31. dec 2004 17:19
Živjo! Meli, Kg so tako-tako? Nihata mi 2 kg gor in dol. Kar pa se mi seveda zdi čisto naormalno. Saj je težo po vednem dnevu itak še na dieti težko vzdrževat, ne pa v teh vse ješčih praznikih. Po pravici, Komaj čakam da bo 3 januar. Sem zagrozila domačim, da bolje da vse pojejo, ker drugače bom vse v pomije vrgla, komaj gledam to hrano, če pa še pomislim da se bomo danes spet mastili in potem tisti smotan občutek, zaradi te težke hrane. FUJ!!! Ne vem, veliko težje se mi godi, ko jem vsega po malem. Tudi počutje je slabše, sem ful utrujena, čeprav so prazniki in na ful lenarimo, sem popolnoma brez energije. Sem se popolnoma odločila, da se vam spet pridružim. Opa sem se spet razpisala. Pa saj že tako veste kako je, če me vprašate ( Koliko je ura?). Nastane cel esej. :) :) :))) :)))) V novem letu vam želim izpolnitev vseh vaših želja in seveda te naše! ČIMMVEČČČ IZGGUUUBLJENIH KIIIIIIILLLLL!!!!!! Srečno! Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.