13. apr 2005 19:22
Hoj!
Hvala super ste!
Luccy Faca si! Pa ti si najbrž delala spisek vprašanj že cel mesec prej. Tebe danes toliko stvari, ne rečem da ne pomembnih, zanima, da niti ne vem kje naj bi začela odgovarjat. In če sem odkrita si začetnih vprašanj sploh ne spomnim.
Večerja, jaz sem na začetku jedla vedno enako. In opazila sem, da tako manj poješ. Zdaj pa jem za večerjo v glavnem kaj drugeg, včasih tudi sadje pač odvisno kako se počutim.
Moram pa priznat, da da sem v prvem krogu imela dosti višji cilj, večjo izgubo kilogramov in temu primerno sem upoštevala pravila. Tako vsaj ne morem ugibat kako bi bilo, ČE....
Tudi juho ne pijem vedno, je pa fino če jo spiješ, (no jaz jo raje jem z žlico) ker si dlje časa sit.
Pri telovadbi sem bolj lena.
Glede omak, delam si gobovo, porovo, zelenjavno, paradižnikovo, zelo rada imam kar kečap in testenine, včasih tudi majonezo.
Za puding sem že slišala, vendar se teh jedi izogibam. Drugače pa pomagaj si s sestavinami, ki so napisane na embalaži ( koliko je OH, B, Š...).
Drugače pa kot sem že rekla jaz raje jem bolj kuhano, surovo ali dušeno hrano, čim manj mešam, kruha v glavnem ne jem razen na OH pa še takrat samo prepečenec.
OH dan si jaz predstavljam, kot tistega grešnega. Včasih si kaj spečem (mufine, palačinke,...) navadno pa si kupim mini roladice ali jem polnozrnatne kekse.
Čokolina v času diete nisem jedla nikoli, sem pa nekajkrat, proti koncu prvega kroga diete jedla sendvič iz sira in salame, seveda brez kruha . Namesto kruha je bil sir. Navadno jem samo sir z kislimi kumaricami in navadni jogurt.
Glede vprašanja A kaj grešimo? Pa samo to, saj smo vendar samo ljudje.
Olina tudi jaz sem imela zdravstvene težave, zaradi katerih sem drugi krog dite kar hitro zaključila. No, zdaj so se stvari normalizirale in od 17.3. sem spet na dieti. Za enkrat je vse vredu, vendar zdaj jem dodatno vitamine, Predlagam da greš k zdravniku, ti bo najbolje znal svetovati.
Katrin tudi tebi bi svetovala isto. Da ne boš prišla tako daleč, da bo telo začelo zavračati hrano. Punca ne ga s****.
Metka Poglej drugo knjižico. Boš našla veliko idej za prehranjevanje. Sestavljen je jedilnik za vsak dan Naslednjih 90 dni. Na kratko še vedno se ločuje le tokrat samo v okviru obroka ( torej kosilo B večerja je lahko Š, Vsak 5 dan OH potem sadni dan in spet od začetka, za zajterk je obvezno sdje).
Se opravičujem, za obširen odgovor. Kriva je Luccy! Upam, da sem ti kaj pomagala.
LP, Rožica.
Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.