23. feb 2005 8:20
Orhideja, čestitam za lep uspeh! Jaz sem trenutno sicer v drugem krogu, prvi krog pa sem zaključila lani enkrat junija. Takrat sem po 3MD nadaljevala z ločevanjem, sadnimi dopoldnevi, skušala pa sem se držati tudi pravih presledkov med obroki. In dokler sem to upoštevala, je bilo vse tipi top, čim pa sem parkrat jedla nepravilne kombinacije ali pa prehitro po obroku zaužila kaj iz druge skupine ali npr. sladkarije, sem pa hitro šla kako kilo gor, tudi po 2 naenkrat. S sadnimi dnevi po takih kiksih sem ponavadi stvar spet spravila v red. Tako da sem do konca leta ostala nekje na kg, ki sem jih imela ob koncu 3MD+2kg. Zato ti svetujem vsaj tole: SADNI dopoldnevi, LOČEVANJE pri večini obrokov, dovolj časovnega RAZMIKA med posameznimi obroki, občasno pa je dobro imeti tudi SADNI DAN preventivno, sicer pa obvezno po kakih pretiranih odstopanjih od prejšnjih pravil. Boš pa tako sama videla! Res pa je tudi, da smo različni in morda se tebi neločevanje ne bo poznalo. Poskusi in ne pozabi preveriti naslednji dan na tehtnici . Meni je ločevanje postalo prava avantura in pravzaprav eksperiment na sebi! Isto svetujem tudi tebi, saj si se v teh treh mesecih najbrž že veliko naučila in se boš še... No, tudi vodo še naprej pridno pij in poskrbi za redno telesno vadbo (če slučajno še nisi). Le pogumno naprej! Encijan Sporočilo je spremenil(a) Encijan dne 23. feb 2005 08:44:52