4. feb 2005 22:31
Cer vsem,
Najprej hvala za vse prijazne besede in naj vam povem skrivnost. Ko tulim tukaj na forumu, pomagam v glavnem sama sebi. Vsakokrat ko preberem kaksno vaso "tezavico", se v njej prepoznam sama. V zacetku kar verjeti nisem upala, da ima "mojo psiho" toliko ljudi. Sicer pa pravijo, gliha vkup striha in to res drzi. In da to potrdim, knjizico sem ze predvcerajsnjim narocila tudi jaz in ze dobila obvestilo, da bom poloznico dobila konec februarja, knjizico pa v marcu :o). Ocitno je, da rabimo skozi tole proceduro vodnika. To sta Rinini knjizici, vzpodbudo in podporo, kaksen nasvet in prijazno besedo pa tukaj. Nic cudnega, da Amerikanci organizirajo vseh sort srecanj - AA, Weight Watchers ... saj res deluje. Ko clovek vidis, da nisi sam, pomaga in da dodatne volje. No ja, vsaj nam tukaj ane.
Darchy, Micl ima prav. Iz pitja si naredi nekaj prijetnega. Jaz sem si kupila (ze poleti, pa nic uporabljala do zdaj) informirani kozarec. Tazelenga - za hujsanje. Pravijo, da pomaga in jaz sem se odlocila, da verjamem. Drzi 2,5 dcl in v sluzbi nenehno tankam in kar predstavljam si kako mi voda iz "cudeznega" kozarca topi speh :o). Vsi se mi cudijo, vendar imam rada malo bolj toplo ali pa postano vodo. Mrzle sploh ne morem spiti. Ugotovi, katera ti najbolj pase, v zacetku se malo posili, potem pa ti bo preslo v navado.
Nalin, seveda lahko jes fizol. Jaz sem ga pojedla tisto seflo povrhu vecerje, za kosilo in vecerjo pa sem imela fizol in zelje. Oboje je bilo samo kuhano na vodi, z malo cebule in bila sem tako lacna, da enostavno nisem zdrzala. Tako sem zmazala se dodatno seflo, ki je ostala se v skledi :o).
Vikend je pred nami in to je bil kar dolgo casa zame cas ko sem se s hrano nagradila za uspesno prestan in naporen teden. Jutri gremo smucat in to je lepo, se lepse pa je, da je jutri mesni dan. Razmisljala sem, ce bi lahko skuhala vampe? Kaj mislite punce? Tako jih imam rada (nikar se ne pacite) in jedla bi jih brez kruha ali krompirja. Ha? Kaj pravite? Vampi ali spet puran?
Lep konec tedna vam zelim
Marina5