišljat ko se bo želodec oglasil. seveda predlogi pa so dobrodošli...kaj človeka zamika na tako uscan mrzel dan?? vipercat, super!! zdaj vem kje bi lahko bila, če ne bi obupala. saj se bom zdaj bolj potrudla. včeraj sem se na fitnesu nagarala, pa tudi s hrano se kr ubogava zadnje čase.... samo malo sonca, pa bo okej. meda, kapo dol.... kolk si pa visoka, kakšna je željena teža? če nisem preveč radovedna. samo tolažbo iščem no, ker meni se tehtnica nič kaj v levo ne premika jezička...no, na srečo pa tudi v desno ne. ampak jaz sem čisto zares pridna šele tretji dan,... držte se, pa bo tudi sonce nas ratveselilo... lp tabina

Luccy  

član od: 11.4.2005

sporočila: 16

13. apr 2005 10:27

Hy! Hvala Rožica za tolažbo. Se bom pa od zdaj naprej tehtala samo ob ponedeljkih. Tudi jaz ti čestitam, meda. Kar tako naprej. Na kakšen način si pa pripravljaš hrano? A ješ kaj kruha? Kaj pa, ko je OH dan, kaj si privoščiš za večerjo? Kaj pa maščobe, jih kaj uporabljaš? Punce, kako pa ve kaj grešite? A jeste kdaj sir in salamo v enem obroku, ali jajčka pa sir ... Uporabljate kaj kislo smetano? Viperkat -8 kg, pa 55. dan?!? Jaz imam 51. dan in -4,5 kg. Kako ti je pa to uspelo? Ja, super, upam da ti je to dalo samo še dodatno motivacijo, čeprav si že dosegla svoj cilj. A smem vprašat koliko kilogramov imaš zdaj? Kdaj pa jeste sojine polpete? Čauči.

tabina  

član od: 15.2.2005

sporočila: 474

13. apr 2005 10:47

luccy, kislo smetano večina uvršča med maščobe, ki bi jih naj omejevali, ampak...kakšna žlička mislim da ni greh. jaz pa še bolj kompliciram, pa dajem navadno kislo smetano oz. mileram kako žličko v B dan, "vrhnje za kuhanje" od dukata pa ima višjo vsebnost škroba, pa ga uporabljam na Š dan (pire krompir) ...ampak se trudim omejit zadevo. sojini polpeti so B. kar se grehov tiče...hehe, a ti jih je treba še ekstra navajat??? jaz osebno imam bujno domišljijo pri grešenju :))) no, kar se kruha tiče, skušam čim manj, pa raje zelenjave več, razen na OH dan, pa ko je bolj toplo ( ko je bilo in ko bo spet) ga mimogrede userjem pa si zmešam mešano solato -zeleno, malo zeljne, jajce, korenček in nariban sir, čeprav ne bi smeli beljakovin mešat. pa se mi vseeno zdi boljše tako, znotraj iste prehrambene skupine kot pa povečat vnos maščob ali pa po drugi skupine živil posečt . ma sem pametna...ni bil moj namen ;) pač...nekaj izkušenj imam, sem se jih na lastnih napakah naučila ;) lp, tabina

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti