ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

katrin315  

član od: 7.3.2005

sporočila: 33

13. apr 2005 16:26

Ciao mačkice, čeprav tuki v LJ nimam tehtnice, imam občutek, da počasi stapljam pridobljen kilogramček in pol. Občutje je blo pa včeraj grozno. Sem se zvečer učila in sem potrebovala energijo...Pa sem šla v pekarno po eno štručko...Jo je moje telo zavrnilo. Sem zbruhala še vse za 3 dni nazaj... Sploh ne vem, kaj mi je. Počutim se zelo slabo, zebe me in sem čisto brez energije. Ne vem, kaj bo iz tega.... Danes sem šla po nakupih. Ne razumem, zakaj ni M...Zakaj je še vedno L..... Sem bla slabe volje. Pa sem si vseeno precej kupila. JUtri grem še v BTC..Po moje si kr mal zaslužim. O mojih rezultatih pa poročam konec tedna! Lep dan, pa če bo katera tudi v BTC-ju, jo povabim na limonado. Samo naj mi pove danes do 18h. LP, katarinca katrin315

Dipsi  

član od: 14.11.2004

sporočila: 378

13. apr 2005 16:56

Olina v prejšnem krogu diete sem tudi jaz imela hude težave s slabokrvnostjo vendar so pri meni našli še precej hudo vnetje tako, da ne vem ali je bila dieta kriva, da sem imela slabo kri ali pa vnetje.Zaradi vseh zdravstvenih težav sem tudi predčasno zaključila s 3MD. Dipsi

Luccy  

član od: 11.4.2005

sporočila: 16

13. apr 2005 17:12

Hey! Olina, jaz pa mislim, da imaš težave zato, ker si dvakrat zaporedoma ponovila dieto. Vmes moraš počakat 3 mesece, potem lahko spet hujšaš. 90 dni vmes pa lahko skoraj vsak dan ješ meso. Kolk kil si pa izgubila, ko si tolk časa hujšala? Če hočeš obdržati težo, moraš še naprej ločevati prehrano in za zajtrk imeti sadje. Razlika je v tem, da lahko potem v enem dnevu ješ za kosilo npr. proteine, za večerjo pa škrob itn. Približno vsak šesti dan pa pride na vrsto sadni dan, ponavadi po OH. Nič zakompliciranega. Bejbe, kaj pa kej predlagate dobrega na Š dan za večerjo? Ta forum je čedalje boljši. Punce že tolk pišete, da komaj preberem, tako da mi takoj mine čas. Kmalu pa bo čas za večerjo, a ni to super?!? Ve sam pište, da ne bom sam razmišljala, kaj bom jedla. Pa še kakšen dober recept za pecivo na OH. Si kej spečete ali vedno kej kupte v trgovini? Čau.

kuharica Mici  

član od: 30.9.2004

sporočila: 276

13. apr 2005 18:40

Hojla, še naša vege pica, ki jo običajno pripravi moj dragi: v paradižnik iz konzerve doda česen, vse skupaj namaže na testo, posuje z origanom, povrhu naloži paprike vseh barv, bučke, olive (a je to greh??) in gobice. Zadnjič je pa kupil mešano ETA pečeno zelenjavo, jo kakšnih 100 let odcejal, ker je v olju in potem priložil na pico. Njamsi, sploh ne veš, da ni sira in šunke. K.Mici Sporočilo je spremenil(a) kuharica Mici dne 13. apr 2005 19:02:58

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

13. apr 2005 19:22

Hoj! Hvala super ste! Luccy Faca si! Pa ti si najbrž delala spisek vprašanj že cel mesec prej. Tebe danes toliko stvari, ne rečem da ne pomembnih, zanima, da niti ne vem kje naj bi začela odgovarjat. In če sem odkrita si začetnih vprašanj sploh ne spomnim. Večerja, jaz sem na začetku jedla vedno enako. In opazila sem, da tako manj poješ. Zdaj pa jem za večerjo v glavnem kaj drugeg, včasih tudi sadje pač odvisno kako se počutim. Moram pa priznat, da da sem v prvem krogu imela dosti višji cilj, večjo izgubo kilogramov in temu primerno sem upoštevala pravila. Tako vsaj ne morem ugibat kako bi bilo, ČE.... Tudi juho ne pijem vedno, je pa fino če jo spiješ, (no jaz jo raje jem z žlico) ker si dlje časa sit. Pri telovadbi sem bolj lena. Glede omak, delam si gobovo, porovo, zelenjavno, paradižnikovo, zelo rada imam kar kečap in testenine, včasih tudi majonezo. Za puding sem že slišala, vendar se teh jedi izogibam. Drugače pa pomagaj si s sestavinami, ki so napisane na embalaži ( koliko je OH, B, Š...). Drugače pa kot sem že rekla jaz raje jem bolj kuhano, surovo ali dušeno hrano, čim manj mešam, kruha v glavnem ne jem razen na OH pa še takrat samo prepečenec. OH dan si jaz predstavljam, kot tistega grešnega. Včasih si kaj spečem (mufine, palačinke,...) navadno pa si kupim mini roladice ali jem polnozrnatne kekse. Čokolina v času diete nisem jedla nikoli, sem pa nekajkrat, proti koncu prvega kroga diete jedla sendvič iz sira in salame, seveda brez kruha . Namesto kruha je bil sir. Navadno jem samo sir z kislimi kumaricami in navadni jogurt. Glede vprašanja A kaj grešimo? Pa samo to, saj smo vendar samo ljudje. Olina tudi jaz sem imela zdravstvene težave, zaradi katerih sem drugi krog dite kar hitro zaključila. No, zdaj so se stvari normalizirale in od 17.3. sem spet na dieti. Za enkrat je vse vredu, vendar zdaj jem dodatno vitamine, Predlagam da greš k zdravniku, ti bo najbolje znal svetovati. Katrin tudi tebi bi svetovala isto. Da ne boš prišla tako daleč, da bo telo začelo zavračati hrano. Punca ne ga s****. Metka Poglej drugo knjižico. Boš našla veliko idej za prehranjevanje. Sestavljen je jedilnik za vsak dan Naslednjih 90 dni. Na kratko še vedno se ločuje le tokrat samo v okviru obroka ( torej kosilo B večerja je lahko Š, Vsak 5 dan OH potem sadni dan in spet od začetka, za zajterk je obvezno sdje). Se opravičujem, za obširen odgovor. Kriva je Luccy! Upam, da sem ti kaj pomagala. LP, Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

METKA 74  

član od: 13.4.2005

sporočila: 2

13. apr 2005 20:22

Petrusha začela sem z 92 kg.Prvi mesec je šlo dol 10,drugi mesec nič,proti koncu trejega meseca pa ostalo.Grešila sem tako,da zvečer nisem jedla isto kot za kosilo.Aja pa parkrat nenamerno,ko nisem vedla,kam paše npr. koruza,pa arašidi....Se mi pa dieta pozna na koži,ki kar visi z mene.Sicer sem malo škripala z orbitrekom,ampak ne preveč.A mogoč obstaja kakšna krema,ki res deluje?Aja pa še to.Kako je pa kaj z alkoholom po dieti.Sej ne,da bi glih ne mogla brez,samo včasih pa rada spijem kakšen kozarec pirčka ali vinčka.Za zdravje seveda.Pa lep večer vsem. Metka METKA 74

Luccy  

član od: 11.4.2005

sporočila: 16

13. apr 2005 20:30

Hey! Hvala lepa Rožica za zelo izčrpen odgovor. Lepo si napisala. Sem se že ustrašila, da sem samo jaz lena za telovadbo. Bom pa šla, ko bo lepo vreme malo na rolerje, sprehode ... hm kaj še, ne vem kolebnica je baje dobra, stepper... Slišala sem že tud za pilates vaje? Kje pa lahko pridem do teh vaj? Sem že gledala po internetu, pa ni blo nič pametnega, a ve kaj veste? No, za vsak dan bi počela kaj drugega (med tednom), za vikend pa malo počitka in malo crkljanja v postelji. Drugače se preveč hitro naveličam. A imate kakšen predlog za telovadbo, kakšne dobre vaje za noge, stegna, zadnjico? Čauči.

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

14. apr 2005 6:17

Encijan, jaz ne upoštevam zaporedja dni B,B,Š,Š,OH oz. nimam OH vsak 5. dan, pa tudi sadnega dne ne za OH dnem. Delam tako, kot je telesu všeč. Edino, kar upoštevam je ločevanje hrane ( v enem obroku ne mešam skupin med sabo), pa na OH dan zvečer jem sladkarije. Se pa večkrat zgodi, da, ko jem za kosilo B, jem B tudi za večerjo. Sicer pa sedaj v glavnem jem zelo veliko raznoraznih solat. In to je vse. Pa ni težav. Mislim, da bom ta teden šla še malo dol s težo, vsaj danes zjutraj mi je tako pokazalo. marjanca45

bessybori  

član od: 28.5.2004

sporočila: 118

14. apr 2005 7:39

Dober dan vsem skupaj! Žogica, hvala za pohvalo, le to ne vem, kaj je zdaj narobe. Zadnjič si parkrat omenila da narediš po 100 trebušnjakov na dan, in si me pohvalila, ker ti skušam slediti. Jaz jih sedaj z muko naredim 60. In glej ga zlomka, zdaj pa še mi govoriš o steperju. Tega hvala bogu nimam, pa vseeno, kaj si hotela, da še te tu posnemam? Saj niti ne vem, če bom potem sploh še lahko hodila, ko pa me že sedaj vse kosti bolijo od trebušnjakov. No ja, počutim pa se vredu. Le to se bojim, da boš danes še napisala, da pa po vsem tem še greš par krogov teči. Ha, ha, jaz bi se potem verjetno že plazila. Bom pa poskusila tvoj steper nadomestiti s čim drugim. Vidim, da ti niti do kolen ne segam.... Katrin45, za vsakim dežjem pride sonček. Tudi tebi bo, boš videla. Tačas pa stisni zobe in pogumno naprej. Če drugače ne pa v naši družbi. Boš videla, bo pomagalo. Se beremo. Bajči!

Irena19  

član od: 5.1.2004

sporočila: 319

14. apr 2005 7:41

Ojla, jaz pa, zanimivo, za kosilo raje pojem kakšno juhco, ali rižek, ali makarončke ali špinačko in krompir in to brez mesa, za večerjo pa čez kakšne tri urce mesek, če ostane od kosila, ali mogoče kakšno hrenovko, jogurt, solato s tuno. Upam, da to zaporedje ni napačno. Tudi kakšni arašidi so na sporedu namesto večerje. Zaenkrat še nisem imela sadnega dneva, se pa držim sadja vse do kosila. Kilogrami še vedno stojijo na 66, s čimer sem zadovoljna. Lep dan Irena

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti