Ločevanje živil 90 dni - 2. del

tema je zaklenjena

maychi  

član od: 12.9.2004

sporočila: 616

16. jan 2005 14:30

Živjo. Ja, kje pa ste vsi? Saj vam je oproščeno, ker je tako lep dan, da bi bil zločin če bi bili doma (jaz imam dober razlog-učenje). Pšenične tortilje sem kupila v sparu (njihova blagovna znamka), sem sem poskušala narediti koruzne, pa je bila groza, sedaj jih pa kar kupim... Palačinke, pa tako kot ti je napisala Galja, kot sladica na OH dan-z marmelado, čokolado, nutelo.... Drugače je pa v Rinini knjižici recept za OH dan (kosilo):po 1 jogurtov lonček: mehke bele moke, polnozrnate moke, blanširanih gob; 2 lončka mineralne vode; 1 žlička: nasekljanega petršilja in drobnjaka, 1 strok strtega česna, malo soli, ščepec pecilnega, 1 žlička oljčnega olja. Vse sestavine zmešaš in pečeš v ponvi. Glede "koruznega zrnja" je bilo že veliko napisanega. Jaz to uvrščam med Š in tako jem na ta dan-tudi polento (čeprav je v knjižici napisana na OH dan!?). Če je koruza Š, je za mene tudi polenta...mogoče se motim, ampak... Lp, maychi

Dipsi  

član od: 14.11.2004

sporočila: 378

16. jan 2005 19:23

Ojla! Kje ste pa danes vsi? Sama sem se po dolgem času prepričala, da sem šla popoldne na sprehod, ne daleč samo ene 3 km. Ves čas sem zaspana imam občutek, da bi lahko spala 20 ur pa se še ne bi naspala. Počutje še vedno na psu, bom najbrž morala na pregled krvi. A mogoče kateri od vas jemlje kašne vitaminske,tablete za boljše počutje . Sama včasih vzamem Ca vitamin ki ga stopim v vodi ampak se mi zdi da ima tako bljek okus. Zanima me tudi, če ima kdo recept za domače tortilje? Hvala. LP Dipsi

kokos  

član od: 31.10.2004

sporočila: 373

16. jan 2005 20:48

ČER! Ja, dočakala sem konec diete in sedaj? V bistvu po starem naprej, le brez sadnih in vodnih dni. Če ne pridem na željeno težo, ponovim dieto čez tri mesece. Preden vam podam svojo statistiko, naj vam povem da sem včeraj totalno grešila. Potepali smo se po Cityparku in tako smo šli tam tudi na kosilo in sploh niso imeli nič kar bi jaz lahko jedla(OH dan) in sem jedla špagete z mesno omako in zeljnato solato. Pa saj po 90. dneh pa lahk 1x grešim a ne? Mal sem se sicer sekirala, a drugače ni šlo, ker se mi ni dal po vseh gostilnah letat kje bo kaj zame. Ja, moja statistika: - 30 kg, -16 cm čez prsi ( za znort, zdej že skor nč nimam), -20 cm v pasu, -20 cm v bokih. počutje fenomenalno. Včeraj sem gledala slike za nazaj in sploh ne morem verjet da sem lahk kdaj bla taka. Pohvale iz vseh koncev kar dežujejo, moja samozavest pa rase. Včeri mi je ena rekla, k me je vidla po 6. mesecih, če mi sploh kej dajo za jest k me je tuk pubral. Ej, folk mi skor ne verjame, da lohk vse ješ pr tej diet in hujšaš. Zdej vidite, da se splača vztrajat? NE OBUPAT!!! Saj sm tud jst mela kar nekaj kriz, a sem jih premagala in danes mi ni žal. Ne bom vas zapustila, še vedno se bom javila, da ne dobim "plavga"! DR"ŽTE SE!!!! kokos

Amelie  

član od: 2.5.2004

sporočila: 42

16. jan 2005 21:31

oooooooooooo, bravo To pa je statistika... trideset kg, sej sem že velik slišala sam tolk pa še res ne. Samo v devetdesetih dneh?! In si zdaj zadovoljna sama s sabo? Res, brez besed sem... Upam, da bo tut men uspelo kej podobnega... no dvajset še moram, kar mislim da ne bi smel bit tak problem, če upoštevam tvoj uspeh... Zdaj pa še nekaj: danes sem imela OH dan in sem jedla krof. Je to velik greh? Sej vem da je ocvrt in vse, sam če primerjaš s tortico k ma ogromno cukra je kr približno enako... Lepo se imejte, in čim več uspehov vam želim... Amelie

maychi  

član od: 12.9.2004

sporočila: 616

16. jan 2005 21:59

Kokos, kapo dol. Dvakrat sem morala prebrati, da sem bila prepričana, da sem prav videla...In ti si se sekirala, ker si včeraj malo grešila? Najboljše od vsega je pa to, da se dobro počutiš, to je najbolj pomembno od vsega. Koliko kg pa ti še manjka, do tvoje željene teže, če ni skrivnost. Pa kaj sploh sprašujem tako ali tako ti bo uspelo. Ti si fenomen na tem našem forumu. Je potrebno poklicati na uredništvo Rine, da popravijo številke, koliko se shujša v 90 dne. Še enkrat, ČESTITKE. Lp, maychi

marica22  

član od: 5.12.2003

sporočila: 1

16. jan 2005 22:27

Kokos, vse pohvale. Jaz se tudi trudim , sem na začetku. Upam in želim si da mi bi uspelo. Lep teden vsem. marica bozic

Marina5  

član od: 6.10.2004

sporočila: 170

16. jan 2005 22:33

Matr Kokos, CESTITKE!! Sploh ne vem kaj naj se napisem ... Bravo, odlicno, enkratno! Neverjetna si in sploh si ne mores misliti kaksna vzpodbuda je tole zame. Kako vesela sem, da danes nisem gresila, ceprav me je prav posteno imelo, da bi se lotila skrite zaloge piskotov. Vceraj sem se ognila vsem grehom, navkljub zabavi na kateri sem bila. Danes pa me je nosilo ze popoldne. Prav iskala sem priloznost, da bi pojedla nekaj prepovedanega. Popoldne je zmagal razum in sem si za malico privoscila eno pomaranco in eno jabolko, zvecer pa me je se bolj nosilo. Ampak sem se nekako odrekla piskotom in zdaj sem resnicno vesela, da sem nasla to moc. Racunam namrec, da bi v 3 mesecih zgubila nekje 10 kg in, ce jih je tebi uspelo 30, ni hudir, da ne bi tudi meni. Se enkrat, kapo dol kokos in bodi pridna se naprej. Zagotovo se ti bo obrestovalo! Danes smo imeli za kosilo sladko zelje, krompir in zeleno solato. Za vecerjo seveda isto in bilo je se bolj okusno kot opoldne. Jutri pa bo polenta z gobami, zvecer pa nekaj sladkega. Kako pa ste ostali? Slamca, nic se ne javis. Pa ja nisi obupala? Ostali se kar javljate in to je res pohvale vredno. Mene kar potegne, priznam. Mislim, da se danes nisem pregresila ravno zaradi vas, saj bi mi bilo nerodno, ce bi morala tukajle priznat kako sibka sem :o). Ostanite se naprej taksni karakterji! Lahko noc Marina5 Sporočilo je spremenil(a) Marina5 dne 16. jan 2005 22:34:49

nalin  

član od: 13.1.2005

sporočila: 231

16. jan 2005 22:57

Danes sem imela sadni dan, naj vam povem da je minil brez večjih težav. Pojedla sem pa tako malo da je skoraj enako nič in se mi je prev prileglo. okoli treh sem pojedla hruško, ob pol osmih pa 4 kolobarje ananasa. Sedaj mi sicer malo kruli vendar sem to premagala s kavo (brez mleka in sladkorja). Aja pa še to začela sem telovadit (že včeraj). Naredim 20 trebušnjakov in še nekaj drugih vaj za noge. Naj vam povem da je bil danes prvi dan ko nisem imela glavobolov in slabosti (s pričetkkom diete sem se počutila grozno po 7 dneh mi je vedno bolje). Sedaj imam -5kg, rada bi vsaj še enkrat toliko zgubila. Kokos tebi pa vse čestitke in upam da bo tako ostalo ( s svojim rezultatom si mi v oporo). nalin

meli*  

član od: 1.11.2004

sporočila: 114

16. jan 2005 23:02

Čer! Kokos, res enkratno. Ti pa verjetno res nisi čisto nič grešila . Pohvale vredno. Po tebi bi se morali vsi zgledovati, pa kaj, ko smo nekateri malo bolj šibki, sploh, če nam ni potrebno toliko shujšat. Še enkrat BRAVO in veliko sreče. Meli Don"t worry, be happy!

neznan uporabnik

17. jan 2005 6:29

jutro, Hvala bogu, da je ponedeljek, saj čez vikend samo grešim!!!! Ko sem v službi je veliko laže! Včeraj sem imela beljakovinski dan. Vse je šlo O.k. le arašidom se nikakor ne morem upreti. Zdej, ko jih je zmanjkalo bo bolje. Kokos, fenomenalna si!!! Ostani takšna kot si, pa bo super. Sicer pa, koliko bi pa še rada shujšala? Lep dan, vam želim. Danes bo še sonček, v torek oz. sredo pa sneg do nižin. Se ga že kar malo veselim... Čao nash

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti