10. feb 2005 11:16
Ja kje pa ste punce? A ste vse zunaj na zraku in se rekreirate? Verjetno ne, ampak lepo se pa sliši, ni res?! Tako me vleče ven pa moram sedeti tukaj in zdajle sem prvič našla minutko časa, da se malo javim.
Liza, glede tvoje zadnjice predlagam prijazno prepričevanje. Zvečer se usedi po turško in začni svoji zadnji plati prigovarjati, da naj vendar malo skopni. Ni hudir, da avtosugestija ne bi pomagala, če vse drugo odpove :o)).
Tajika, tudi sama imam debela stegna. Vse hlače imam med nogami znucane in verjemi, vse se lažje stanjša, stegna so najbolj trdovratna. Najbolj pomaga plavanje in hoja. Seveda pomagajo tudi druge vaje, vendar boš verjetno vedno ostala "svoje oblike". Hej, to je vendar ženska postava in prosim te, da to akceptiraš in se s tem samo hvališ. Kaj pa pol, če imaš malo debelejša stegna, ti vsem povej, da je to tipično žensko in to že mora biti super!!! :o)
Nalin, kar pravi Rožica o oreščkih drži. Vendar pa jih te jej na B dan, mesa ne ješ, jajca ti škodujejo, ostalega pa si že sita. Naredi si recimo solato in jo potresi s poljubnimi oreščki (po želji jih nareži). Skuhaj si zelenjavo in pripravi kakšno polivko z oreščki, itd.
Postni dnevi .. hja, meni ni bil problem držati posta en dan. Lahko bi bila brez hrane še naprej, vendar ko enkrat okusim hrano, potem sem pa nenasitna. Jedla bi in jedla in zato se zdaj raje kar redno prehranjujem, da me potem ne popade "ta požrešna". Gledam tudi, da ne izpuščam obrokov, čeprav me včasih kar prime, da ne bi jedla ničesar.
Tajika, če ti slučajno do konca diete ne bi uspelo zgubiti željenih kil, boš imela priložnost še kasneje. Sicer je to najhujše obdobje, ker je treba obdržati red in disciplino, ampak imamo močen motiv - POLETJE!!!
Torej hujšarice in hujšarji, veselo naprej in veliko močne volje vam želim!
Marina5