ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

10. apr 2005 12:41

Hojla! Pri nas v Šaleški dolini pa še kar dežuje.Ampak en kratek sprehod si bom vseeno privoščila.dežnik v roke,pa bo šlo. Včerajšnji lunin post je bil res uspešen,popolnoma brez pregreh.Dve kili sem izgubila,žal pa to niso kakšni novo izgubljeni kilogrami,ampak v zadnjem času novopridobljeni.Danes sem si privoščila čisto normalno kosilo,z juho,krompirjem,mesom solato in sladico(bogi moj trebušček). Jutri pa seveda začnem!NOV KROG!!!!!!!!! Ja Rožica,res hitim jest take stvari,ki bodo potem prepovedane,zato pa so tu kiligrami,ki jih ne bi smelo biti.Kar hitro pridobim enega ali dva,stvari pa potem rešujem z luninimi posti. Kaj pa druge,ste pripravljene na novi štart,ali ste si premislile? Ha,zaradi dedcev se pa res ni vredno sekirat! Vipercat,zarad enga prepira te pa res ne sme bit konc.Ne se mu pustit.Že Maychi ti je lepo napisala in jaz se z popolnoma strinjam z njo.Ne mu dat veselja,da te spravi na tla. Mejte se lepo! Marjetka cvetka Sporočilo je spremenil(a) Marjetka cvetka dne 10. apr 2005 12:46:16

kokos  

član od: 31.10.2004

sporočila: 373

10. apr 2005 13:49

Evo mene! Zdaj že veselo odštevamo, a ne Marjetka cvetka in ostale, ki jutri spet ali pa prvič začnemo? Tud js sm si dons privoščila popolno nedeljsko kosilo in ni mi žal, saj sem prav uživala zraven. Največ sem pa pojedla seveda solate, ki jo obožujem. Po vsem tem pa še nekaj čokolade! Glede dedcev se pa res ne sekirat. Res je najboljše da se normalno vedete al pa mu daste kontra. Kakor pri komu učinkuje. Mene je zadnjič tko razpi...., da mu nisem skuhala kosila. Pa je točno vedu zakaj in pol je blo vse o.k. Mene pač nihče več ne bo zaj...... No, mejte se in natipkanje jutri. kokos

petrusha  

član od: 11.3.2005

sporočila: 37

10. apr 2005 14:45

Hojla. No, še ena ki je uspešno prestala včerajšnji lunin post - vendar rezultat ni nevemkako dober: malo manj kot -1 kg. Pa upam, da ne bo šlo takoj gor nazaj Je pa res, da sem se v petek pregrešila in sem pojedla nekaj pršuta s sirom, pa malo kruheca zraven Pozdravljam pa vse, ki se bodo jutri začele mučit z nami. Kokos, tebe posebej občudujem: kolikor sem zaseldila, si shujšala 30 kg v prejšnji rundi, težo držiš in spet si začela z novim krogom? Svaka čast. Kat, tebi pa želim uspešne zadnje priprave na poroko, sigurno boš najlepša nevesta... Vsem želim lep preostanek nedelje - kljub dežju. petrusha

ivonja  

član od: 26.2.2005

sporočila: 523

10. apr 2005 17:09

Vipercat, očitno je bil tale vikend na splošno TEČEN kar se dedcev tiče. Ne vem no, mene je ob vseh "*****rijah" še apetit minil - vsaj ena dobra plat kreganja... Ah, včasih je človek pač sam sebi dovolj in takšna sem jaz ta vikend. Se pa ne dam, ker vem da sem super oseba in mene ne bo nihče imel za norca!! Počutim se pa prav mizerno... Nič več ne bom danes pisala, ker nimam kaj, oziroma nimam volje česarkoli pisat... Upam da ste ostale imele kaj boljši vikend - čeprav dvomin, ob vseh lunah ter deževju... ivonja

Dipsi  

član od: 14.11.2004

sporočila: 378

10. apr 2005 18:08

Ojla! Evo še mene. Včeraj sem grešila, ker sem bila na praznovanju 40letnice. Tako, da sem si privoščila čisto normalno kosilo z veliko zelenjavne priloge pa se nič ne sekiram. Danes uživam bolj sadje, pijem veliko čaja jutri pa začnem z B dnevom. Kar se pa moških tiče pa tole. Še 15, 10, let nazaj sem se tudi sama sekirala če sva se skregala. Se mi zdi, da smo ženske pač bolj nežne duše in nas takšna stvar bolj prizadane kot moške. Ampak leta prinesejo svoje in človek se utrdi. Sedaj po 22 letih zakona me zlepa nobena stvar več ne vrže iz tira. Če se on hoče kregati se jaz enostavno izklopim in po kakšnih 10-15 minutah monologa mu potegne, da se krega s stenami. In ko se umiri, ga jatz čisto prijazno vprašam, če mi želi kaj povedati. Seveda se potem on dela užaljenega, ampak mene to ne prizadane. Glavno je, da človek ohrani mirne živce. Kljub slabemu vremenu se lepo imejte. Dipsi

dramik  

član od: 9.11.2004

sporočila: 34

10. apr 2005 19:20

Hay Ej, Kokos si pa res huda. HA ha ha........ Ja naj povem, da tudi jaz jutri začnem in da sem si tudi jaz danes privoščila nekaj izrednega. In ni mi žal. Yes yes. JUtri pa ponovno rabim veliko poguma in volje. Kar mi zadnje čase veliko primankuje. Pa sploh ne vem zakaj. No, pri prvem poskusu diete sem shujšala vse skupaj 22 kg in veliko cm-jev. Zdaj že vem, da zgledam zeloooo dobro, ampak meni še ni dovolj. Rabim še kakih 20 kg minusa pa bo. Pa noče dol niti ena kilca, kaj šele kaj več. No sedaj pa grem jutri pa setipkamo šele zvečer, ker imam v službi dežurstvo, kar je bed. LP, Taja

vipercat  

član od: 21.2.2005

sporočila: 102

10. apr 2005 19:21

hvala punce ja se cist strinjam.maychi dober nasvet, samo kaj ko jemoj mal drugacen on bi z veseljem zacel uzivat v mojem dobrem razpolozenju in sploh ne bi dojel da je nekaj narobe. njemu je treba vse narisat. lisa tudi s tabo se strinjam . ja izgleda da je res tak vikend. ni kaj ivonja je pa res da potem kar ne mores jest jaz imam danes namesto oh dneva kar vodnega,ker mi je tok zivce dvignu proklet... da se jest ne morem :) haha hvaj neki dobrega punce jest se ne dam!!! vipercat

meda  

član od: 10.4.2005

sporočila: 3

10. apr 2005 21:16

Živjo! Že nekaj časa prebiram tale forum. Zdaj sem se pa končno opogumila, da tudi jaz kaj napišem. Danes je moj trinajsti dan tele diete. Rezultat: -6 kg (ali pa mogoče litrov?). Zaenkrat še kar gre. Ko me zgrabi lakota, se spomnim na poletje in na to, da bo treba oblečt kopalke, pa me mine želja po hrani. PUNCE, POGUM! meda

-pika  

član od: 25.2.2005

sporočila: 399

10. apr 2005 22:02

haj Tudi jaz imam malo problemov .Že tri dni me daje nekakšna lakota tako da sem malo grešila.Danes je moj 36 dan vendar ne bom obupala.Jutri imam sadni dan vendar sem razmišljala da bi za grešne dni imela še kakšne dva sadna dneva da se malo prečistim in seveda veliko vode. Je imela še katera kakšne podobne težave in kako ste jih premagali.Na tehnico se kar neupam stopiti saj sem lahko pridelala kakšno kilco navzgor.Vesela bom vsake vzpobude za vnaprej. Lep začetek tedna želim vsem sotrpinkam

katrin315  

član od: 7.3.2005

sporočila: 33

10. apr 2005 22:29

Ciao mačkice, PRIZNAM: GREŠILA NA VELIKO!!!!! Hudo mi je, res mi je hudo!!!!!!!!! Najrajš bi se zjokala. Ker sem zastrupila trebušček in sebe nazaj in nisem znala nehat. V petek me je bodoča tašča (no, jest pač ne vem, kako naj jo kličem) povabila na večerjo. Ker sem se jest hudo uprla mojemu dragemu (imela sem sadni dan) sva se res skregala in je reku, da je to noro, da sem postala obsedena in da to ne gre nikamor in da me že itaq nikjer nič ni bla bla bla... No, ok. Sem popustila. Smo šli na testenine. Hudo. Ob devetih zvečer! Sem mislila, da me bo kap. Količinsko nisem pojedla veliko, pa še vseeno. PREVEČ HUDO. Pol mi je blo pa včerej bad. In sem zarad tega, k mi je blo bad, skor cel dan stradala, popoldne pa naštimala en velik sedvič, za povrh pa piškote in mleko. Danes smo bili na rojstnem dnevu. Sem jedla vse po vrsti: juho, glavno jed, sladico, kavo s smetano. Totalno sem zastrupila svoj trebušček. Kot da se ne bi znala ustaviti! SOVRAŽIM SE SOVRAŽIM SE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IN danes, po treh dnevih grešenja tehtnica ne kaže več zavidljivih 54,8kg, ampak 56,2kg:(((( Pa tolk sem se trudila. Ena kila pa pol gre vse preveč hitro nazaj. Tiste ki imate malo več izkušenj: KOLK HITRO SE BOM TEGA ZNEBILA SPET????? Sem si obljubila, da bom cel teden absorbirala samo juhico dieta - nobenih B, Š, OH, ampak samo juha in voda. Pet dni. Da se postim in kaznujem. Še enkrat: sovražim se, ker sem postala šibka. Pa sem mislila, da sem karakter:( Še pred dnevi sem se hvalila, da brez grehov.....Groza, pa tak karakter!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Držim pesti za vse, ki jutri štartate! USPELO VAM BO! Začetek je itaq the best, ker prvih nekaj kil kar izpuhteva takoj!!!! ZA VSE, KI DELATE TREBUŠNJAKE: a vas kej trtica boli? Jest jih sicer že en teden delam po 100/dan, ampak mi je res bad, ker me trtica boliiiiiiiiiiiiiiiii JOGURTI: so B dan!!!! Vem, da je velik OH in sladkorjev, ampak njihova glavna sestavina je mleko. Predlagam rajši pinjenec ali pa navadne jogurte namesto sadnih. katarina ps: oprostite, ker sem velik napisala, sam mi je odleglo...pa prosim za pomoč... mi je zloooo hudo, ker res nočm nazaj na stara pota!!!!! lp katrin315

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti