13. dec 2004 14:23
Pa sem nazaj in tudi precej boljše volje. Ne zebe me več, lakote ni preveč tako da upam, da bo za zdržat.
Maychi hvala za tolažbo in razumevanje. Če se ne motim, si me-nas pred nekaj dnevi spraševala, katere čaje kaj pijemo. Ja, metin je zakon (najboljši je od Droge), dober je še postni čaj patra Ašiča, pa zimski čaj .... jaz v glavnem prisegam na zeliščne čaje. Potrebno pa je malo menjati, ker vsaka stvar v velkih kol. škodi. Vztrajam pa pri drogini meti - 3-5x na dan, pa je potem z lakoto lažje.
V tem zadnjem mesecu mislim še močno paziti tudi pri velikosti obrokov, ker bi rada prišla pod 70 kg, rada bi pa na nižjih kilah tudi ostala. Lansko leto mi je pokazalo, da je to precej težje kot pa teh 90 dni hujšanja. Če si ne narediš nekih ciljev tudi za v naprej (zajtrk samo sadje, kombiniranje živil, brez sladkarij, 1x na mesec vodni dan-priporočljivo ob polni luni) in se jih držiš vsaj 90%, gredo kile gor. Na žalost! Najhuje pa je to, da ne gredo takoj ampak počasi ko že misliš mogoče sem si pa res spremenila presnovo. Jaz sem si naložila spet 6 kg, vendar jih ne bom še enkrat, ker jih ni tako enostavno izgubiti.
Drugače pa so se moje kile (89) začele nabirati, ko sva z možem nehala kaditi. Tega je zdaj ravno tri leta oz. bo po novem letu. V dveh letih sem si nabrala 22 kg in ko sem lansko leto enkrat novembra ugotovila, da bo kmalu spredaj 9, če ne bom nekaj naredila, mi je pod roke prišla reklama za to dieto. V službi sem jih kar nekaj okužla predvsem s svojim izgledom, prej mi tako niso verjele, res pa je, da so vse vztrajale samo do željenih kil. Moti jih kao enoličnost prehranjevanja.
Toliko zaenkrat. Bodite v cvetju in držite pesti zame, da zvečer slučajno ne napadem hladilnika. Jutri vas obvestim o sveži kilaži, cm itd.
bolhaa