17. dec 2004 22:46
Dober večer! Končn sm spet našla čas da se oglasim. Hvala vsem ki ste mi čestitale k uspehu. Sicer pa itak veste da je tak uspeh tudi po vaši zaslugi, ker me spodbujate. Ja, učeri sm si šla pa kupit ene nove hlače kr zdej pa res nimam vč kej ublečt. Pridem u trguvino in rečem da hočem kavbojke največjo številko. Pa me prodajalka pogleda in reče: "O, to pa ne, vi pa ne rabite največje kajti največja je številka 60." Kok sm bla js vesela. Hčerka je rekla da mi hlače ful pašejo, mami pa pravi, da zdej pa naj neham hujšat da me ne bo čist pubralo. Ampak js vstrajam naprej do cilja, kajti trebuh še ni zginil. Veste kaj meni tud zelo pomaga pri izgubi kg? Ananas. Tega pojem kar dosti zdaj ko je poceni. Enega na teden sigurno. Kot pa veste, svež ananas ful topi maščobo. Bolhaa, cunj ne spravljat na podstrešje ampak jih daj stran od hiše, da te ne bi slučajno premamilo in bi se nazaj zredila. Jaz sem že kar nekaj hlač dala v kontejner za tekstil, bluze mi pa mami zoži, da mi ne vihrajo okoli. Francka, jaz sem kokos in ne kokoš!!!!!!!!! Sem pa res mamica dveh otrok - 9 let in 9 mesecev. Delam vse doma, v službi pa nisem. Sem že kar nekaj let brezposelna. Ja, tale kava brez mleka pa očitno ne spravlja samo mene v obup. Jaz je res ne pijem več z mlekom, dodam pa ji natren, ker brez tega bi bla pa še bolj nagravžna. Od začetka sem si rekla zakaj sploh moram to nagravžno brozgo pit, zdaj sem se pa kar navadila, da ni not mleka. Ja, zdaj vidite odkod pri meni tak uspeh - ker ne grešim veliko oziroma skoraj nič. Joj, kok sm mela za povedat. Upam, da se niste naveličale brat tole moje nakladanje. Pa lahko noč vsem in prijetne sanje!!!! kokos