3. feb 2005 10:54
Jest bi tudi pilates vaje Bi bilo luštno če bi imel forum za pillates vaje, a ne? nalin
3. feb 2005 10:54
Jest bi tudi pilates vaje Bi bilo luštno če bi imel forum za pillates vaje, a ne? nalin
3. feb 2005 10:59
živjo vsem puncam in fantom no danes vam bom pa napisala mojo statistiko in sicer vodni dan je bil v ponedeljek torej je danes moj hm... kateri že je.... 32 dan, ja to bo to no takole je: imam -8 kg pas -5 cm boki -4 cm rit -4 cm stegno -3 cm nad kolenom -2 cm prsa -4 cm sem res zelo zadovoljna z rezultati, vem da se mi bo zdaj teža malo ustavila, samo ne bom obupala, obljubim :) bodite pridni vsi, saj se res splača!!! Vsaka sprememba prenovi naše življenje!
3. feb 2005 11:00
aja jaz bi tudi te pilates vaje, sicer ne vem kaj in kako, bi bila zelo vesela, če lahko tudi jaz zvem kaj več o tem. forum o pilatesu??? sploh ni slaba ideja Vsaka sprememba prenovi naše življenje!
3. feb 2005 11:19
Lepo pozdravljeni vsi Toliko je govora o pilates vajah, da lepo prosim, če mi kdo pove, kje se pride do njih. Zelo vam bom hvaležna. Za menoj je točno en mesec hujšanja, tehtnica se je ustavila, sedaj je nujno pospešit telesno akivnost. Picika, lepo proooosim, proooosim! Ne bom obupala, že zaradi vas. Tudi vi ne smete. Se čitamo Čao MICL
3. feb 2005 11:40
Kje sneži? Tukaj je 8°C niti sapice vetra, sonce brez enega oblačka.(Obala)
3. feb 2005 11:44
Ojla! Jes, punce in fantje, pa sem sklatla tiste kile dol. Včeraj, kot veste, sem imela vodni dan in danes -2,5 kg. Pa sem prečistila telo. Metin čaj res dela čudeže - pogreje te in prežene lakoto!!!! Picika, super da imaš uredu kri, zdaj pa veselo naprej!!!! Slon, dobrodošel!!!! Vsak začetek je težak, pridejo krize, a ne obupaj! Js sm se dokaj strogo držala in spravila dol 30 kg(!). Tud teb bo uspelo teh 25. VZTRAJAJ!!!! Držim pesti, da ti bo uspelo!!!! Uživajte današnji sončen dan! kokos
3. feb 2005 12:01
HEJ HEJ! Ze zelo dolgo se nisem nic javila. Sem imela dolgo gripo, potem mi je pa doma internet crknu. Na dieti se vedno vztrajam, ceprav sem imela vmes taksno krizo, da sem ze skoraj obupala. Zdaj je kriza mimo - hvala bogu. Danes je moj 53. dan. Pa sem ze kar nekaj izgubila, drugace pa se tehtam le enkrat mesecno. Upam, da bo slo dol, kolikor bi rada: -15! Lepo vsa vse pozdravljam in vam zeli se naprej veliko uspeha. pa pa tajika
3. feb 2005 12:17
Here we go... že celo večnost prebiram vse vaše poste...res se ja nabralo veliko materiala, že v prvem delu, ki sem ga uspela preletet , sedaj se pa ubadam še z drugim delom in trudim se spremljati sprotne poste, ki jih je pa več strani vsak dan! Neverjetni ste! res prava spodbuda vsem, ki hujšamo. Da, tudi jaz sem se vam pridružila 10.01.2005. Približuje se moj prvi dan, ampak mi sploh ni panika. Malo mi je zbilo motivacijo, ko je kolegica pri isti višini in teži in enakih pregrehah, izgubila 6 kilogramov, jaz pa smo tri (do konca jih želim 10). Pa še nekaj bi vas vprašala. Vsepovsod najdemo delitve na beljakovine, nevtralna živila..... samo OH in škrob nista nikjer natančno ločena (no, obstaja nekaj primerov na že tolikokrat omenjenem linku).... Toliko zaenkrat. Lep zasnežen pozdravček vsem skupaj , Darchy Darchy
3. feb 2005 12:34
Aneris, a lahko pridem malo na obisk, prosim. Rabim malo sončka. Pri nas sneži že od vščeraj zvečer in nam je "nametalo" vsaj 20 cm snega. Se boma pa smučali, če se že sončiti ne moremo... Darchy, glede delitve OH in Š, je ne boš nikjer najdla. Ti se drži samo tistega, kar je napisano v Rinini knjižici, pa bo (no pa še tukaj smo se že pogovarjale o določenih delitvak-soja, polenta, samo to je že druga tema). Ti samo vztrajaj pa bo. Pomisli zakaj je kolegica izgubila več kot ti, morda pa more tudi več izgubiti. Slon, dobrodošel. Lepo je videti, da tudi moškim ni vseeno kako izgledajo. Robi, Dušan, se strinjata, a ne? Vsaka sprememba vpliva na naš organizem, zato te boli glava, še posebej ker si bil navajen obilnih zajtrkov, sedaj pa samo sadje. Če boš vztrajal, bodo glavoboli hitro izginili, samo daj telesu čas, da se privadi, pa bo. Zasnežen pozdrav s Štajerske. maychi
3. feb 2005 13:00
Maychi ti samo pridi, ampak preden začne spet pihat burja, takrat ne pomagajo ne stopinje in niti sonce. Jaz pa pridem na Štajersko h tašči.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Dušeno sladko zelje
Palačinkina torta z malinami