12. apr 2005 20:11
Pozdravček lepotice (tudi lepotci)! Pozdravljene vse nove ter povratnice na dieti. Vidim, da vam volje ne manjka, kar pomeni, da tudi rezultati ne bodo izostali. Kar tako naprej!! Kakšno "žalostno" vreme. Pri nas skoraj cel dan ni deževalo in ko sem se oblekla za tek, pogledam skozi okno in je tako lilo....no pa sem potem vsaj pilates vaje naredila...da nisem res cel dan samo ležala. Včeraj ni tako močno deževalo pa sem vseeno šla tečt, malo bolj sem se oblekla, pa kapa na glavo, ampak danes je pa res bilo preveč. upam, da bo jutri kaj boljše, čeprav vremenarji tega ne napovedujejp-pa saj vsi vemo, da se velikokrat zmotijo, morda... Kako se pa ve "zamotite" oz rekreirate na takšne dni? Rožica, kako ti gre kaj v novem krogu? Se kgji kaj premaknejo? A pa še to, v kakšnih "rovtah" pa ti živiš, da je zasneženo pa da še nimate regrata? Hec, da ne boš zamerila! Darchy, kaj pa ti? Kako sedaj ko si zaključila 90 dni? Še kar vztrajaš, ali se mo boš pridružila pri Montignacu? Jaz si ravno pečem polnozrnat kruh, da bom imela zjutraj svežega za zajtrk in tako omamno diši...se bom težko zadržala, ampak se bom! Teta tejčica, čestitke! Pa kar kak kozarček še spij v našem imenu, da bo Ema zdrava! Lp, maychi