Ločevanje živil 90 dni - 2. del

tema je zaklenjena

meli*  

član od: 1.11.2004

sporočila: 114

12. jan 2005 19:35

Pozdravček! Kar lepo vas je brati. Res me par dni ni bilo in je bilo literature kar nekaj, tako da sem se kar namučila, preden sem vse prebrala. Mene pa že ene par dni daje "pregreha". Ne vem kaj mi je, saj skoraj vsak dan grešim . Razen danes ŠE nisem in upam, da ne bom. V elementu imam namreč belo lešnikovo milko . Bom se poskusila s čim zaposlit. Lepo se imejte Meli Don"t worry, be happy!

Dipsi  

član od: 14.11.2004

sporočila: 378

12. jan 2005 19:41

Ojla! Čestitke vsem za izgubljene kg in cm. Pri meni trenutno kar stoji na mestu ne gre dol in ne gor. Cvetačna juhca je super, jo toplo priporočam. Ima kdo idejo za jutri ko sem na OH. Prebavo imam zaštekano sem vsa napeta, ne pomaga donat ne slive ne namočene fige. Sem jih danes jedla za zajtrk in so šle bolj gor kot dol. Brez problema lahko pojem vse suho sadje, namočeno pa je res blek. Gogy jaz sem tud iz KR. Dipsi

saby  

član od: 13.11.2004

sporočila: 140

12. jan 2005 20:00

En lep dober večer! Pa sem spet tukaj z vami, ne morem brez vas, pridem vsak dan na forum, ampak včasih se mi enostavno ne da nič napisati. Moram se pohvaliti, da sem bila danes zelo pridna glede na to, da imam menstruacijo. Na orbitreku sem bila pol ure, telovadila sem na eni fitnes napravi 20 min pa še vaje za raztezanje sem delala 10 min, tako da sem ful ponosna nase. Kako pa gre kaj vam telovadba? Res ne gre brez nje. Edino kar me muči pri tej dieti je to, da se mi ne da mazati redno s kremo, ampak se samo enkrat tedensko. To bo še treba poštimati pa bo kul. Ene jamrate zaradi prebave, moja pa je super, še nikoli tako dobra. Najmanj dvakrat dnevno grem na veliko potrebo. Imam pa predlog za tiste, ki jih muči prebava. To je kislo zelje, najbolje je kar surovo. Meni zelo pomaga. Izogibam pa se bananam. Uživam pa dosti kivija in pomaranč ter ananasa. Lepo bodite pa zaupajte vase!!! saby

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

12. jan 2005 20:28

Živijo vsem! Najlepša hvala vsem za čestitke! Res je lepo slišat vse pohvale in sem zdaj že kar mal važna. Jaz upam,da ne bom dobila kil nazaj.Sem se morala kr namatrat v teh treh mesecih in res bi bilo škoda,da bi se zdaj zapustila.Se bom trudla še naprej. Bobby,ne se bat,da bi se zredil od 20 dag špagetov v paradižnikovi omaki.Bi jih moral pojesti tri krožnike. Uživaj ob tortici in jutri ob sadju. Marina5-trikrat hurrraaa!!! ob tvojem dejanju v restavraciji.Vztrajnost se trikratno povrne,pa čeprav imajo potem natakarji izbuljene oči. Jelly,res ne morem verjet.Čeprav kilogrami ne grejo dol,se centimetri vseeno pridno topijo. Zato ne glejte samo na tehnico,tudi kakšen meter vzemite v roke in se izmerite.Tako boste vedeli,da se z vami vseskozi nekaj dogaja. Imejte se lepoin veliko uspehov vsem! Marjetka cvetka

galja  

član od: 6.7.2004

sporočila: 1351

12. jan 2005 20:34

Pozdravljene, vse sotrpinke, jaz pa imam danes tako hitro letanje, da še na kulinariko ne utegnem, je pač danes WC moj drugi dom (po včerajšnjem sadnem dnevu)! Zdaj mi sigurno zavidajo vse tiste, ki po par dni ne morejo tja, kamor še cesar hodi peš(HA;HA). Bom kar končala, ker se mi nekam mudi........ Lepo se imejte še naprej. Galja

Amelie  

član od: 2.5.2004

sporočila: 42

12. jan 2005 21:09

Pozdravljene... Jaz sem spet začela na novo z dieto. Vmes sem po mescu čist nenačrtovano prekinila, potem ko sem imela 7 kg manj, neumnica. Nekaj sem jih dobila nazaj, zdaj pa sem spet z vami... Takole ko pogledam nazaj mi sploh ni jasno zakaj sem grešila, ker se počutim stokrat bolje. Sam telovadba... nikakor se ne morem spravit in nevem kaj naj. Ko pridem domov se moram učit in potemsem vsa utrujena zvečer in ne gre... kakšen nasvet? Tut jaz vsak dan (no skoraj) berem vaše dogodke in uspehe, sam se mi dostikrat ne da pisat... Vas pa občudujem. Tut tiste ki grešijo, oz. predvsem te, ker vem kako težko se je potem nazaj vklopit. In ko se že ravno toliko govori o kavici... jaz je sicer ne pijem, sem pa iz okolice Celja in kakšen klepet ne bi bil odveč... Lp, Amelie

mici_33  

član od: 21.10.2004

sporočila: 119

12. jan 2005 21:26

Kokos ja zunaj športam- smučam če se le da, a takole med tednom, ko ne neajdem luklnje niti za kaj bolj prijetnega je pa..... danes se sedaj prepričujem da moram na orbitrek, bom sedaj šla vam obljubim, da se vsaj malo pogrejem. Sem bolj lena glede rednega treninga letos, a sem pa smučala štirikrat in dvakrat zlezla na Tromejo, tudi to je nekaj, sploh ko sem vsakič hitreje gor. Ampak sem v nedeljo padla na koleno, je bilo ful ledeno in je sedaj koleno v vseh odtenkih modre, kar mi je kar prav prišlo, ko ni bilo časa za orbitrek.... zdaj pa res grem... telovadit!!!!! mici_33

Trixie  

član od: 15.12.2004

sporočila: 50

13. jan 2005 6:32

Jutro suhice! Moja vaga se je očitno prestrašila in se je le premaknila, sicer samo za -1 kg, tistega pol kg, ki mi ga dolguje, pa pričakujem jutri...sicer ji kanta za smeti ne uide! Pa saj ji ni zameriti, ker je resnično stara....sploh ne vem kolko. V petek grem po novo, pa me je strah, da mi bo pokazala še več! Zakaj? Kaj če je bila moja začetna teža še višja, pa mi stara vaga tega ni pokazala??? Potem bom pa čisto zmešana in ne bom vedela koliko sem zgubila, še manj pa koliko sem imela pred tem! Je pa res, da cm čudežno kopnijo, čeprav že dober teden nisem nič telovadila. Kašelj je prehud! Ja, sami izgovori! Za cigarete mi pa se kašelj ne zdi prehud! Tako sem jezna nase, da bi samo sebe najraje v rit nabincala! No, pri čikih pa res nisem vztrajna, sploh sedaj ne, ko so kilogrami obstali. Dalamtinka, poglej v beležko! Praviš, da te tvoj najstnik jezi. Moja najstnica je še kar znosna. Čeprav je zelo pridna v šoli, ji moram včasih priskočiti na pomoč z razlago. Fizika ji ni ravno pri srcu, se mi zdi, da ne razmišlja dovolj logično oz. si določenih stvari ne zna predstavljati. Učitelja ima res takega, da bi ga jaz hitro poslala krave past, ker razlagat tako ne zna. To lahko sklepam, ker ko ji jaz razložim, razume takoj! Nasploh sem, v glavnem, zelo nezadovoljna z učitelji....morda je vzrok v tem, da so nekateri že učili mene in jih poznam tudi kot učenka. Vem za njihove finte in moram reči, da se niso kaj bistveno spremenili. Drži se danes!!! Saby, hvala za lepe želje. Z vami pa sem tako ali tako! S tem forumom sem kar malce zasvojena. Večkrat na dan pogledam kaj je novega! Med malico papam mandarinco in se dodatno hranim z vašimi besedami. Maychi, ananas si vedno privoščim svež, tudi včeraj...samo sem ga kar preveč pojedla. Tako dobrega že dolgo nisem jedla. Od kompotov mi diši samo jabolčni, nasploh, če je še topel. Vsem pa še: čestitke za izgubljene kg, cm, za močno voljo in le tako naprej! Sabina Sporočilo je spremenil(a) Trixie dne 13. jan 2005 06:55:58

bolhaa  

član od: 9.12.2004

sporočila: 23

13. jan 2005 7:29

Dobro jutro! Po dolgem času sem tako zgodaj v službi, da grem lahko malo tudi na forum. Da bi vas prebrala nazaj, na žalost ni časa. Sem pa danes na 3VD in me že zdaj zebe. Kaj bo šele zvečer. Komaj pa čakam, da se izmerim. Nekaj časa nisem hodila niti na tehtnico; važno je, da gredo cm nazaj oziroma luknje na pasu in da je čim manj grehov. Mož me pa že tako "heca, da me bo treba malo poredit, da bo sploh še kaj za prijet". Vendar ni tako hudo, čeprav nas najbrž kar nekaj jemlje na nepravih mestih. Ne vem pa točno kako naprej. Vsekakor ostajati na sadju za zajtrke - to 100%. Nadaljevati še nekaj dni z dieto do konca januarja - to tudi, potem pa mislim, da bom poskušala le malo bolj kombinirati živila med sabo in ohraniti pravila diete. Ne vem, bo čas pokazal pravo pot. Jutri vam postrežem z kg,cm itd. Bodite v cvetju! bolhaa Sporočilo je spremenil(a) bolhaa dne 13. jan 2005 07:30:44

Irena19  

član od: 5.1.2004

sporočila: 319

13. jan 2005 7:59

Ojla internetni hujšajoči prijatelji! Ker sem lani že dala eno rundo skozi, in to zelo uspešno, vam lahko kaj povem. Vse se mi je dogajalo tako kot vam. Poleg dek in kilc so se zelo hitro zmanjševali cm in CELULIT. Če boste šli prebirat prvi del sem začela tam nekje na 6. ali 7. strani (mislim). Bila sem vztrajna, dokaj dosledna in nisem tehtala testenin, riža, mesa in ostalih zadev. Jedla sem toliko, da sem se najedla. Mislim, da ni toliko pomembna količina kot to, da se hrana ne meša. Telo jo čisto drugače presnavlja. Izgubila sem 10 kil, po 12cm na bokih, čez prsa in okoli pasu 10. Celulita na stegnih ni bilo več videti, v kopalkah sem bila cool. Konfekcija je imela št. 40, izjemoma 38. Dopolnila sem 45 let, visoka sem (upam, da še) 162 cm in rodila dva otroka (velika in težka). Marjetka Cvetka, ko sem končala okoli 20.maja sem še naprej jedla za zajtrk in malico sadje, popoldan pa sem bila v začetku pridna. Jedla sem tisto, kar sem najbolj pogrešala v dieti in sem mešala hidrate in škrob. To še ni bilo hudo, a ko se je približal čas, ko zadiši meso z žara in novi krompirček v pečici, je bilo pa že malo krize. In na morju sem popila še kakšen kozarec radlerja ali pa piva in začelo se je nabirat. Pa da ne pozabim, na dopustu sem jedla zajtrk, ker tako uživam z dragim v teh jutranjih uricah preden greva na plažo. Od marca pa do srede oktobra sva bila ogromno na kolesu. Vsak dan najmanj 35 km ( pol v klanec, pol pa dol). To mi je pomagalo, da sem do konca kolesarske sezone pridobila, ne izgubila, le 2 kg. Kar naenkrat pa sem začela pridobivati cm in potem mi je padla volja in so prihajale tudi dekce in potem še kilogramčki. Pred novim letom sem ponovno pristala na 73-74 kg. Zgrozila sem se. A sem se zato trudila tri mesece in potem še vztrajala, da sedaj izgledam takole? Zato sem od 3.1.05 ponovno na 3MD in sem izgubila že 4 cm in 3 kg. Tehtam se vsako jutro in ko pridem iz službe preden pojem kosilo. Meni to zelo odgovarja. Cm merim enkrat na teden. V prvem delu sem uporabljala Afrodito, ki mi je pomagala in je bila učinkovita. Tudi sedaj jo bom. V soboto grem za en teden na dopust na smučanje in letos ne bom sama kuhala. Z menoj bo šel meter in tehtnica in seveda Rinina knjižica. Verjetno na žalost ne bom mogla izbirati, kaj bom jedla a se bom poskušala z gospodinjo dogovoriti vsaj za kakšen dan, da ne bo prehudo. Mi je kar hudo, ker en teden ne bom z vami na netu in ne bom prebirala vzpodbudnih besed ki meni, povratnici, veliko pomenijo. Vsak trud se poplača. Lep dan, čeprav je tukaj v Ljubljani spet ena grda megla, vam želim kjerkoli ste. Irena

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti