Opustitev kajenja

Študentka1  

član od: 31.5.2004

sporočila: 91

9. mar 2005 8:11

hvala Tina za vse besede... jaz tudi še vedno vztrajam, zdaj je že dva meseca in pol ... skoraj... :)) moj mož pa se še vedno noče odvadit... sicer je baje zmanjšal dozo, ampak meni vseeno zelo in vedno bolj smrdi po cigaretih, še posebej ko katerega skadi, pa čeprav kadi na balkonu.. se mi zdi, da potem ko pride nazaj v stanovanje, da celo stanovanje smrdi po cigaretih... bljek...... in to kar si povedala, je res ja, da tisti, ki smo bivši kadilci, da nam cigaret še toliko bolj smrdi.... in ja, res je tudi, da je dosti boljše in lepše, ko zjutraj ko se zbudiš nimaš tistega groznega zadaha po čikih... ne? :)) no, vsaj meni je.. in zdaj niti lubčka ne morem dat možu, ker mu iz ust smrdi po cigaretih.. pa čeprav sem mu to povedala že neštetokrat, mu nič ne pomaga.. prav tako sem mu prinesla domov (sem našla na internetu neko stran o kajenju in opustitvi le-tega), da bi si kaj prebral.. mislite, da si je??? ne... dugače pa vse časopise in reklame obrne po 100x... tega pa ne... to me pa malo razkuri... no, upam, da mi ga bo enkrat uspelo prepričati.. in da se bo te grde in drage razvade odvadil... do takrat pa vsem dosti uspeha in vedite, da niste sami, ker sem jaz z vami... lep pozdrav, Studentka1

Veri  

član od: 21.10.2004

sporočila: 4272

9. mar 2005 9:13

Bravo študentka! Sem se že bala, da si podlegala cigaretom, ko se tako dolgo nisi oglasila! Pa očitno samo ne rabiš več kake vzpodbude, ker si že iz ta hudega ven:) Sem zelo vesela zate in po mojem se bo tudi tvoj mož nekoč spomnil, da je bolje nehat... probaj ga razumet, kako je bilo tebi, ko so te prepričevali in na kaj bi on padel, vsak ma kako finto:) Prej ali slej jo boš našla ti ali pa mogoče še prej on in se bosta zjutraj lupčkala, da se vama bo mudilo v službo:) Veri

Študentka1  

9. mar 2005 10:37

ja Veri,hvala... javila se nisem tako dolgo zaradi tega, ker sem bila bolana... gripa... :)) ampak zdaj sem že vredu... poleg tega, se mi zdi, da se samo jaz še javljam in pišem kako mi gre, lisička, ki pa je odprla to temo, pa se nič več ne javi... me zanima, če še kadi... lp, Studentka1

Študentka1  

9. mar 2005 10:39

ja Veri,hvala... javila se nisem tako dolgo zaradi tega, ker sem bila bolana... gripa... :)) ampak zdaj sem že vredu... poleg tega, se mi zdi, da se samo jaz še javljam in pišem kako mi gre, lisička, ki pa je odprla to temo, pa se nič več ne javi... me zanima, če še kadi... lp, Studentka1

Študentka1  

9. mar 2005 10:42

Študentka1  

9. mar 2005 10:43

joj, koliko krat se mi je poslalo... se opravičujem.. nekaj mi je očitno zaštekalo... ups.... Studentka1

coco chanel  

član od: 29.11.2003

sporočila: 241

9. mar 2005 11:11

Za vse ,ki ste se pogumno spustile na pot odvajanja , naj vam bo moja zgodba v pomoč, čeprav jo tudi jaz še potrebujem, ampak sem tako ponosna nase, da moram pisat in mogoče še katero opogumit.Kadila sem 35 let ,redno s samo enim predahom pred 10 leti za 10 mesecev in to z obliži. Torej sem bila res grozna kadilka ,s 30 pokajenimi cigareti na dan, ali še več , če je prilika nanesla. Doma je mož že zdavnaj nehal kadit, jaz pa sem vlekla kot za stavo, če se je kdo zmrdoval, da pri njih nebi kadila, sem jasno povedala, da me bodo videli na obisku samo od maja do septembra, ko je vrtna sezona, skratka, še nesramna sem bila povrhu in kadila, kadila... Pa je napočil dan, ko sem si rekla dovolj, kar nehala sem, sedaj se odvajam , preživela sem teden hude krize priznam, bilo mi je , kot da me nekdo stiska za vrat, jaz pa si rečem, danes ne bom prižgala, mogoče jutri, danes ne in tako minevajo dnevi in krize so vse blažje jaz pa se zdravim od najhujše razvade.Držite pesti zame, če sedaj ne zdržim, sem največji slabič na svetu in mi ni pomoči. Pozdrav vsem sotrpinkam Saša sasa

kristy  

član od: 18.6.2002

sporočila: 704

9. mar 2005 12:41

Saša, zmogla boš in boš zmagala. Sama ne kadim že 5 let, mož pa je imel 1. obletnico pred kratkim.Kadil je kot Turek - 2 škatlici in je čez noč nehal. O svoji odločitvi najprej ni nikomur povedal, pa je še kar vlačil pepelnik in cigarete za sabo. No, ugotovili smo, ker je bil neznozno "tečen". To je trajalo približno teden. Cigareti nama sedaj sploh ne smrdijo, ne moti naju, če ga kdo prižge. Pogum in srečno vsem, ki vztrajate. Tina

Študentka1  

9. mar 2005 13:08

coco - ne skrbi, prvih par dni je najhujših in prvi mesec tudi... pri meni je bilo tako.. da če se mi je zaluštal, sem si prižgala ... ampak sem imela ful slabo vest... in pravkar sem bila pri sestrični na kavi.. in kadi.. in si ga je prižgala.. sem rekla, daj da vidim če mi bo pasal - cigaret mislim.. :) in sem prižgala.. naredila 2-3 dime.. in cigaret ugasnila, ker mi ni pasalo.. ha?! jupi!!! smrdijo mi!!! tako, da ... Coco - držim pesti zate!!!! kristy - tebi pa tudi čestitke ob nekadilstvu... :) lp, Studentka1

coco chanel  

član od: 29.11.2003

sporočila: 241

9. mar 2005 15:46

Hvala za podporo,upam, da mi bo res uspelo in da me cigareta ne bo več premamila. Se bom pa še kdaj oglasila, če bo katera v hudi krizi. Lep dan še naprej vsem, Saša sasa

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti