11. jan 2005 20:17
Kakšne težave imate, jaz pa jambram zaradi teh gnilih cigaret, ki mi grenijo življenje. Baba brezobrazna, ne morem drugega reči! Gre pa na bolje, še vedno sem v fazi zmanjševanja in to me veseli, saj čeprav je dan podoben dnevu, analiza pri pokajenih cigartih kaže na upadanje. Jaz sem si plan zastavila takole: Konec prejšnjega tedna in v tem tednu delam na vztrajnosti pri vsakodnevnih aktivnostih, nič popuščanja in prelaganja, a tudi ne pretiravanja. Drugi teden s ponedeljkom začnem pojačevati tempo in malo tudi čas. Ni vrag, da ne bom z vztrajnim planom, ki sem si ga zadala uspela. Prava umetnost je že to, kar počnem sedaj. Za slabokrvnost pač ne poznam zdravila, vsaj takega ne, ki bi kolikor toliko hitro pomagal. Pri meni je trajala 9 mesecev, da sem ga spet spravila nekje do 110. V tem času sem bila večkrat občasno slepa in trpela za lažjimi omedlevicami. Tablete sem bila kar nekaj časa prisiljena jemati. Ni šlo drugače, saj sem izgubila precej krvi in jo nazaj dobila samo pol litra, ki sem jo že prej dala kot avtotransfuzijo. Mislim da mi je še najbolj pomagal tisti jutranji napitek, kot štamprle. Nek naravni izdelek, ki se ga dobi v lekarni in ima omejen rok potem ko ga odpreš. Želim veliko sreče pri popravljanju krvne slike. Marika