10. apr 2005 22:29
Ciao mačkice,
PRIZNAM: GREŠILA NA VELIKO!!!!!
Hudo mi je, res mi je hudo!!!!!!!!! Najrajš bi se zjokala. Ker sem zastrupila trebušček in sebe nazaj in nisem znala nehat. V petek me je bodoča tašča (no, jest pač ne vem, kako naj jo kličem) povabila na večerjo. Ker sem se jest hudo uprla mojemu dragemu (imela sem sadni dan) sva se res skregala in je reku, da je to noro, da sem postala obsedena in da to ne gre nikamor in da me že itaq nikjer nič ni bla bla bla... No, ok. Sem popustila. Smo šli na testenine. Hudo. Ob devetih zvečer! Sem mislila, da me bo kap. Količinsko nisem pojedla veliko, pa še vseeno. PREVEČ HUDO.
Pol mi je blo pa včerej bad. In sem zarad tega, k mi je blo bad, skor cel dan stradala, popoldne pa naštimala en velik sedvič, za povrh pa piškote in mleko.
Danes smo bili na rojstnem dnevu. Sem jedla vse po vrsti: juho, glavno jed, sladico, kavo s smetano. Totalno sem zastrupila svoj trebušček. Kot da se ne bi znala ustaviti! SOVRAŽIM SE SOVRAŽIM SE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
IN danes, po treh dnevih grešenja tehtnica ne kaže več zavidljivih 54,8kg, ampak 56,2kg:(((( Pa tolk sem se trudila. Ena kila pa pol gre vse preveč hitro nazaj.
Tiste ki imate malo več izkušenj: KOLK HITRO SE BOM TEGA ZNEBILA SPET????? Sem si obljubila, da bom cel teden absorbirala samo juhico dieta - nobenih B, Š, OH, ampak samo juha in voda. Pet dni. Da se postim in kaznujem. Še enkrat: sovražim se, ker sem postala šibka. Pa sem mislila, da sem karakter:( Še pred dnevi sem se hvalila, da brez grehov.....Groza, pa tak karakter!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Držim pesti za vse, ki jutri štartate! USPELO VAM BO! Začetek je itaq the best, ker prvih nekaj kil kar izpuhteva takoj!!!!
ZA VSE, KI DELATE TREBUŠNJAKE: a vas kej trtica boli? Jest jih sicer že en teden delam po 100/dan, ampak mi je res bad, ker me trtica boliiiiiiiiiiiiiiiii
JOGURTI: so B dan!!!! Vem, da je velik OH in sladkorjev, ampak njihova glavna sestavina je mleko. Predlagam rajši pinjenec ali pa navadne jogurte namesto sadnih.
katarina
ps: oprostite, ker sem velik napisala, sam mi je odleglo...pa prosim za pomoč... mi je zloooo hudo, ker res nočm nazaj na stara pota!!!!!
lp
katrin315