ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

Zajčica  

član od: 17.3.2005

sporočila: 63

8. apr 2005 11:04

po treh dneh fajn grešenja ... (ponedeljek B dan: za kosilo polnozrnata bombica s sirom, večerja - dva mekdonaldsova hamburgerja - sta bolj mala :) torek Š dan: za kosilo in večerjo skup (ob 17ih) polenta s čebulo - malo, takoj zatem mcflurry sladoled sreda OH dan: za kosilo testo za pico namazan s kečapom - malo (vendar bla ful sita), za večerjo: en košček skutinega peciva in takoj za tem (bila na rojstnem dnevu) še kos kruha s pršutom in sirom) ... sem zjutraj sklenila, da se ne bom slepila (sem se bala na vago stopit, ker bi mi znal vsak dodatni gram močno vzet voljo) sem stopla na vago in je pokazala - 0,3 kg (napram vaganju pred temi 3 dnevi) sedaj sem srečna in lahko nadaljujem zelo zelo strogo (čeprav imam v soboto praznovanje stričevega okroglega rojstnega dneva in v nedeljo praznovanje še enega pomembnega rojstnega dneva - strah me je ... ker pomalo zgubljam tisto odločenost) Zajčica

Kat  

član od: 16.2.2005

sporočila: 44

8. apr 2005 11:07

Jaz danes zakljucujem z dieto. Zacela sem 6.1.2005, zacetna teza je bila 68,4 kg, danes imam natancno 58,3 kg. 10,1 kg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D Zelo sem zadovoljna z rezultatom, res spica!! Hujsala sem v trojcku z mojim bodocim mozekom, ki je izgubil skupno tam nekje 14 kg in mojo mami, ki je lazja za 15 kg!!!!!!!! :D Trudila se bom z locevanjem zivil se vnaprej in vsakodnevnim gibanjem, kmalu pa pricakujem tudi drugo Rinino knjizico, ki mi jo je poslala po posti mami. Vsem se naprej uspesno topljenje kilogramov in lep pozdrav! Katarina

Barbolinka  

član od: 27.4.2004

sporočila: 143

8. apr 2005 11:20

Kat iskrene čestitke! Mislim, da si sebi podarila najlepše poročno darilo! In sedaj najlepše šele prihaja, tvoja sanjska poroka! Barbolinka

bessybori  

član od: 28.5.2004

sporočila: 118

8. apr 2005 11:32

Zdravo! Kat, vsem trem čestitke za dosežene rezultate, še posebaj pa tebi za tovojo poroko. Vidiš, si pač imela druge vrste motivacijo, pa ti je uspelo. Uspehe ti želim še naprej. Jaz pa nikakor ne morem brez grehov. Včeraj sem imela sadni dan, pa me je zvečer premamila riževa čokolada, in sem je pojedla eno rebro. Sedaj pa mi je žal. Nekako se ne morem tako disciplinirati, kot sem se v lanski rundi, ko sem se več ali manj strogo držala pravilnega načina prehranjevanja. Upam, da mi bo uspelo. bajči

tabina  

član od: 15.2.2005

sporočila: 474

8. apr 2005 12:40

bessybori, ko sem tvoje prebrala sem se vprašala, ja kdajs em pa jaz to napisala? jaz sem tudi leta 2003 shujšala s to dieto tako brez problemov in trajno, pa 1/3 pravil diete nisem poznala. totalno brez kompliciranja. zdaj pa več vem, bolj hočem ločevat, manj mi ratuje.... samo slabe vesti je več. sicer pa-PUNCE ŠE 3 DNI!!! jaz se tudi veselim,mislim da me bo bolj motiviralo, ker vem d anas bo več in ne smem zamočit da ostajam vštric z vami. KATRIN IN KAT!! VEDVE STA PRAVI MOTIVATORKI. ČESTITAM..ALI je to mesec katij, katij, katarin..ali bo uspelo tudi vsem nam;) pozdravček iz zaenkrat še zelo sončne štajerske, tabina

Barbolinka  

član od: 27.4.2004

sporočila: 143

8. apr 2005 14:32

Joj kje ste moje dame a kuhate ? Taka tišina je danes na forumu Želim vsem skupaj lep vikend, jaz počasi zaključujem s službo, se tipkamo v ponedeljek! Barbolinka

neznan uporabnik

8. apr 2005 15:59

Hojla! Vsem želim en lep vikend, čeprav bo menda deževen, v ponedeljek pa štartamo. Komaj čakam! By by muci

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

8. apr 2005 16:19

Hojla! Ja,v ponedeljek.Tudi jaz komaj čakam.Danes sem za kosilo jedla eno izmed mojih najljubših jedi-golaž z polento.Zvečer bom samo kakšno sadje,ker sem jutri na luninem postu. Vsem,ki ste z dieto končali oziroma končujete iskreno čestitam! Upam,da boste zdaj držali pesti za nas! Jaz sem si zadnje dni kar malo preveč basala z hrano in me je kar strah na vago stopit. Pa sej bo! Horuk v nove zmage! Mejte se lepo! Marjetka cvetka

aknirad  

član od: 26.2.2005

sporočila: 87

8. apr 2005 22:38

Tudi jaz bom jutri na vodi, danes pa imam sadni dan. Že sedaj čutim grooooozno lakoto, tako da me je jutrišnjega dneva prav strah. Na prvi vodni dan sem celi dan laufala okoli in je še nekako šlo, jutri pa bom glede na vremensko napoved kar doma čepela. Marjetka cvetka in vse ostale, ki ste jutri na vodi, držite pesti, da nam bo uspelo. Eh, pa kaj govorim,saj nam bo. A ne? Lepe sanje! Aknirad-bombica

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

9. apr 2005 9:14

Dobro jutro! Ja spet sem si privoščila dolg spanec. Danes vas je pa veliko na luninem postu, kaj to pomeni, da se bodo stanovanja bleščala kot le kaj, gleda na to da vreme ni preveč lepo in ne morete ven? Če kateri zmanjka in bi se še rada zamotila, naj se oglasi pri meni. Imam malo za pospravit, za zlikat, še nekaj za oprat,..... Bi se našlo še kaj bolj pomladanskega čiščenja (kakšna omara zamenjava zimske z letno kolekcijo,...) Vsekakor dobrodošle vse! Jaz imam danes sadje in za kosilo me čaka skleda grozdja, njam, NJAM!!! LP. Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti