25. jan 2005 21:02
Čigumiji so še vedno v žepu - nedotaknjeninaredila mu bom pa tole Lumpica
25. jan 2005 21:02
Čigumiji so še vedno v žepu - nedotaknjeninaredila mu bom pa tole Lumpica
25. jan 2005 21:51
Lumpica, ne sekiraj se prevec Bo ze prisel do tega. Vsak mora sam pri sebi najprej razcistit in potem to ni vec tezko. Vesna Vesna Milek Recko
26. jan 2005 9:55
Evo mene, na hitrico! Samo javim, da se (še vedno) držim svojega limita (2-3 komade na dan)... Zadnje čase imam obupno gužvo... Sem že na portalu, da vam napišem pozdravčke, pa vedno kaj pride vmes... Saj bo bolje... bom pa takrat kakšen roman spesnila Lepo se imejte, zdržite abstinenčne krize, železove diete... karkoli... Pozdravček vsem zvitorepka
26. jan 2005 11:21
aki, hvala, ampak jaz zelo močno reagiram na vse tele substance - po pol dl vina se mi je tako vrtelo, da sem rekla nikoli več in se tega tudi držim... Po eni brezkofeinski kavi (ki ma 2% kofeina not) sem lahko celo noč brez problema budna, isto po kokakoli... Sem še tak otrok glede teh stvari... Mi je pa tudi že zdravnica rekla za teran, ja... Pa še drisko dobim po najinem potovajnu po Panami za vsak drek; če jem drugače kot po navadi, če popijem kavo, alkohola niti ne probam, če me je strah,...! kaj češ, telo se je naučilo, da če je kaj sumljivega, takoj ven:) No, boljše takokot obratno... No, za enkrat je z železom boljše, če pa ne bo ok, pa naredim še celih 14 dni, pa strogo varianto... Sem se pa zredila za 2 kg odkar sem nehala z dieto - v par dneh, od petka torej... Sem morala nadoknadit za vse nazaj:) no, upam, da bo šlo enako hitro tudi dol, saj za enkat še ni krize, ampak jezi me, ker so počitnice, pa ni nobenega športa... Lumpica, izberi priemren trenutek in mu nežno povej, da ti cigareti smrdijo... Kdo bi hotel smrdet svojemu lubiju? Počasi, pa bo, samo ne ga sklofat:) Bravo, lisička, kaj če bi zdaj probala na 1-2 kom/dan?;) Veri
28. jan 2005 7:48
dobro jutro... samo toliko se javljam, da še vedno vztrajam... in vsak dan mi je lažje... ... kak fajn... no, ni pa fajn, da moj mož pa še vedno vztraja v obratni smeri - še vedno kadi... in noče nehat.. meni pa vsak dan bolj smrdi po cigaretih.. tako zelo, da sem rekla, da mu ne dam več lubčka, dokler ne bo nehal kadit, ker mi smrdi... pa ga očitno nič ne gane... kaj naj naredim, da ga prepričam??!?!?!? držim pesti za vse sotrpine... lp, Studentka1
28. jan 2005 9:53
Dobro jutro! Čestitam, bravo, super si! Si se pa res trdno odločila in vztrajaš na svoji poti! To ti bo dalo samozavet še za druge stavri, boš vidla - če alhko to, lahko še marsikaj drugega! Za moža pa - ne vem... Da ga tut lupčki ne ganejo? To je pa res hudo! Kaj je pa tebe prepričalo, da si nehala? Navadno nehajo ljudje, ko se ustrašijo za zdrvaje - dovolj ustrašijo ali pa ko so sveže zaljubljeni v nekoga, ki ne ve, da kadijo,... Sicer pa ne vem, pri nas noben ni nikoli kadil... Te pa čisto razumem, da ti smrdi, meni tudi kadilci smrdijo, pa tudi če ne kadijo pred menoj - vonj ostane v laseh, koži, slini, ne vem, povsod... Se vedno čudijo, kako pa veš, da kadim - ja saj voham! Pa potem jim ni nič jasno, saj ne kadim pred tabo... Mam srečo, da se nikoli nisem zaljubila v kakega kadilca - verjetno zato, ker mi ne dišijo, meni je pa to zelo pomembno... Drži se še naprej! Veri
28. jan 2005 10:26
odločila sem se predvsem zaradi sebe in zaradi denarja, ki sem ga porabila za cigarete... moža pa nič ne gane... in sem rekla, da si raje za ta denar, ki ga porabim za cigarete, raje porabim za kakšna oblačila.. ali pa kaj druga... bolj pametnega... hvala Veri za spodbudne besede... lp, Studentka1
28. jan 2005 11:40
Ves kaj studentka: danes zjutraj je bilo po radiju govora o cigaretah. Baje da filter rabi kar 12 let da razpade. Navadno ogorke vsi mecejo na tla in vsa ta nesnaga gre v podtalnico. Malo mu povej kaj takega pa bo mogoce zacel razmisljat v tej smeri. Vesna Vesna Milek Recko
28. jan 2005 18:26
Moje zlate punčke - v naših letih mu grožnja, da mu ne dam lupčka, ker smrdi po cigaretih kvečjemu vzbudi resno zaskrbljenost v smislu - kaj je babi kar naenkrat, da mi hoče lupčke dajat...... Saj ni ravno tako, ampak zrno resnice je pa vendarle. Lumpica
29. jan 2005 18:10
POtem pa reci, da so boš skoz po nejm vesla, dokler ne neha:) hec, probaj s čim, kar mu veliko poemni, pa ga cigareti ovirajo - recimo kak šport... Kadilci imajo manj kondicije... VeriKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Sladki rogljiči
Karamelna omaka