27. jan 2005 19:39
Vsem en lep dober večer! No lepo , Meli in Dipsi, da sta se oglasili! Saj vaju že kar pogrešam, sem mislila, da sta nas pozabili. Veš Dipsi vse težave so izginile tako kakor so prišle. Malo porihtaš v glavi pa zopet vse funkcionira. S tem mislim na Kokosovih -30kg in od ostalih -kg, malo spodbude iz vaše strani, malo trme pa gre. Spretno se izogibam virusom, ker je vse okoli mene bolano. Sem pa ravno danes zjutraj razmišljala, da bi bilo dobro, če bi obiskala zdravnico in se dogovorila za pregled krvne slike mislim, da je enkrat to spraševala že Kokos glede izvidov. Drugače pa se cm topijo mogoče zato, ker sem rada na toplem (hehehehe). Ti pa se hitro pozdravi, ti držim pesti. Bobby dneve raje ne menjaj saj tako piše v rinini knjižici, lepo imej jutri svoj OH dan. Raje si vodi dnevnik kateri dan imaš ter kaj ješ in kako se počutiš. Preverjeno, da dobro funkcionira no vsaj pri meni je tako. Drugače pa si zelo priden kot berem tu. Le tako naprej saj že to, da si spremenil način prehranjevanja je velik napredek. Sedaj pa grem na korenčkov sok, ki mi bo danes za večerjo imam namreč sadni dan. Lep večer še naprej vsem sotrpinom, picika