Ločevanje živil 90 dni - 2. del

tema je zaklenjena

tocka  

član od: 10.6.2004

sporočila: 170

4. feb 2005 12:56

NIč hudega ni če se pregrešite. Pomislite na takrat ko ste stalno grešile, jedle vse mogoče, kaj se vam je zluštalo, veliko sladkarij. Jaz sem bila ista kot Marina5, basala sem se, samo da me ne bi kdo videl. Ko sem se tako napokala, da sem lahko še samo ležala pa mi je bilo žal. Bistvo te 3MD ni samo da izgubiš kg, ampak je tudi, da si urediš prehrano, da se znaš kontrolirati in da se ne bašeš v nedogled. Zato ni nič hudega nalin, če si zaželiš kakšnega piškota, tak kot je rekla Marina5, en ne bo vsega poslabšal, bo pa cela škatla. Jaz sem tudi včeraj imela sadni dan, ampak so se mi zluštali keksi. Pojedla sem en albert keks, da sem si potešila željo, potem pa nadaljevala z mojim dnevom. Včasih potrebujemo tudi grehe, saj drugače ne bi imel skoraj nihče vole vztrajati. Mi smo skupina ljudi, ki si pač ne more privoščiti vsega kar si začeli, zato pa bomo hrani dokazali, da smo mi gospodar in da se znamo obvladovati. Saj si tudi jaz želim biti zelo suha in da mi ne bi nič škodilo kar bi pojedla, tako kot mojemu fantu ne. Ampak žal nisem taka, toda ne dam se, sprijaznila sem se s tem in se bom borila. Saj v bistvu je celo življenje borba. Meli ti pa se tudi en sekiraj, mene še tudi to vse čaka. Pa kaj, če si si en dan privoščila, samo glej da ne bo tako vsaki dan. Veliko trme in poguma ti želim pri vzdrževanju sedanje teže. Prepričana sem, da ti bo uspelo. Ne pozabite, ve (vi) ste gospodar nad hrano in ne hrana nad vami Lep pozdrav tocka

Darchy  

član od: 3.2.2005

sporočila: 213

4. feb 2005 12:59

Marina5, ti si ena sama zaloga pozitivnega mišljenja in optimizma. Res je lepo prebrati vspodbudne besede in se potolažiti, da me ne bo konec, če sem na Š dan pojedla pustni krof (težko bi bilo zdržati do jutri). Bom pa zato jutri samo enega dišečega, namesto desetih. Drage moje izkušene hujšarice, kako se pripravite, da pijete veliko vode? Jaz imam vodo sicer rada, ampak tudi v zelo vročih mesecih ne spijem veliko. Zdaj pozimi pa zelo redko čutim žejo. Vem, pravijo, da ko človek začuti žejo, mu je telo dalo znak, da je na poti dehidracije. Ampak jaz enostavno nisem žejna. V bistvu se sploh ne spomnim, da bi pila. to je moj najhujši problem pri tej dieti in se mi zdi, da ima kolegica zato večji uspeh, ker se trudi čimveč pit. Pa še nekaj je. Če pridem pozno domov, včasih jem tudi po osmi uri. Kaj bi pa naj? Preprosto ostala brez hrane od kosila naprej? Kaj mislite? Uživajte v današnjih sončnih žarkih, Darchy

Ursula  

član od: 15.11.2004

sporočila: 16

4. feb 2005 13:08

Pozdravljene! Tudi jaz imam podoben problem kot Darchy saj čez teden ne pridem nikoli domov pred osmo uro tako da sem si jaz to podaljsala do devete ure. Vem, da ni tako kot je napisano v navodilih ampak brez večerje pa tudi ne gre. lp u.

nalin  

član od: 13.1.2005

sporočila: 231

4. feb 2005 13:16

No hvala za spodbudne besede, kosilo je mimo in veste kaj, zraven sem pojedla še dva jafa in eno bajadero (ne škatlo ampak samo en bonbonček). Zraven pa sem tako uživala kot še nikoli. No itak pa bom delala še trebušnjake in upam da bom to vn spravla nalin

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

4. feb 2005 13:50

Živjo! Marina 5, to si pa tako lepo napisala. Tudi jaz mislim tako, nič si nisem prepovedala. Je pa res, da se določeni hrani izogibam. Vendar, če je velika želja, oziroma potreba po določeni hrani si jo pač privoščim. Tako vem, da bo moje poželenje potešeno in bom pojedla le to in ne še veliko druge hrane, ki je dovoljena, predvsem zato, da bi potešila željo po nečem drugem. Kar si navadno vedno na koncu, poleg vse druge hrane tudi privoščimo. Glede vode pa mislim, da je najbolje, če si pripravite v vrč ali v steklenico vodo, limonado,... In preprosto pijete!!! KO je prazno, si brž pripravite drugo. Tako delam jaz. In vsak pogled na vrč, kozarec me spomni, da si natočim in izpijem. Poizkusite, mogoče bo pomagalo. Sicer sem se zdaj že navadila piti več kot prej, zato si le redko pripravim pijačo v naprej. Ko stopim v kuhinjo si že rutinsko nalijem vodo v kozarec in ga izpraznim. Pitje sem povečala tudi s tem, da sem ukinila popoldansko sadno malico, brez katere v začetku ni šlo. In hudo lakoto tešila z metinim čajem, ki ga zelo priporočam, ker pomaga čistit telo. Lp, Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

miskica  

član od: 27.1.2005

sporočila: 3

4. feb 2005 13:51

Živjo vsem skupaj! Prav navdušena sem nad to dieto, saj resnično deluje!!! Ne morem verjeti koliko mi je pokazala tehnica po 1 tednu diete: -3 kg!!! Pa še obsega bokov, pasu in stegna je -2 cm !!! Tocka - svetuj ti, glede na to, da praviš, da se fant dela norca in se ti smeji - naj ti izmeri obsege in bo zraven, ko se boš tehtala. Moj tudi ni preveč verjel tej dieti, pa sem mu po 1 tednu rekla, da bi se rada stehtala in zmerila obsege. Z navdušenjem mi je zmeril obsege, potem pa sva izmerjene rezltate primerjala s tistimi, pred dieto. No, mnenje je spremenil. Poskusi! PS: Tudi jaz sem grešila (čeprav je danes šele moj 12. dan), tako pač je! Samo, da se ne pretirava. Drugače pa imam voljo (in sem kar presenečena), da me ne mika kaj pojest, če je na mizi ali pa če fantu pripravim kaj za pojest, jaz pa tudi ne probam... No, lep dan vsem še naprej...pa še lepši vikend !!!!!! miskica

MICL  

član od: 10.11.2004

sporočila: 47

4. feb 2005 14:36

Živjo Darchy, praviš, da nisi žejna. Kaj ko bi namesto vode zjutraj skuhala 2 litra čaja, sadnega, ali katerega, ki ti je všeč. pa bi potem hladnega pila čez dan. Seveda brez sladkorja. Jaz sem svoje sodelavke "okužila" s tem tako, da zjutraj skuhamo 5 l lonec čaja in ga potem vse pijemo cel dan. Pijejo tudi tise, ki niso žejne, saj tistih par minut, ki si jih vzamemo, izkoristimo za druženje. Poskusi, pri meni deluje. MICL

Lisa  

sporočila: 1812

4. feb 2005 16:59

Živjo! Zadnje čase se počutim rahlo osamljena, saj se javljate samo začetniki ali pa junaki, ki so dieto že zaključili. Ali je na forumu kdo, ki je začel hkrati z mano in bo imel na pustni torek prvi vodni dan? Lisa

nalin  

sporočila: 231

4. feb 2005 17:13

No lisa jaz sem začela sam 2 dni pred tabo in imam 1 vodni dan v nedeljo, tako da sva na zelo podobnem. Zažel mi srečo za v nedeljo jaz pa bom zate držala pesti v torek. nalin

kokos  

član od: 31.10.2004

sporočila: 373

4. feb 2005 18:01

Čer! Punce in fantje (saj res, kje pa ste?), danes sm si kupila novo revijo Rina in je ful dobrga za prebrat notr. Zasledila sm tud reklamo za novo knjigo "Naslednjih 90 dni". Do 28.2. je v predprodaji samo 1.980 SIT, po izidu 1.3. pa bo za 1.000 SIT dražja, tako da pohitite katere bi jo želele imeti. Meli - Don"t worry, be happy! - Saj vsi kdaj grešimo, saj smo samo ljudje. Upam, da nisi z grehom pridobila 2 kg kot jaz. Si si tudi zadala kazen za greh? Se splača, vsaj men se je!!!! Nalin, pust štrik pri miru!!!! Ena kila ni tko hudo da bi se fentala! Ti sam vztrajaj, pa bo. Darchy, vodo imej na pultu, da te spomni, da jo morš pit. Js mam 1,5l plastenko skoz na pultu in jo vsaj 2x dnevno napolnim in seveda spijem. Kadar jo zagledam, pijem! Pa tko saj vem kolk čez dan popijem. Lep vikend vam želim!!!! kokos

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti