2. feb 2005 16:34
Maychi, mene zanima telefonska al pa elektronski naslov za naročiti knjižico Kako po dieti. Hvala Patricija
2. feb 2005 16:34
Maychi, mene zanima telefonska al pa elektronski naslov za naročiti knjižico Kako po dieti. Hvala Patricija
2. feb 2005 19:10
Hvala rožica za tvoje pojasnilo. nalin
2. feb 2005 20:01
Čer! Danes popoldne pa samo jaz tipkam. Da nadoknadim za vse zamujeno ( za ves čas, ko nisem utegnila ). Joke! Oglasila sem se vam zato, da povem, da sem malo brskala po netu za pilates vajami, ker pač vsake toliko kdo vpraša po njih. Pogledala sem tudi na DC++ in povem vam, da je kar veliko razjičnih verzij ( za začetnike, za trebušne mišice, power,....) jaz že vlečem. Res da to ni najbolj v mejah te teme, je pa koristen napotek za vse, ki imate program DC++ in vas seveda zanima te vrste rekreacija! Hiter download!!! In veliko uspeha pri izvajanju vaj! Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
2. feb 2005 20:08
Jaz sem tudi danes imela OH dan in sem si kar lepo privoščila, mama je pekla pecivo in se ga nisem mogla upreti. Še dobro da je jutri sadni dan, da popravim današnjo nastalo škodo. tocka
2. feb 2005 20:12
Ojla! Picika še sem tukaj, vendar trenutno nisem na dieti. Jutri ponovno obiščem zdravnika in če sem se kaj popravila pri krvi se vam v ponedeljek ponovno pridno pridružim pri dieti. Irena 19 a si drugo knjižico naročila kar v uredništvu Rine? Prosim, povej. Papa Dipsi
2. feb 2005 20:53
Čer. Patricija naslov in tel. za naročanje Rinine knjižice: 02/778 17 71 katarina@amis.net Rožica, tudi ajz sem si "dol potegnila" nekaj različic pilates vaj. Najbolj so mi všeč Winsor Pilates za trebušne (cca 20 minut). Tako si lahko vsaka naredi svojo zbirko in ima vaje za tisti del telesa, ki se ji zdi da ga je potrebno najbolj "obdelati". Kam so pa naši moški izginili. Dušan, nič nisi poročal, kako si prestal vodni dan. Robi, če se ne motim, pa imaš ti prvega v ponedeljek, a ne? Jaz pa razmišljam, da bom jutri naredila za večerjo krofe, ker jih v soboto in torek ne bom smela jesti. Boljše, da jutri pojem kakšnega, kot pa, da me bo v soboto in torek "vleklo" za vsakim, ki ga bo držal v rokah... Lp, maychi
2. feb 2005 22:21
Dober večer vsem skupaj! Drage moje pa ste se le en mal oglasile. Sem že mislila, da ste na nas pozabile ampak vidim, da ne. Dipsi kaj si še vedno bolna? Ali imaš slabo kri zaradi diete ali zaradi bolezni? No, kakor koli pozdravi se hitro in lepo se imej. Kokos ti pa si na pravi poti, ker priznaš, da si grešila in to na veliko. Veš danes sem si dala pregledat kri in je vse O.K.. Dobila sem tudi Mazelovo knjigo o receptih, druga še ni prišla nazaj. Prebrala sem uvod potem pa sem prišla pogledat sem gor kaj je novega. Bodi PRIDNA in se še kaj oglasi. Meli preberi osebno pošto in se potem obvezno javi. Lepo in mirno noč vam želim! picika
2. feb 2005 22:30
A lahko kera pove internetni naslov za te vaje? nalin
2. feb 2005 23:02
Ojla! Encijan poglej svojo pošto in se javi. picika
2. feb 2005 23:19
Čeeer! Končno mi je uspelo priti domov in seveda takoj za računalnik. koliko je bilo za prebrat. Ker je že pozna ura, vam javim samo statistiko. Francka in Dalmatinka, kaj pa vedve Dalmatinka, hvala za lepe besede, enako velja tudi za tebe . Evo zdaj moje statistike: KG: -10 PAS: -8 BOKI: -6 BEDRA: -6 No, jaz sem kar zadovoljna s tem in upam, da ne bo šlo gor. Verjetno bo par dni kriza, saj bi že danes zbasala v usta vse, kar te tri mesece nisem . Me je kar malo sram te moje požrešnosti . Upam, da bo minilo in to čimprej drugače bo joj Picika, poglej pošto! Lepo se mejte Meli Don"t worry, be happy!Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Palačinkina torta z malinami
Jernejeva sadna torta s smetano