13. apr 2005 11:15
Pozdravljene dekleta in žene, Moških ni na spregled in ni vredno pozdravljati :o)) Tudi za mano je grešen vikend in potem se ponedeljek preživela ob sadju, večraj pa sem poskrbela, da je padel pritisk vode v ceveh. Cel dan sem se napajala in danes se res počutim odlično. Med tednom sploh nimam nobenega problema glede discipline pri prehrani, preko vikenda pa mi odpovedo vse zavore in potem je hudo. V petek smo imeli z večer doma eno žurko in sem jedla fondue in navrh še sladico. V soboto smo šli na večerjo v restavracijo in privoščila sem si zrezek in solato, tako da ni bilo drugih pregreh kot to, da je bil zrezek OGROMEN!!! V nedeljo pa sem nam vsem privoščila odlično nedeljsko kosilo in seveda sem popoldne spekla še skutino pito. Matr je bila dobra in zato sem morala kar hitro zabremzati samo sebe, ker bi drugače hitro zašla na stara pota. Maychi, tudi pri meni v glavnem poje Montignac, si bom pa zdaj večkrat privoščila tudi krompir, saj ga imam neizmerno rada v regratu. Vesela sem, da ste tako pridne in tudi meni pomagajo vaše debate, da ne zatavam v špajzo in ne popadem vseh prepovedanih priboljškov. Pridne bodite, da bo sijalo sonce. Tale mraz in dež nam ne dopuščata dovolj radosti gibanja na svežem zraku. Dijooooooo Marina5