14. jan 2005 18:14
Noel, ne boš verjela, spomnim se te od lani in tvojega uspešnega hujšanja. Čestitam ti, ker ti je uspelo obdržati težo in še dodatno shujšati.
Pri meni je bilo obratno in se ponovno trudim od 3.1. in mi uspeva, pa tudi počutim se odlično,
Tajika,
tja od tidesetega pa skoraj do 45ega dne teža malo stoji. Ne smeš obupat. Jaz sem se malo manjkrat tehtala takrat in vztrajala. Tudi meni kava s smetano malce nagaja, tako, da jo sedaj popijem samo na B dan po kosilu.
Bobby,
lepo, da greš malce razgibat ude v vodo. Za jelo pa ti priporočam nekaj hladnega, to sem tudi jaz prakticirala;
-lahko si narediš solato iz fižola v znju, grahom, koruzo in čebulo. Pa seveda vse, kar paše zraven. Tudi kruh.
-lahko si narediš krompirjevo solato
-kuhan ješprenj v solati --solato začiniš po svojem okusu, dodaš nasekljan peteršilj, šetraj, čebulo, česen, lahko tudi papriko, kumarico, paradižnik.
-lahko pa po enakem postopku narediš solato iz 15 dag riža.
+ kruh
Bo v redu?
Jaz sem danes na sadnem dnevu in sem za kosilo jedla pečena jabolka, cel dopoldan pa sem pekla piškote, ki jih bom odnesla s seboj na Roglo. A jih ne bom jedla jaz, ampak moj dragi, on je suhec.
Jutri vas še enkrat preberem, preden grem.
Lahko noč in brez večernih prigrizkov.
Irena