Ločevanje živil 90 dni - 2. del

tema je zaklenjena

nalin  

član od: 13.1.2005

sporočila: 231

6. feb 2005 15:07

Hvala mačkica za tvoj nasvet, sej na hrano niti ne mislim in tudi lačna nisem tako zelo, samo utrujena in tečna. Mogoče pa si bom eno kavico le privoščila. nalin

bobby  

član od: 29.12.2002

sporočila: 56

6. feb 2005 15:15

Dajmo, Nalin, saj bo šlo, popij kavico, se boš takoj bolje počutila!!! Robi

nalin  

6. feb 2005 15:27

Hm, stanje po čisto en majhni kavici (1/3-normalne doze)- super boljše nalin

nalin  

6. feb 2005 15:29

Hvala bobby za tvoje navijanje, mi je v veliko pomoč. Sem mislila da bo tale vodni dan bol lahek in kako sem se zmotila, tolaži me to, da ga je pol že mimo. nalin

mačkica  

član od: 11.11.2004

sporočila: 7

6. feb 2005 15:40

Sama sem se prvega vodnega dne na smrt bala, sedaj pa ga imam včasih "kar tako", ker laže zdržim brez vsake jedi, kot pa da si dražim želodec s sadjem (ga ne maram). Naslednjih nisem pričakovala s strahom, in so bili veliko lažji. pomaga mi tudi, če razmišljam, kaj vse bom drug dan jedla. Seveda ti bo šlo! Kar se mene tiče, raje pet dni brez hrane, kot cel dan brez cigareta...

nalin  

6. feb 2005 15:52

midva seva se zato odrekla kavi (matej tudi cigaretom, jaz ne kadim), ker naj bi vodni dan bil dan čiščenje telesa (odstranitev velike količine strupov). Amapk sva naredila kompromis on eno cigreto jaz eno kavico pa sva bolše volje. Upam da bom preostali dan lahko zdržala brez kave. nalin

Dipsi  

član od: 14.11.2004

sporočila: 378

6. feb 2005 17:05

Ojla! Saby v Rogaško gremo za en teden in res že komaj čakam na ta dopust. Kokos o kakšnem informiranem kozarcu govoriš? Kje se ga da kupiti? Prosim, če mi poveš! LP Dipsi

maychi  

član od: 12.9.2004

sporočila: 616

6. feb 2005 17:31

Zdravo. No imam slabo novico, zbolela sem. Sem brez energije, volje, vse me boli, tako, da se komaj premikam. Tako, da sem še povečala količino čaja, katerega že prej nisem popila malo, ter limonado...No, če ne prej, čez kakšen teden bo boljše...upam Dipsi, moja mami je kupila ta kozarec ravno v Rogaški Slatini. Sigurno, ga lahko dobiš, kjerkoli...Vem, da so trije različni-moder, zelen in rdeč. Naj bi vplivali na počutje, izgubljanje kilogramov...no to je vse kar vem, ker je že kakšni dve leti, kar jih je kupila. Bodo drugi povedali več. Nalin, še malo pa bo. Kar privošči si še kakšno kavico. Jaz sem popila, tri-ampak pijem jih v 3 deci skodelicah, res pa bolj "vodene", ker močne nimam rada, je preveč grenka. Vsi ki amate v naslednjih dneh vodni dan-drž"te se. Jaz bom pa držala pesti za vas. Saj bo šlo in to brez problema. Boste videli. Lep dan in večer vam želim, maychi

Novinka  

član od: 6.2.2005

sporočila: 4

6. feb 2005 17:55

Lep pozdrav vsem! Sem ena nova (zelenka ), ki se vam bo pridružila jutri. Pa bi vam rada že zdaj rekla hvala, ker tako pridno pišete svoje izkušnje na tem forumu - po moje so vzpodbuda za veliko tistih, ki se vam bomo še pridružili. Vsem skupaj želim en krasen ostanek dneva in veliko volje do konca diete. A ja, pa seveda se že vnaprej priporočam za vse vzpodbudne besede v tistih dneh, ko bo glava rekla, naj vztrajam, kakšen drug del mene pa bi najraje kar obupal. Bodite krasno! Novinka

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

6. feb 2005 18:01

Živjo! Jaz sem pa končno uživala en prost dan na soncu, v naravi,...., brez smučk. Bilo je čudovito!!! Malo teka, pa razgibavanje na soncu, potem pa še malo razvajanje na sočku in lovljenje prvih sončnih žarkov. Počutim se res super!!! Polna pozitivne energije!!! Le nekaj me daje vzdržljivost, ki je na minimumu in utrujenost. Ne vem kaj mi je, jem dovolj, tako, da bi moralo biti dovolj energije. Vendar opažam že kakšen teden, da se hitro utrudim. Tudi pretečt sem zmogla veliko manj, ker so me mišice ful bolele. Drugače pa nisem bolana ali prehlajena, za enkrat še ne. Upam, da to niso prvi znaki, glede na to da je počutje drugače enkratno. Maychi hitro se pozdravi. Najraje bi izrekla frazo, čimveč vitaminov, vendar razmišljam, kako bi sploh lahko pojedli več vitaminov, kot jih. Tudi tista veliko tekočine, bi bila kar kruta. A ne??? :))) :) Se mi pa zdi ful čudno, da sploh zbolimo ob tako velikem vnosu vitaminov,.... Novinka dobrodošla med nami, bodočimi suhci! Želim ti čim več uspeha in da nebi izgubila tega optimističnega pogleda na svet. Ni lepšega kot to, da se nam javi kdo, ki že s prvim sporočilom posije kot svetel žarek po nevihti. In vse je videti lepše. LP, Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas. Sporočilo je spremenil(a) Rožica dne 06. feb 2005 18:10:01

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti