4. feb 2005 12:56
NIč hudega ni če se pregrešite. Pomislite na takrat ko ste stalno grešile, jedle vse mogoče, kaj se vam je zluštalo, veliko sladkarij. Jaz sem bila ista kot Marina5, basala sem se, samo da me ne bi kdo videl. Ko sem se tako napokala, da sem lahko še samo ležala pa mi je bilo žal. Bistvo te 3MD ni samo da izgubiš kg, ampak je tudi, da si urediš prehrano, da se znaš kontrolirati in da se ne bašeš v nedogled. Zato ni nič hudega nalin, če si zaželiš kakšnega piškota, tak kot je rekla Marina5, en ne bo vsega poslabšal, bo pa cela škatla. Jaz sem tudi včeraj imela sadni dan, ampak so se mi zluštali keksi. Pojedla sem en albert keks, da sem si potešila željo, potem pa nadaljevala z mojim dnevom. Včasih potrebujemo tudi grehe, saj drugače ne bi imel skoraj nihče vole vztrajati. Mi smo skupina ljudi, ki si pač ne more privoščiti vsega kar si začeli, zato pa bomo hrani dokazali, da smo mi gospodar in da se znamo obvladovati. Saj si tudi jaz želim biti zelo suha in da mi ne bi nič škodilo kar bi pojedla, tako kot mojemu fantu ne. Ampak žal nisem taka, toda ne dam se, sprijaznila sem se s tem in se bom borila. Saj v bistvu je celo življenje borba. Meli ti pa se tudi en sekiraj, mene še tudi to vse čaka. Pa kaj, če si si en dan privoščila, samo glej da ne bo tako vsaki dan. Veliko trme in poguma ti želim pri vzdrževanju sedanje teže. Prepričana sem, da ti bo uspelo. Ne pozabite, ve (vi) ste gospodar nad hrano in ne hrana nad vami Lep pozdrav tocka