20. jan 2005 10:55
Pozdravljeni! Tudi jaz sem se z januarjem spet odločila za to dieto. Septembra 2004 sem jo začela in zdržala slaba dva meseca; izgubila 5 kg. Sedaj se je držim predvsem zaradi tega, ker vem, da deluje in moram pač imeti en urnik, ker mi drugače nič ne uspe. Po enem tednu diete mi ni šla dol niti ena kila ( zato ne obupajte). Sedaj se ne tehtam, bom rezultat raje po oblekah merila. Predvidevam, da mi gre teza trenutno dol počasneje, ker se intenzivno ukvarjam z aerobiko in fitnesom ( vsaj 5-6-krat na teden). Zanimivo pa je, da mi je ze dosti prijateljev reklo, da sem shujsala, ceprav imam kil enako kot pred začetkom diete januarja. Telo se mi je preoblikovalo zaradi telovadbe. Zato vam priporocam, da se vsaj 3-krat tedensko ukvarjate s športom; izboljšala se bo presnovaa, telo bo hitreje kurilo maščobe, počutili se boste bolje. Meni je prav fino, ko grem v hribe, pa nimam jezika do tal oz. ko grem smučat, drug dan mišice prav nič ne bolijo. Moj prekršek vseeno ostaja vsakodnevna 1 kava z mlekom, zal, bom poizkusila nadomestit z zelenim cajem, ki mi tudi prija. Lep dan pa veliko uspeha vsem! Anja