14. feb 2005 12:25
Hojla! Moram rečt, da tudi moj vikend ni bil čisto brez grehov. V soboto ko sem imela sadni dan je bilo vse o.k. Za kosilo sem si spekla mešano sadje in je tako dišalo, da sem se brez problema uprla vsem ostalim dobrotam ki so bile namizi. Pa tudi lačna sploh nisem bila. Vsak sadni dan se mi zdi lažji in tudi energije mi ne majka več. V nedeljo (B dan) pa sem skupaj z našimi jedla mesni fondi in solato. MAŠČOBE!?! Zraven sem si privoščila še za vzorec tatarske omake. Pojedla sem sigurno manj kot tretino mojega obroka pred dieto, pa me je vseeno vse tako tiščalo. Celo popoldne mi je bilo tako slabo, tako da sem si za večerjo pripravila samo malo radiča. Danes si bom za kosilo in večerjo privoščila solato in kakšem krompirček si bom notri narezala pa bo. Se vidi kako se je že po samo 2 tednih želodec skrčil in postal občutljiv na maščobe. Kljub manjšim številom obrokov in občurno manjšimi porcijami spoloh nisem nikoli lačna, včasih bi večerjo najraje kar spustila. Prav uživam že v dieti in upam da tako ostane tudi naprej. Uživajte na sončku. tejčica