14. jan 2005 13:04
HEJ!
Lep pozdrav vsem. Danes imam SADNI dan, in to je že moj 33. dan skupno. Že dolgo se nisem nič oglasila, vas pa berem. Trenutno imam ful krizo. Že kakih 14 dni se nisem vagala, pa sem čisto depresivna. Ful me je strah, da nič ne hujšam, ne upam pa si stopit na vago. Mogoče me kdo razume!??!
Saj sem pridna in nič kaj ne grešim, mogoče tu pa tam spijem kakšno kavico s smetano (ki je baje nevtralno živilo). Se mi pa zdi, da jem veliko. Od mize ne grem nikoli lačna. Včeraj sem na primer pojedla celo pico (gor so bili pelati, gobice in artičoke), pa sem bila ful sita, zvečer pa še kavo s smetano in 2 kepici sladoleda + jedilna čokolada - ponoči sem pa imela prebavne motnje, do štirih nisem zatisnila očesa. Včasih imam težave zaradi žolča - ugotovila sem, da mi smetana v kavi ne paše, ker je premastna. Se ji bom za vedno odpovedala!!!
Pa še to depresivno vreme .... GROZA, takšnih dnevov ne maram, ne vem, zakaj, ampak ful me užalostijo in iz mene potegnejo depresijo.
Upam, da vas nisem preveč zamorila. Lepo napredujte vsi skupaj in ne obupat. Saj tudi jaz ne bom, saj vsi vemo, DA ZA DEŽJEM POSIJE SONCE!!!
pa pa
tajika