28. feb 2005 11:08
In kdor po te članke bral, naj si prebere v tej isti številki tudi uvodnik. Malce grobo napisan, ampak resničen. Pozdravček Marika
28. feb 2005 11:08
In kdor po te članke bral, naj si prebere v tej isti številki tudi uvodnik. Malce grobo napisan, ampak resničen. Pozdravček Marika
28. feb 2005 11:12
Tudi jaz se strinjam z Limnol. Na kratko bi pa povzela tako, če hočeš izgubljati kilograme s pametjo, moraš enostavno jesti. Brez tega pač ne gre. Pozdravček Marika
9. mar 2005 8:51
Naj nekdo pove, koliko stane ta knjižica! ganesha
10. mar 2005 11:54
Knjižica 90-dnevna ločevana dieta stane 2980,00 sit, naročiš pa jo lahko na tel. št. revije Rina 02 778 17 71. Videla pa sem jih tudi po trgovinah na policah pri časopisih in revijah. riba-ribica
10. mar 2005 14:14
Lahko pa si dieto preprosto sprintaš, saj je vse o njej na internetu. Vtipkaš najdi.si, potem v okence 90 dnevna dieta in prihraniš denar. Greš lahko na spodobno kosilo. mamamia
10. mar 2005 14:46
strinjam se z izjavo ga. Limnol glede hujšanja. Prispevku g. Hermana, pa sem se nasmejala. Direkten in nepopustljiv je v svojih izjavah. Kar je tudi prav. Nestrinjam se z njegovo naslednjo izjavo, ki govori nekako tako: " Tak človek potrebuje v glavnem TRDO ROKO......" Nekaj kilogramov vec imam (pri mojih letih nič kaj neobičajnega, saj nisem rosno mlada) Ravno obratno reagiram, če mi kdo od najbližjih reče NEJ JEJ TOLIKO. Torej trde roke ne rabim! Tudi športna sem, saj mi različen šport veliko pomeni. Nešteto dijet sem prebrala, delno uporabila, vendar na dolgi rok se ni obneslo. V GLAVI sem morala razčistiti. Jem vse, v mali količini, ponavadi imam za pozen zajtrk sadje in za zgodnjo večerjo nekaj malega. Resnično se odpovedujem hrani,posebno kruhu, kar ni prijetno. Vseeno pa se mi godi krivica, ko opažam ljudi, ki pojedo gore jedi, pa se ne zredijo, niti športniki niso. Na žalost moram povedati, da potrebujem za svoj obstoj zelo malo hrane, želje po njej pa so večje. Nekatere žene pravijo, da povohajo samo zamašek, pa so pijane, nekatere gredo z moškim samo enkrat v posteljo, pa so noseče, jaz pa malo več pojem.... Poznam tudi take ljudi, ki res veliko pojedo in se sprašujejo zakaj so debeli. LP Migla
11. mar 2005 7:45
Pa še moj piskrček. Jaz imam danes (pri 30-ih) skoraj 30 kilogramov manj kot sem jih imela pred desetletjem. Takrat me je zafrkavalo dobesedno vse, od ščitnice, faksa. neuslišanih ljubezni in ostalih hormonskih motenj. Pa sem se prepisala, ščitnica je začela nazaj funkcionirati, dobila sem tablete za ubijanje hormonskih motenj. In je šlo življenje lepo dalje. Vmes sem imela še zlom čeljusti (popravljanje dednih motenj), pa je bilo prežvekovanje onemogočeno zaradi zvezanih zob. Tako sem se odvadila hrustanja prigrizkov. Kar se pa diet tiče, nisem nikoli imela kake drastične, zmanjšanje porcij na krožniku, kombiniranje hrane, sladkosneda ravno nisem. Kar počnem še zdaj, je to, da imam sem ter tja kako očiščevalno kuro (sadno-zelenjavni teden, žitarice, ali pa samo sadni dan). Za moje pojme je bila in je še vedno moja najboljša dieta nakup našega družinskega zlata po imenu Zeus pred petimi leti. Se pričneš rekreirati, pa če hočeš ali nočeš. Ko se zjutraj nasloni 35 kilogramska štirinožna mrcina na vrata moje sobe, jih rajši odprem in greva na luft. Ne glede na vreme. Pa sem začela z jutranjimi teki. Nato sem se zacopala v vrhunskega alpinista, pa sem začela še v gore lazit. Ljbuezen ni bila večna, a tista do hribov je ostala. Potem pa se začne že kariera porivanja otroškega vozička, sicer prijateljičenega, ampak skoraj vsak dan. Torej - moj nasvet - z dobro voljo, vztrajnostjo in zmernostjo se daleč pride. Pa pazi, da ne končaš pri kaki neješčnosti, kajti sama nisem bila daleč od tega. Loni Makaroni
23. jul 2005 18:14
Uglavnem diete so uspešne, ampak kaj se zgodi čez mesec dva, kg se logično vrnejo ker pač delo nadomesti zaloge!Razen seveda če boste celo življenje razločevali, kar je pa danes za nekatere nemogoče(ker imajo pač preveč natrpan urnik)uglavnem, jst vam priporočam da si mal pregledate to spletno stran, ker zadeva res deluje.LP ***cenzurirano **** s.fornitore
23. jul 2005 20:04
Najbolj pa me zmoti, kadar "akviziterji" različnih izdelkov po forumih nagovarjajo uporabnike. Ena takšnih metod je tudii prijava z geslom "akviziterja", saj on tako dobi odstotke od prodaje. Seveda se je gospod pri nas prijavil z razlogom širiti svojo komercialno reklamo in takoj nato odda sporočilo s tem namenom. Jaz takih "zadeva res deluje pravi prodajalec" metod ne priporočam. Prvi in zadnji opomin gospod "s.fornitore"... Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
11. avg 2005 20:30
http://www.taerobika.com/prehrana1.htm nakaj napotkov za zdravo življenje in hujšanje l.p.VesnaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pure svedri s paradižnikom in baziliko
Jabolka v srajčki