17. dec 2004 6:32
Dobro jutro suhice! Pa smo dočakali petek. Danes je moj 11. dan, na jedilniku OH in prvič bom pekla muffine. Svojom doma sem obljubila, da bodo na vsak moj OH dan dobili drugačno sladico, v zameno, da ostale dni nihče ne bo jedel kruha tako, da bi jaz videla. Ha, ha, doslej se uspešno skrivajo! Imam pa seveda srečo, da tudi moji hčeri in možu kuha moja mama, tako imajo kosilo preden se vrnem iz službe. Za sebe pa kuham sama. In še nekaj, kljub moji kavi z mlekom, je tehtnica pokazala -3kg! Sem zadovoljna, eh kaj zadovoljna: navdušena sem. Maychi, meni kava in cigaret definitivno vplivata na prebavo. Zjutraj, takoj po kavi in cigaretu, sem že na WC-ju. Da se ljudje zredijo po prenehanju kajenja, je po moje predvsem to, da iščejo nadomestek cigareti in to so največkrat kaki prigrizki med obroki. To sem opazila pri mojih, tako pri očetu, mami in možu. Ja, trenutno kadim samo še jaz (me je sram). Kar naprej sem iskala nekakšne izgovore zakaj ne neham: težave v službi, študij ob delu itd. Sedaj nimam nobenega izgovora več! Čakam samo še, da se telo navadi na ritem našega prehranjevanja (upam, da več kot mesec ne bo trajalo) in potem adijo cigareti! 100% pa sem sama sebi obljubila, da bo ta dan D tisti po mojem prvem vodnem dnevu. Trixie