12. apr 2005 7:29
Dobro jutro vsem skupaj!
Sem rekla, da moram zjutraj na kulinariki najprej kartico štemplat.
Javljam se vesela. Sem včeraj vzdržala. Žogica, precej s tvojo pomočjo. Sem naredila trebušnjake, kot si jih opisala, le vsakih po petnajst komadov. Naj vam niti ne pravim, kako me vse boli. Največji hec pri vsem tem pa je, da sem močno zadovoljna. Tudi zadržala sem se včeraj pri hrani. Sem lepo popoldan jedla kuhano zelenjavo (brokoli, cvetačo, korenček) in zvečer malo puste solate. Sem zadovolja. Žogica, tvoja šiba je zalegla.
Tejči, čestitam tebi in tvoji sestri in vama želim, da čim bolj uživata kakor tudi ostali domači ob tej novi pridobitvi. To so zelo redki lepi trenutki, ki pa ostanejo trajno v spominu. Se po tvojem veseljačenju slišima, oziroma berema. Velja!
Micl, pozdravljena spet na forumu. Pazi se, si na dobri poti, da pokvariš to kar si dosegla. Govorim iz svojih izkušenj. Veš, bila sem tako kot ti. Zadovoljna s svojimi dosežki. Par dni sem še pazila, sem dopoldan jedla sadje, potem ločevala živila, nato pa se je začelo. Zjutraj sem si že privoščila kaj drugega, potem nisem bila več dosledna pri ločevanju, tu pa tam sem pojedla kaj sladkega, in naenkrat sem imela takšno željo po hrani, kakor praviš ti, da se nisem mogla ustaviti. Pa sem si mislila, samo danes še, jutri bom pa začela spet pazit. In ta jutri je bil res stalno jutri. Pa se je lepo nabralo nazaj. Zato pamet v roke in prepreči to. Saj bo šlo. Boš videla. Ko ti bo hudo in boš imela željo po hrani se spomni name, ki sem spet na začetku, oziroma, ko boš v krizi, pridi med nas, tu je toliko ljudi, ki ti bodo stali ob strani. Tehtaj pa se kar naprej. Da boš imela kontrolo. Želim ti vse najboljše.
Se beremo.
Bajči!