Ločevanje živil 90 dni - 2. del

tema je zaklenjena

tajika  

član od: 2.1.2005

sporočila: 18

2. jan 2005 19:53

SE NEKAJ SEM POZABLA: A lahko jem banane na sadni dan? LP tajika

picika  

član od: 25.12.2004

sporočila: 77

2. jan 2005 20:04

Ojla! Najprej lep pozdrav vsem starim in novim! Hvala bogu,da je praznikov konec in da se začnejo delovni dnevi. Tako močno voljo sem imela, da na silvestrovo res nisem nič grešila. nazdravila sem z ZA life. Potem pa včeraj in danes obiski pri sorodnikih in joj groza, danes sem grešila 100 na uro Moram pa sporočiti, da smo jutri bogatejši še za 4 člane. Moje šok presenečenje je uspelo. Bila je glavna tema večera, še posebno ,ko so se mastili s tatarcem češ "OD PONEDELJKA DALJE BO DRUGAČE". Sedaj, ko sem doma pa bi se najraje razjokala, da sem podlegla skušnjavi in požrla vse živo ( predvsem potico ).Danes je moj 45 dan, pa imam tako slabo vest zaradi pregrehe, da se bojim, da bom izgubila voljo. LP od razočarane. picika

picika  

2. jan 2005 20:20

Tajika! Tukaj so odgovori: 1. namesto bučnega olja uporabljaj raje olivno olje 2. kava z mlekom le na beljakovinski dan, še bolje pa je ,če se jo navadiš piti brez dodatkov in sladila ( jaz osebno sem jo pila prve 3 T vsaki dan z mlekom in sladkorjem, potem pa sem si kupila mate zeleni čaj, ki vsebuje vitamine in kofein in naenkrat mi kava ni več pasala) 3. da lahko ješ rizi bizi 4. na OH dan lahko ješ pico 5. glej točkom 2 6. da vsekakor ,meni pride še prevečkrat prav, ko mi zataji kuharska domišlija 7. da, rešujem jo z donatom 8. apsolutno DA, že sprehod je gibanje 9. da banane lahko ješ Želim ti obilo uspeha. picika Sporočilo je spremenil(a) picika dne 02. jan 2005 20:21:39

dramik  

član od: 9.11.2004

sporočila: 34

2. jan 2005 20:39

Hay Ja, najprej naj vsem voščim srečno Novo Leto 2005 in naj se vsakemu izpolinjo vse želje in željice, tudi tiste najbolj skrite in nedosegljive. Vsem, pa najbolj želim veliko zdravja in sreče. Vem, vem, že dolgo me ni bilo. Ja, tudi dieto sem prekinila in seveda dobila svojo kazen. +2 kg!!!!!!! Groza!!!!!!!!!!!!!! Konec s tem! Jutri se vam spet pridružim in začnem na novo, ker tako ne gre več. Ful se slabo počutim, nimam energije... Tako, da sem spet z vami. Danes sem grešila, kot še nikoli. Jutri pa konec. Povejte kako ste kaj? Kokos, kje si? Sedaj sem ponovno vaša sotrpinka, ki si želi ---------kg in bom to dosegla! LP, Taja

maychi  

član od: 12.9.2004

sporočila: 616

2. jan 2005 21:06

Tajika. Pico lahko ješ, vendar brez koruze, ker ta spada med Š. Glede Rinine knjižice, je tako tako. Jaz jo imam in sem recepte iz nje uporabila 2-3 krat-tako da sem denar vrgla proč...nekaterim pa zelo pomaga. Poglej na internet sran, ki je omenjena kakšno stran nazaj, tam dobiš veliko odgovorov. Lp, maychi

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

2. jan 2005 21:54

Lep pozdrav, tud jst sm si pripapala +2,5 kg!!! JOOOJ!!! Pa kolk se slabo počutim! Hvala bogu, da se jutri začne spet normalni delovni dan in da sm po večini sladkarije že pojedla Tudi meni se je prebava ful poslabšala, za to mi pa relativno dobro pomagajo alge Algea (vsaj 9 tablet na dan). Želodec sem si pokvarla, zato razmišljam, da bi nardila eno celodnevno kuro z grenivkami. Hja, ampak ne vem, kdaj ga bom izpeljala, ker bom jutri cel dan zdoma. Pojutrišnjem. Jutri začnem z mojim planom: 4 dni v tednu dieta, 3 dni prosto HO-ruk v nove čase Sy

tajika  

sporočila: 18

2. jan 2005 22:14

HOJLA! Hvala Piciki in Maychi, da ste mi tak hitro odgovorile. Ceprav sem zdaj mal zalostna, ker sem gresila zaradi nevednosti. Na pico oziroma na testenine sem si s takim uzitkom vedno nadevala veliko koruze, ker jo imam zelo rada. Zdaj pa ugotavljam, da sem delala narobe. GROZA! Mogoce sem zato v 20 dneh izgubila le 4 kilograme ... No, bo pa od zdaj naprej boljse. Danes sem imela beljakovinski dan. Ta dan ponavadi vedno jem piscanca, pecenega v teflonski ponvi. Olupim mu kozo, dodam malo cebule in zalivam le z vodo. Prvo "mastno" vodo odlijem, potem pa specem, da postane hrustljav. Zraven pojem 1 kos polnozrnatega kruha in zeleno solato (pa na koncu kosila se juho -seveda). Ups, upam, da vam ob takile uri ne delam prevec lustov. Najbolj grozen se mi je vedno zdel 2. DAN, ker sem si vedno skuhala krompir ali fižol in zraven jedla zeleno solato + kos kruha. To mi je bilo tako ogabno, da zvecer nekajkrat rajsi nisem jedla. Sele na teh straneh sem prebrala, da lahko namesto krompirja jem riž. ALELUJA! Torej jutri bom definitivno jedla riž in ne krompirja! 3. DAN me vedno drzi pokonci. Obozujem testenine, tudi samo s pelati bodo za mene mljask mljask. Zvecer pa grem ponavadi v Ilicha v Mb, kjer imajo bozanske sladice in sladoled. Pa se nekaj nisem vedela (saj se boste smejali), nisem vedela, da je REBRO cokolade ena cela vrstica 10-dekagramske cokolade, ponavadi sem pojedla le 3 koscke. Na SADNI DAN pa zdrzim s pomocjo banan (za kosilo pojem kar štiri). Za kuhanje uporabljam vegeto in himalajsko sol. Povejte mi prosim, ce delam se kaj narobe. Vprasala bi vas pa se nekaj: - Koliko soli lahko uporabis? - Koliko banan lahko pojes na sadni dan? - Ali lahko namesto mesa jes pršut? - Si lahko med paradiznikovo omako za na testenine skuham tudi zelenjavo (npr. bucke)? - Med riž lahko dam tudi paradižnik, ne? No, pa odločla sem se, da bom začela malo migat, kar mi je ogromna muka. Saj na sprehod še grem, rada pa bi začela telovadit. ZAHVALJUJEM SE VAM ZA ODGOVORE in vsem prav lep pozdrav! Tajika tajika

any  

sporočila: 1

2. jan 2005 22:29

Lep pozdrav.Javljam se prvič,spremljam pa vas že kr nekaj mesecev.Enkrat sem že pridno začela ampak mi je zmanjkalo volje.Jutri je zame nov začetek,upam da bom zdaj bolj trdna,zanašam se tudi na vašo spodbudo.Tole za prvič,jutri pa veselo na delo. any

picika  

2. jan 2005 22:41

za Tajiko! Na sadni dan lahko poješ veliko banan, vendar ne skupaj. Med obroki naj bo 1-2ure pavze. 1. banana je že obrok, zato si raje banano nareži na tanke rezine in jih počasi jej, boš videla ,da bo občutek sitosti enak kot ,da si jih pojedla 4. 2. uporabljaj čim manj soli saj ta veže vodo, meso raje soli malo prej kot je pečen,skratka to velja za vsa živila. 3. pršutu se raje izogni saj ima skrite maščobe in veliko soli 4. lahko uživaš veliko paradižnika, tudi na sadni dan saj spada med sadja. 5. med riž lahko daš papriko, korenje ,bučke, grah,.... 6. poskusi s trbušnjaki Priporočam ti, da popiješ veliko vode saj tako ledvice delajo in zraven odnaša veliko strupenih snovi iz telesa. ( cca 2L ) Privošči si tudi kakšen zeleni čaj, ni samo dober je tudi zdravilen. Upam, da sem ti vsaj malo pomagala! Čao!!!!! Irena picika

Dusano  

član od: 29.9.2001

sporočila: 322

2. jan 2005 22:56

any Dobrodošla Dušan

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti