10. nov 2005 19:00
A zdaj dela? Smeškotov je sicer že več kot sto Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
10. nov 2005 19:00
A zdaj dela? Smeškotov je sicer že več kot sto Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
10. nov 2005 19:01
Tjas,jaz sem tudi,ampak zdaj ko je drsnik tudi to ne bo več problem. Jernej hvala! Bernarda
10. nov 2005 19:19
Meni kljub vsemu nagaja - konča se tam pri kalamaru, tako da tudi drsnik ne more pomagati. Mislim pa, da bi bilo boljše, če teksta ne bi bilo zgoraj - stran bi bila malo krajša in vse bi prišlo na ekran Če pa zgoraj na modri črti malo dvignem, vidim, da obstoja še ena vrstica - uf, a sem zoprna Pa tako luštkani so tile smeškoti! Dušanka
10. nov 2005 19:37
Hvala za nove smeškote, prijetna popestritev! riba-ribica
10. nov 2005 19:50
Zakaj drsnik ne pomaga? Drsnik bi moral vedno pomagati! Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
10. nov 2005 20:03
Ja pa noče - ker je okvir pod robom ekrana - imam 22 cm visok ekran npr., smeškoti pa segajo do npr. 24 cm, tako da "noter" ne pridejo. Še enkrat sem poizkusila, pa nič! Do semle jih spravim gor, zadnja vrstica pa mi sfali. Če pa malo dvignem, dobim še zadnjo vrstico, potem pa komaj lahko zopet znižam, da lahko kliknem X. Saj najbrž nimam tega problema samo jaz, ali pa sem res tako štorasta , ker sem šele v "mali šoli računalništva". Saj sčasoma bo že.... Dušanka
10. nov 2005 20:06
Ne smeškotov je preveč... Bom poskusil kako drugače narediti. Ali na desni ni drsnika da lahko drsiš gor in dol zaslon? Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
10. nov 2005 20:07
terlikar 1 je napisal/a: |
Tjas,jaz sem tudi,ampak zdaj ko je drsnik tudi to ne bo več problem. Jernej hvala! Bernarda |
10. nov 2005 20:15
Ja, Jernej, drsnik je, ampak prav nič ne uspe dvigniti slike oz. smeškotov Še vedno sem pri kalamaru - mimogrede - prav srčkan je tale . Kot sem rekla, morda, če ne bi bilo na vrhu teksta, ali pa morda ena kolona več in zato krajši okvir Dušanka
10. nov 2005 20:24
Ja to gotovo, ampak... Bom počakal da Bojan smeškote malo pomanjša (te nove), pa bom potem naprej... Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Beljakovinska curryjeva juha z riževimi rezanci
Goveja juha z valjanimi rezanci