28. dec 2004 14:14
Pozdravljene punce, Evo mene spet med vami. Sem morala malo prebrat kaj in kako se drzite, da si pridobim malo volje. Matr, ste pridne!!!! Le kako vam to uspe. Sama sem sicer z dieto zakljucila 13 decembra, vendar pa sem rekla, da bom locevala zivila se cel december (z izjemo Bozica in Novega leta) in potem nadaljevala z dieto v januarju. Tako, sklepi so bili lepi in zdravi, vendar sem se jih bolj slabo drzala. Predvsem me je premamil alkohol. Sploh ne morem verjet! Nikdar nisem bila pretiran ljubitelj alkohola, zdaj pa sem pila cisto vse in najbolj hecno je to, da mi je vse pasalo. V petek smo imeli veliko druzinsko vecerjo in na jedilniku je bila kmecka pojedina. Torej svinjine v izobilju, krompir in kislo zelje. Vse sem jedla in povrhu se potico. V soboto sem bila potem pridna, saj sem jedla za kosilo samo zelenjavno juho in za vecerjo malo solate. Pa da vam ne nastevam kje in kako sem gresila ... Se tale teden si privoscim malo "svobode", potem pa spet zacnem z dieto. 3. januarja - ponedeljek bom zacela z B dnevom. Me veseli Dusan, da bos tudi ti zacel. Ce se dobro spomnim, je bilo se nekaj takih, ki bodo nadaljevali takoj po novem letu. Drage sotrpinke, dragi sotrpin Zelim vam veliko mocne volje v letu 2005, predvsem pa veliko mero samozavesti, samokontrole in dobre volje. Hvala za vse in vesela bom vase pomoci tudi v letu, ki prihaja. Lepo praznovanje! Marina5