9. mar 2005 8:11
hvala Tina za vse besede... jaz tudi še vedno vztrajam, zdaj je že dva meseca in pol ... skoraj... :)) moj mož pa se še vedno noče odvadit... sicer je baje zmanjšal dozo, ampak meni vseeno zelo in vedno bolj smrdi po cigaretih, še posebej ko katerega skadi, pa čeprav kadi na balkonu.. se mi zdi, da potem ko pride nazaj v stanovanje, da celo stanovanje smrdi po cigaretih... bljek...... in to kar si povedala, je res ja, da tisti, ki smo bivši kadilci, da nam cigaret še toliko bolj smrdi.... in ja, res je tudi, da je dosti boljše in lepše, ko zjutraj ko se zbudiš nimaš tistega groznega zadaha po čikih... ne? :)) no, vsaj meni je.. in zdaj niti lubčka ne morem dat možu, ker mu iz ust smrdi po cigaretih.. pa čeprav sem mu to povedala že neštetokrat, mu nič ne pomaga.. prav tako sem mu prinesla domov (sem našla na internetu neko stran o kajenju in opustitvi le-tega), da bi si kaj prebral.. mislite, da si je??? ne... dugače pa vse časopise in reklame obrne po 100x... tega pa ne... to me pa malo razkuri... no, upam, da mi ga bo enkrat uspelo prepričati.. in da se bo te grde in drage razvade odvadil... do takrat pa vsem dosti uspeha in vedite, da niste sami, ker sem jaz z vami... lep pozdrav, Studentka1