7. feb 2005 21:37
Dober vecer vam voscim,
Nikakor nisem prisla do racunalnika in zdajle sem brala skoraj dvajset minut kaj vse ste napisale. Pridne, pridne punce in fanta.
Khm, jaz pa nisem bila prevec pridna :o). Marjetka Cvetka, v soboto sem si res privoscila vampe in to brez kruha in tako so mi pasali, da ze dolgo ne. Kokos, kupim ociscene vampe, jih skuham kadar sem sama doma in lahko zracim in potem jih vec porcij dam v hladilno skrinjo. Potem jih samo pripravim in dobrodosla na lepo porcijo. Tebi bom se parmezana navrh privoscila, ceprav sele po dieti, prav?! Torej, imeli smo zelo pozno kosilo in lepo sem imela splaniran vecer. Se dve pomaranci sem si rekla in za mano bo nov uspesen dan. Pa ja! O matr, kako mi je vse v vodo padlo. Prijatelji so poklicali, ce greva pustovat in najprej sem rekla, da raje ne, ker ne smem piti, ne smem jesti itd. Potem pa sem sklenila, da ne bom sedela za pusta doma in sem rekla, da grem in da bom sofer, ker ne bom pila. Ja, ja ... hahahahahahaha. Oblekli smo se in kot prave maskare sli ven. Do enajstih sem bila pametna in sem samo plesala, potem pa sem zgubila razsodnost. Polomila sem ga in zdaj je kar je. Pila sem in okoli treh zjutraj sem pojedla dva krofa. Priznam, v nedeljo sem se zbudila z moralnim in alkoholnim mackom. Pogledala sem se v ogledalo in, ker mi je v oci zrl zadovoljen obraz, sem se sprijaznila s svojo sibko voljo. Preziveli smo prekrasen vecer, nasmejali in naplesali smo se in zivljenje je res lepo. Vceraj sem zato jedla samo sadje, pa tudi danes sem bila zelo pridna. Popoldne sem pekla krofe in za kosilo sem si privoscila enega, za vecerjo pa samo rebro cokolade. Malo me daje lakota, ampak kazen pa mora bit ane.
Informirani kozarci vas zanimajo ... Torej, res je: rdeci je protistresni, modri je za tiste, ki jim primanjkuje energije in zeleni je za tiste, ki bi radi shujsali. Delajo jih v Rogaski Slatini in sicer po posebnem postopku. Vsak kozarec ima barvni "pecat" in ta ima shranjene informacije (informirani kozarci), ki naj bi zmanjsevale stres, nudile energijo oz. pomagale pri hujsanju. Listka z navodili nimam vec in lahko govorim le po spominu. Glede na to, da moramo veliko piti, pac pijem iz informiranega kozarca in, ce le ta pomaga, se toliko boljse. Kozarec imam ze par let in zanj sem placala okoli 4.800 SIT. Kupi pa se jih lahko v trgovinah, kjer so naprodaj artikli za zdravo zivljenje. Sama sem ga kupila v Ljubljani, BTC - hala A, pritlicje.
Maychi, knjigo le preberi. Prav zanimivo branje je in se poucno povrhu vsega.
Bodite bolj pridni kot sem bila jaz in ce vam slucajno "spodrsne" in se pregresite, ne iz tega delat tragike, ampak si nalozite primerno kazen :o)).
Lahko noc vam voscim
Marina5