Ločevanje živil 90 dni - 2. del

tema je zaklenjena

Dusano  

član od: 29.9.2001

sporočila: 322

1. jan 2005 20:01

Robi za začetek si preberi tole stran : http://www.mojplanet.com/dieta/html/predstavitev.html tu imas tudi spodaj na strani nekajj edilnikov in tabelo in si shrani še bolje sprintaj ko pa se odločiš ti bo tudi kdo kak recept napisal dal vzpodbudo itd.. se nikogar nismo pustili samega , a je tako punce pa ne študiraj predolgo treba je začet .... Dušan

meli*  

član od: 1.11.2004

sporočila: 114

2. jan 2005 0:42

Pozdravljen Robi! Lepo, da dobimo še enega moškega predstavnika. Število izgubljenih kilogramov je odvisno od tebe. Manj boš jedel in manj grešil, več kilogramov bo šlo dol. Jaz sem kar nekaj grešila in sem do drugega vodnega dne izgubila 9 kg. Je pa odvisno tudi od tega, koliko imaš preveč. Glede jedilnikov pa ti mogoče pomaga ta stran: http://med.over.net/phorum/read.php?f=93&i=12487& Lahko pa si tudi kupiš Rinino knjižico receptov: "90-dnevna ločevalna dieta". Če je v trafikah ne dobiš, piši na e-naslov uredništva revije Rina : katarina@amis.net ali pa pokliči: 02 778 17 71. Upam, da sem ti pomagala. Lp! Meli Don"t worry, be happy!

Dusano  

član od: 29.9.2001

sporočila: 322

2. jan 2005 9:20

Dobro jutro Meli, Robija bomo kar prevec razvadili , kaj misliš no pa naj mu bo , pa čim prej naj začne , jaz začnem jutri drugo rundo , danes še malo vinčka k gremo okoli žlahte , pa kak mesek bo še jutri pa zares Dušan

meli*  

član od: 1.11.2004

sporočila: 114

2. jan 2005 12:02

En lep sončen pozdrav! Ja Dušan, kaj hočemo. Treba ga je nekako prepričat, da ne boš sam HE HE . Jaz pa danes ne bom nič jedla. Sem dva dni pošteno grešila, zdaj pa imam +2,5kg. Danes bi naj imela OH dan, pa bom naredila kar post, jutri pa s sadjem dalje. Upam, da mi uspe. Ker je tak lep sonček zunaj, me kar vleče na rolerje. Bom javila, če sem šla. Lep dan! Meli Don"t worry, be happy!

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

2. jan 2005 12:41

Živjo! Ste še vsi živi in zdravi? Polni novega elana! Super jutri začnemo! Maychi, kateri dan ti pride jutri? A štartaš z nami na B? Prosim sporoči še danes. Jaz bom danes verjetno kar na sadju. Se pa tako smešno počutim. Nevem, če mi niso hlače spet za kakšen cm prevelike. Jupi!!! Kljub vsemu alkoholu in nekaj hrane. He, HE,.. Škoda, da se nisem zjutraj stehtala. Nič zato se bom jutri. Robi, nič ne čakaj štartaj z nami. Potem gre kar samo od sebe. Če se pa kje zatakne smo vedno mi tu, da malo potisnemo. Jupi, jupi, jupi,..., sem tako pogrešala nekaj lahkega, da ne morem čakat na jutri. Čudi me, da sem lahko včasih vse to z užitkom iz dneva v dan jedla, zdaj me je pa vse tiščalo, pa še počutje je bilo zanič... Verjetno bi se hitro spet privadila, v to ne dvomim ampak ne bom dopustila. Saj so pred nami novi cilji. Zato gremo skupnim zmagam naproti!!!! Čavči! Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

ibis  

član od: 16.12.2004

sporočila: 3

2. jan 2005 14:13

Živjo! Jutri začnem tudi jaz z vami! Nika ibis

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

2. jan 2005 14:16

LEP POZDRAV! Tudi jaz sem med prazniki grešila,toda ko se spomnim,kako nažirala sem se med prazniki včasih...... Ojoj,kako me je potem vse tiščalo,slabo sem se počutila,bilo je grozno! Tile božično-novoletni prazniki pa so bili prav prijetni,čeprav sem za silvestersko večerjo jedla pečena jabolka. Niti enkrat mi ni bilo slabo,nič me ni tiščalo,bilo je cool! Danes imam Š dan. KOSILO:riž z česnom in peteršijem,solata z koruzo,večerja verjetno isto Vsem,ki jutri začnejo želim veliko sreče. Verjemite vase,kajti uspelo vam bo!!!!!!!! ADIJO! Marjetka cvetka

slamca8  

član od: 28.12.2004

sporočila: 51

2. jan 2005 15:19

Lep pozdrav ! Kako ste kaj po teh dolgih in požrešnih praznikih ? Danes je zadnji dan nažiranja in moram povedati , da mi to kar lepo uspeva. Se že veselim jutrišnjega dne in skupnega hujšanja. Lep pozdrav slamca8

maychi  

član od: 12.9.2004

sporočila: 616

2. jan 2005 16:55

Pozdrav. Robi pozdravljen. Nič ne odlašaj prični jutri, ker nas bo kar nekaj in bo lažje! Kako ste kaj? Upam, da ste boljše kot jaz....že dva dnii imam grozen glavobol (pa ne od alkohola!), da samo ležim, danes pa še malo vročine - no vsaj po praznikih se je začelo, da nisem prej v postelji obležala... Rožica, začnem z 1. dnem torej z B, ker sem zadnje dni jedla vse kar mi je prišlo blizu (no saj ni bilo tako hudo ampak to je bolj občutek krivde). Mislila sem, da se bom danes držala lune, pa ni šlo...sem bila preveč brez energije pa glavobol je bil še hujši, tako da sem si pripravila nekaj "lažjega"-rdeč radič s krompirjem. Odločila sem pa se, da se bom poskušala strogo držati in da bom zmanjšala porcije v primerjavi s prvim krogom, ki ni bil ravno najuspešnejši...upam, da bo bolje. Opazila pa sem, da se mi je v teh dneh, ko sem jedla vse, prebava tako poslabšala, da je groza! Sploh ne vem več kaj naj naredim, ker zgleda, da mi nič ne pomaga... A ima še kdo takšne probleme? In kako ste jih rešili, če ste jih že. Novim zmagam naproti! Lp, maychi

tajika  

član od: 2.1.2005

sporočila: 18

2. jan 2005 19:48

POZDRAVLJENI, SOTRPINI! Tudi jaz se ze 20 dni dni mucim z 90-dnevno dieto. Saj mi se kar gre, le med prazniki sem mela bolj krizo, ko sem gledala, kako se vsi okrog mene basejo. No, pa zdaj je to ze mimo - hvala bogu. V zvezi s to dieto imam veliko vprasanj in upam, da mi boste lahko odgovorili nanje in mi pomagali. 1. Iz cesa si naredite preliv za zeleno sloato. Ali lahko uporabim sol, kis in bucno olje? 2. Prebrala sem, da bele kave ni dobro piti, da lahko pijes kavo s smetano, ker je nevtralno zivilo. Pa lahko kavo s smetano pijes vsak dan ali samo na 1. dan (beljakovinski)? 3. Ali lahko 2. dan jem riz z zelenjavo - na primer rizi bizi (grah+korencek+riz)? 4. Lahko jem pico s koruzo? 5. Lahko pijem kavo z natrenom? 6. Ali se splaca kupiti Rinino knjizico, v kateri so jedilniki za to dieto? 7. Imate tudi vi med dieto tezave s prebavo? 8. Ali se je treba rekreirati? Se naprej nam vsem skupaj zelim veliko uspeha. Pa najlepsa hvala za vse odgovore. Aja, pa srecno, zdravo in SUHO leto 2005! LP, TANJA tajika

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti