13. jan 2005 6:32
Jutro suhice!
Moja vaga se je očitno prestrašila in se je le premaknila, sicer samo za -1 kg, tistega pol kg, ki mi ga dolguje, pa pričakujem jutri...sicer ji kanta za smeti ne uide! Pa saj ji ni zameriti, ker je resnično stara....sploh ne vem kolko. V petek grem po novo, pa me je strah, da mi bo pokazala še več! Zakaj? Kaj če je bila moja začetna teža še višja, pa mi stara vaga tega ni pokazala??? Potem bom pa čisto zmešana in ne bom vedela koliko sem zgubila, še manj pa koliko sem imela pred tem! Je pa res, da cm čudežno kopnijo, čeprav že dober teden nisem nič telovadila. Kašelj je prehud! Ja, sami izgovori! Za cigarete mi pa se kašelj ne zdi prehud! Tako sem jezna nase, da bi samo sebe najraje v rit nabincala! No, pri čikih pa res nisem vztrajna, sploh sedaj ne, ko so kilogrami obstali.
Dalamtinka, poglej v beležko! Praviš, da te tvoj najstnik jezi. Moja najstnica je še kar znosna. Čeprav je zelo pridna v šoli, ji moram včasih priskočiti na pomoč z razlago. Fizika ji ni ravno pri srcu, se mi zdi, da ne razmišlja dovolj logično oz. si določenih stvari ne zna predstavljati. Učitelja ima res takega, da bi ga jaz hitro poslala krave past, ker razlagat tako ne zna. To lahko sklepam, ker ko ji jaz razložim, razume takoj! Nasploh sem, v glavnem, zelo nezadovoljna z učitelji....morda je vzrok v tem, da so nekateri že učili mene in jih poznam tudi kot učenka. Vem za njihove finte in moram reči, da se niso kaj bistveno spremenili. Drži se danes!!!
Saby, hvala za lepe želje. Z vami pa sem tako ali tako! S tem forumom sem kar malce zasvojena. Večkrat na dan pogledam kaj je novega! Med malico papam mandarinco in se dodatno hranim z vašimi besedami.
Maychi, ananas si vedno privoščim svež, tudi včeraj...samo sem ga kar preveč pojedla. Tako dobrega že dolgo nisem jedla. Od kompotov mi diši samo jabolčni, nasploh, če je še topel.
Vsem pa še: čestitke za izgubljene kg, cm, za močno voljo in le tako naprej!
Sabina
Sporočilo je spremenil(a) Trixie dne 13. jan 2005 06:55:58