11. feb 2005 13:49
Encijan, saj sem res smotana. Ravnokar sem prebrala prejsnjo stran in nasla tvojo razlago, zato se opravicujem. Hvala se enkrat za pojasnilo. Moram priznati, da na to razmerje nisem bila posebno pozorna. Vem le, da imam pri B ali S kar dosti solate, ki jo obozujem, sploh zeleno. Ampak 70-30 pa verjetno nimam. Edina stvar, ki jo pri tej dieti pogresam, so moji zajtrki - polnozrnati kruh z razlicnimi dodatki od medu, marmelade, klobas, sira, paradiznika itd. Vsega drugega imam dovolj. To pa mi res manjka. Ampak se da preziveti, ceprav zelja ostaja.
marina5, ne vem kako zdrzis, da se ne tehtas. Vem da ni prav, ampak jaz se tehtam skoraj vsako jutro. Tega sem navajena se od prej, ker so mi zaradi operacije hrbtenice "svetovali", naj imam cim manj kg in da se ne smem zrediti. Tehtnico imam pri postelji in vsako jutro pol petih stojim na njej, potem pa pol ure telovadim zaradi hrbtenice. Sem nora, kajne ? Pa si ne morem pomagati. Ko vidim, da gredo kg dol, dobim neverjetno voljo. Samo ta teden pa res nic dol. kaj dol, gor 1 kg ! In sem kar jezna, se posebej, ker ne vem, zakaj. Pa bo ze. Danes bom pol ure gonila sobno kolo, jutri pa 5km po snegu, pa bo.
Hvala vam punce, zelo mi pomagate !
lep dan
marjanca
marjanca45