10. feb 2005 13:47
Tudi meni se zdi 6 kil spoštovanja vreden dosežek! Smo pač različni, različno "mastni" in eni zgubijo v istem času 2x več. Mislim, da je do pozne pomladi (in slačenja) še dosti časa, da se pride do še boljših rezultatov. Moja želja je bila izgubiti 10kg, v enem mesecu sem 4, veteranke pravijo da v 2. mesecu bolj slabo kopniš, torej stavim na tretjega. Če izgubim pri polnem zdravju še 4 kile, bo pa tudi za čestitat in v načrtu imam nabavo ene zelo sexy oblekce za nagrado. Jasno, da grešiti ni preveč pametno, ampak da 90 dni ne bi nikoli...? Če že pride do tega, se je naslednji dan treba vzeti v roke in nadaljevati tako kot je treba. Brez veze si je potem kvarit življenje s samoobtoževanjem - take smo, sem in tja nas malo zapelje ker rade uživamo v življenju! Če škodimo, to itak same sebi in same bomo morale popraviti napačen korak. Pust je bil velika skušnjava, za Valentinovo se ne dajte vabit na večerje in na torte, ampak na kakšen izlet, potem bo pa do Velikonočnih praznikov itak mir. a1307, po moje ne bo šlo drugače, kot s povečano aktivnostjo. Glede na to pa, da hujšaš teden dni več kot jaz, pa si shujšala 50% več od mene - ne cvili! Lisa