15. jan 2005 15:23
Pozdavljene lepotice in lepotca!
Tako sem sita, da sem se komaj do računalnika spravila...tako pač je ko imam B dan.
Dušan, to je pa super, vsak dan 1 kila (samo, da nam ne boš izginil
, do konca diete).
Nalin, sicer sem malo pozna, ker si verjetno že imela kosilo, ampak vseeno, bo pa za drugič. Pripravi si kuskus +kakšna omaka (gobice), ali pa pripravi testo za pico iz polnozrnate ali ržene moke, dodaš pelate, papriko, paradižnik, gobice...lahko tudi testeninsko solato za spremembo, da niso vedno tople testenine, pripravi ali kupi tortilje...možnosti je veliko, malo je potrebno premisliti...tudi jaz imam že počasi dovolj testenin, kljeb temu da jih obožujem (si pa vedno pripravim druge, graham, špinačne, česnove+čili....) Če hočeš še kakšno idejo, ti samo reči.
Picika, niti ne poskušaj odnehati! To je ukaz. Saj je čisto normalno, da se ustavi, vse smo imele iste probleme. Pomisli, kako si se trudila do sedaj in če se splača, da obupaš? Mislim, da ne! Zdrži jutrišnji vodni dan, potem bodo pa kile zopet šle dol.b Pa še to, ne razmišljaj tako pesimistično in da komaj čakaš konec diete, to ni dobro. Razmišljaj malo obratno, kako si bila pridna do sedaj, da si dala ŽE 2/3 diete čez, da je do konca SAMO še 30 dni...In se boš takoj boljše počutila. VZTRAJAJ!!!! Ne pustimo ti, da bi obupala!
Tako, dovolj za sedaj, sem že tako ali tako preveč napisala. Grem malo na sprehod z mojim psom.
Lep sončen pozdrav vsem.
maychi