15. feb 2005 20:46
Cer voscim,
Maychi, nic ne bom huda. Ti kar posreduj ta povzetek naprej, saj je zato narejen, da ga uporabljamo.
Danes prisla domov sele ob pol osmih zvecer, lacna kot pes. Za zajtrk sem pojedla eno banano in potem ob 2 popoldan se eno pomaranco. Sestanki cel dan in tako sem bila izmucena, da nisem bila pri volji pripravljati kosila oz. vecerje. Tako sem si danes za vecerjo privoscila dve rezini ananasa in eno posodico od kompota arasidov (tistih za lupit). Torej odlicen OH dan. Jutri pa spet sadje in verjetno bom jutri bolj na zelenjavi, ceprav bom prisla domov sele zvecer. Mozno je, da si bom naredila kaksno zeleno solato. Najhuje pa mi je zdajle, ker moram kuhati jutrisnje kosilo za domace. Repo in krompir jim bom skuhala, krvavice pa si bodo spekli kar sami. Se dobro, da me ne bo doma, ker imam strasno rada krvavice!!
Vidim, da ste pridne in se javljate na tale forum. Zvecer kar pricakati ne morem, da bi vse prebrala in videla kako ste prezivele dan.
Pridne bodite se naprej, jaz pa grem kuhat in se muffine bom spekla, ceprav je tako pozna ura. Zadnje case strasno zanemarjam pripravo hrane za domace in imam ze malo slabo vest. Najraje bi videla, da bi vsi z mano hujsali, tako bi bilo najbolj enostavno (vsak dan cel dan nic pa mi ne bi bilo treba kuhat :o). No ja, saj ni tako hudo, ampak vcasih bi mi pa res pasalo, da bi ne bilo doma toliko lacnih ust.
dijooooo
Marina5